reklama

Grudzień 2011

Cześć Skarby! :-)
Siedzę dzisiaj jak na szpilkach... :zawstydzona/y: JUŻ JUTRO USG! :-):-):-) Tak bardzo się cieszę, że podglądniemy Perełkę :tak: Ciekawa jestem, jak wygląda, jaka już duża jest Nasza Dzidzia i czy fika koziołki w brzuszku ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA DZIECKA! Wszystkim Dzieciakom dużym i małym! Tym poniżej 18-stki, i tym, które już dawno lata szkolne mają za sobą ;-)

reklama
Nastazja, wcześniej pisałaś, że jesteś ze Śląska..a skąd dokładniej?:-)

Drogie są te wszystkie badania, jak się robi prywatnie..ja, jak przedostatnio robiłam HIV, tokso, glukozę, mocz i morfologię, to zapłaciłam ponad 100zł..masakra..teraz już tylko na szczęście sam mocz ogólny i morfologia..to już nie są takie koszty..
Nie pamiętam, chyba Papayka Ty pisałaś, że tak dużo badań Ci zlecili - dobrze pamiętam? ciekawe, po co aż tyle?

Dziewczyny

Ja dzisiaj to ważne usg-kurcze w nocy spać nie mogłam, ustaliliśmy z M że zobaczymy jak wyjdzie usg i wtedy zdecydujemy czy robić test pappa skierowanie mam- i wiem że musze zrobić ten test w tym samy dniu wiec na zdecydowanie sie mamy niewiele czasu

ciao mamuśki
ogłaszam, że badanie usg mam juz za sobą:happy:, dzidzia 7,1 cm ( 13tydz 5 dni- czyli rośnie klucha :)) przeziernośc 1,6 mm , kośc nosowa obecna. fote mam strasznie marną nic prawie nie widać.
To duży ten twój dzidziolek :-D Najważniejsze że jest wszystko ok.

Ja mam dziś zły humor, ale w tym dniu nie będę wam tu płakać.

Wszystkiego najlepszego dla nas i naszych dzieciaczków. Tych w brzuszkach i tych, które są już z nami. Jak najwięcej radości z naszych pociech i samych radosnych chwil z nimi spędzonych

Cześć dziewczyny,

Phelania i Ankarianna GRATULUJĘ!!! Super, że maluszki zdrowo rosną.

Ja ostatnio nienajlepiej się czuję. Często boli mnie głowa, bo mam niskie ciśnienie. Jak zaczyna boleć to tylko w łóżku leżę niemrawa. Poza tym często budzę się w nocy, niby nic się nie dzieje, a poprostu się budzę. No to na tyle marudzenia.

Wszystkiego dobrego z okazji dnia dziecka!!!

Miłego dzionka.

Ze mnie tez gapa:zawstydzona/y:...
Z okazji dnia dziecka wszystkim dzieciom tym juz na swiecie i tym szykujacym sie do przyjscia nan - wszystkiego najlepszego!:-)
Aga i Sergeevna, trzymam kciuki, zeby wszystko bylo dobrze na badaniu!:-)
Agapa, glowa do gory, mam nadzieje, ze to nic powaznego i zly humor szybko minie!:tak:
Maxwell, to mnie przepisali te dluga liste badan... nie do konca jestem przekonana, czy z rzeczywistej troski o stan zdrowia, czy celem wyciagniecia jak najwiekszej kwoty z kieszeni.....:crazy:

Witajcie kochane!!!
Na początek wszystkiego naj naj naj dla naszych pociech w brzuszkach i oczywiście już tych waszych narodzonych!!!

Ja też mam częste bóle głowy więc ciśnienie mi na pewno fika - wiem że kawka by wszystko rozwiązała ale wolę nie ryzykować.
A dziś taki koszmar miałam - śniło mi się ktoś mi chciał dać do opieki dwa wcześniaczki -ale takie malutkie biedniutkie....ja się popłakałam przestraszyłam i obudziłam - i tak od 3.50 do ok. 5.00 miałam przerwę we śnie.... :confused2:

Ankarianna i Phelania - super!!!
sergeevna - czekamy, czekamy cierpliwie :-)

Mi już chyba brzusio troszkę urósł bo bioderek już nie widac :-P

reklama
cześć dziewczyny!!!

maxwell80 też już się pytałam Nastazji, ale niestety odp nie widziałam, a ja jestem z Tychów:)

Dołączam do posiadaczek pakietu medicover, ale mam pytanie macie ten pakiet w ramach zakładu pracy czy wykupiony osobno. Ile za niego płacicie??
Ja mam w ramach pracy z tego co wiem jak miałam jeszcze wypłatę.. (teraz wychowawczy) pobierali mi 12.80zl a teraz z tego co mówili zakład pracy jest obciążony, nie kazali mi tego płacić a z pakietu korzystam.. fakt rzadko i bardziej w celu wykonania badań. Do ginki chodzę prywatnie a potem jadę do placówki medycznej i rodzinna mi przepisuje te same badania na medicover;p. Ostatnio dzięki temu płaciłam tylko za hcv i ft4 47 zl a nie za komplet grubo ponad 100.
To jest przekleństwo prywtanych wizyt. Ale z drugiej strony rzadko który nieprywatny gin przepisuje tyle badań, w końcu nfz oszczędza.
Jejq a ja dalej eni mogę się napatrzeć na Wasze usg ochy i achy normalnie:) Chyba przyśpieszę swoją wizytę tymbardziej ze zwykła i prenatalną mam w odstępie 4 dni. A gdzie tam do 17 czerwca..
A teraz zmykam się drzemnąć póki młody śpi mogę poleniuchować bo potem to już istny sajgon.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry