reklama

Grudzień 2011

Dorotar angiolog to lekarz od żył ze tak to ujme,byłam na kontroli po skleroterapii-czyli zamykaniu światła żył w mcu gdzie powstawały zylaki.

Ja dodatkowe 4tyg wykorzystam bo inaczej sobie nawet nie wyobrażam! Należy sie więc nie zrezygnuje.

Po wizycie u dr u Akeksego idzie w dobrym kierunku... Zeby tylko nie zapeszyc!!

Młody był dzis juz 2x na spacerze a teraz śpi w foteliku, aż żal go budzić!

Milego dnia

reklama
asienka a dostawalas w szpitalu paczuszki dla dzidziusia>??bo tam sie wypelnia ankiety i potem wiem ze dzięki temu przysylaja:) Kami tez co miesiac chyba czy co 2 dostawal paczuszki z hippa i bobovity.
ja się dzis dowiedziałam od mojej bratowej(chwała jej za to) że u nas w pracy od 2012 przyznają dodatkowo z socjalnego funduszu kase za urodzenia dziecka a ze Karolcia z 1 stycznia to się załapujemy:) w zaleznosci w ktory prog sie lapię z dochodami bo nie pamiętam mogę dostać max 500 zł. Piechotą nie chodzi, wlasnie jade do bratowej po wniosek i jutro wysylam do babki zajmujacej sie socjalką. Ale jestem mega zła bo tą informacje powinnam dostac od menadzera placowki, gdyby nie to ze bratowa pracuje w tym samym banmku nawet nie wiedzialabym ze naleza mi sie pieniadze, tak samo ze trzzeba zlozyc deklaracje o dochodach swoich i malzonka zeby korzystac z tych przywilejow itp. noż kur.... to kto ma mi przekazywac wszelkie informacje jak nie przelozony! zgroza.

O, a ja wypełniałam ankiety w szpitalu, dostałam różowe i niebieskie pudełko i nic mi nie przysyłają. :( Tylko dzwonią co jakiś czas z towarzystw ubezpieczeniowych.

Dziś przymierzałam suknię ślubną. Jest piękna! Tylko trochę za szeroka w pasie i musi iść do zwężenia.

Violett, asienka, nikuss ja tez dostałam wczoraj ta paczuszke z hippa i tez sie dziwilam heh
Moja mala tez jakas marudna nic jej nie pasuje ani lezec ani spac ani na recach normalnie oszalec mozna wczesniej mi pieknie cale nocki spala a teraz budzi sie co 2 godz czasami nawet co godz

hvgfdhfxhjc...!!!!! takiego długiego posta napisałam i mi wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ech, no nic..jeszcze raz..
Dołączam do dziewczyn, które dostały paczkę z Hippa (znaczy ja tylko na razie awizo do odebrania paczki na poczcie)..i to nic, że cały dzień w domu:wściekła/y::baffled:
Martula dzisiaj po kąpaniu wieczornym tak się zdżistała, że pampers przebrał i uwaliła nowe body
unhappy.gif
realmad2.gif

Ja także już wypełniłam, a właściwie mój w grudniu, jak był u mnie w pracy załatwiać macierzyński - wniosek o te 4 tygodnie dodatkowe:-)
Inka, super, że z Aleksym już lepiej!!
Violett dużo zdrówka dla Fabianka..
Kupinosia, trzymam kciuki, żeby z kupką Kasieńki było oki..
Dorotar, Ty zaprawiona w boju jesteś z dietką, dasz radę..:-)
Asko_-super niespodzianka z tą kasą, gratulacje:-)
Freiya - na Twoje fotki ślubne tez czekam z niecierpliwością!!!:-);-)

co za marudny dzień miał dziś mój syn :angry::baffled: nawet do snu nocnego musiałam go na rękach lulać :baffled: darł się pół dnia z niewielkimi przerwami na uśmiechy, jedzenie i kąpanie... na parkingu przed marketem oczywiście ryk przez słońce, nie miałam nawet siły go uciszać, więc spokojnie ładowałam go do samochodu, później zakupy, a fakiś facet do mnie podchodzi i wylatuje z tekstem "Ucisz to dziecko!", no i tak mi ciśnienie podniósł, że bezmyślni mu odpowiedziałam "Spier***aj!", wsiadłam do samochodu i odjechałam. Eh...zaraz idś pod prysznic i od razu chyba zasnę. Mam nadzieję, że Kubę tak zmęczyły te ryki, że prześpi całą noc.

witajcie !!! mamski nie udzielam sie u was bo za bardzo nei mam czasu, przez dzieciaki ale podczytuje was [rawie regularnie
ja tez nie dostalam paczki z hippa -a chcialabym hehheh
mamuski napiszcie mi czy dajecie juz swoim dzieciom jakies kaszki sloiczki??? ja mam mala caly czas tylko na piersi i nie wiem

Kota- u mnie niestety to samo z Alanem ,bylam dzis z nim cały dzien na swiezym powietrzu i dopiero mi zasnał, musze jutro konieczenie kupic żel na zabki choc nie wiem czy to wina zabków:baffled:Jestem wykonczona....cały czas jeczy i kweczy jutro zostawiam go z M na caly dzien -jade kilka spraw załatwic .Ciekawe jak sobie poradzi.

Tez dostałam paczuszke od Hippa:-) Inka-trzymam &&& za Aleksa

Ide powoli sie klasc spac bo normalnie same oczy mi sie zamykaja a pobódka o 4 rano.

Buzka i do juterka :**

freiya to pewnie jeszcze dostaniesz bo pierwsza przychodzi przed 4 mies. wtedy kiedy moznazaczac wprowadzac jedzonko:)
mam nadzieje ze pochwalisz sie zdjeciami w sukni po slubie:)

reklama
kota robię to tak że jak świeci słoneczko zarzucam na budkę pieluszkę, a w samochodzie mamy osłonki na szybę z Kubusia Puchatka :-)

Dzisiaj było jeszcze cieplej niż wczoraj 23 stopnie a nieraz w aucie pokazywało 25 teraz o tej godzinie jest 14.5. Pospacerowaliśmy dzisiaj sporo aż mnie nuty obtarły. Uciekam położyć niunia bo tulił się do mnie i usnął na rękach a nawet i dobrze bo jestem taka padnięta że też się już kładę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry