reklama

Grudzień 2011

reklama
Moja ma między 9-14 :) ale mówię jej, że może trafi w mikołajki jak ja i jeszcze inna koleżanka z paczki z liceum :D

Dorotar- chyba jednak niestety bedziesz musiała szukac pracy nie swoim zawodzie:-(Moja kumpela tak zrobila i sobie dorabia jedzac po klientkach i tez ma 2 dzieci:-)
Sosnowiczanka- Dokladnie 14 pazdiernik jedyne imieniki naszych synków:tak:
Maxwell- ja tez chodze dzis jak potłuczona:-(chyba @@@ mi sie zbliza ...szkoda ze nici z przytulasów.
Aga7602-Napisz jak u malutkiej,jak wyniki?

Dzis mialam kupe prasowania ,jutro nastepne pranie rzeczy młodego a to przez te ch...ślinienie i ulewnie...ehhh

Ide na Rewolucje Kuchenne moze humor sobie poprawie:tak:
Miłego wieczoru ;***

Dziewczyny

Chciałąm powiedzieć Wam że wynik EEG mojej Oleńki jest prawidłowy!!!!!!!!!!!!
Co oznacza że Zespół Westa został wykluczony na 99%- bo niezwykle rzadko sie zdarza że EEG jest prawidłowe a dziecko ma padaczke,
Dzisiaj na konsultacji-lekarka ktora jest specjalistką w EEG obejrzala film, bo nagralam te skłony i kazala
Nam zrobic usg brzucha, bo moze byc to refluks, wg niej,-mam nadal ją obserwowac, ale ona jako specjalistka ktora mnostwo juz widziala razy ten zespol westa u niemowląt powiedziala ze mala jest zdrowa, zreszta juz od wejscia usmiechala sie szeroko do nas i przywitala nas slowami ze cieszy sie ze moze powiedziec ze dziecko jest zdrowe, bo niestety rzadko sie zdarza ze moze to powiedziec a ta choroba jest straszna.

Dziekuje Wam za kciuki, dobre słowa i modlitwę

Ale od początku badanie jest bezbolesne, ale to trzymanie dziecka zeby nie zasnęło przez kilka godzin do badaniaa to koszmar, obudzilismy mala o 8 rano i do 15 trzymalismy zeby nie zasnela, chociaz mielismy dac jej tylko 6 godzin snu ale doszlismy do wniosku z moim M ze nie da mala rady bo zwykle w nocy spi nam 9 do 10 godzin.
Najgorsze bylo utrzymanie jej w samochodzie-w koncu ja i ona plakalismy, ona z niewyspania ja z bezsilności ze musze jej to robic.
Potem juz tylko byl wygodny fotel nalozyli jej czepek podlączyli elektrody nakarmilam ja i zasnela na rekach mojego M, ja nie dalam rady jej juz trzymac bo sie psychicznie rozkleilam i musialam wyjsc,

Badanie bylo we wtorek dzisiaj byl wynik, to byly najgorsze dni w moim zyciu..., tak sie balam o moja malą.

Jeszcze raz Wam dziekuje i na jakis czas znikam z forum.
Muszę sie psychicznie zregenerować bo rozpadlam sie nieco emocjonalnie i obiecalam mojemu M ze na jakis czas dam sobie spokoj z internetem.

Buziaki dla wszystkich grudniowek i ich maluszkow,

Agus tak sie ciesze ze badanie wyszlo dobrze!!!Trzymajcie sie i duzo zdrowka dla Was!!
Ale zajrzyj do Nas czasami;)

Salsik bardzo mi przykro,tule mocno.
Wszystkiego naj naj!!!Pamietamy o Was:)

A my dzis bylismy sprawdzic serduszko u kardiologa i okazalo sie ze ta szczelina co miala to sie ładnie zamkneła i jest wszystko ok.Bo jakby sie nie zamkneła to by byla operacja:(
Ale jest wszystko w porzadeczku!!!!
Dzis tez bylam zrobic zdjecie zęba i w poniedzialek c.d dentysty;/
Milego wieczorku.

Aga bardzo się cieszę, że wszystko jest z Olcią w jak najlepszym porządku.
TY Kochana odpocznij, nabierz sił i wróć do nas :-)

Młody padł mi dziś o 19 :szok: i coś czuję, że dzień rozpoczniemy jutro pewnie ok 4-5 nad ranem...
dobrze, że od uczelni wolne więc jakoś damy radę!!

spokojnej nocy

Aga bardzo się cieszę że u was dobre wieści trzymamy za was kciuki, wszystkiego dobrego zajrzyj do nas i odpoczywaj bo wyobrażam sobie jaki koszmar przeszliście
Dorator to powodzenia w szukaniu pracy !!!!!!!!
Izi dobrze że u Nadii też już wszystko ok zdrówka
inka to spokojnej nocki aby Aleksy sobie pospał dłużej

Ostatnia edycja:
Aga Kochaniutka strasznie się cieszę, że wszytko z Twoją córcią w porządku !!:*
Damy Ci tyle czasu ile potrzebujesz, ale wróć kiedyś do nas!!!

Izi, super, że i u Ciebie wszystko dobrze ::):*

Jednak te nasze grudniaczki są nie do zdarcia:-) Nic tylko się cieszyć :)

Aga, czekałam na wiadomość od Ciebie i to na taką wiadomość! :)))) Aż mi świeczki stanęły w oczach jak to czytałam :) Tofika miała chyba bardzo podobną sytuację. Refluks Lenki sprawiał wrażenie, że to coś poważniejszego. Strasznie się cieszę, Kochana. Odetchnij głęboko i odpocznij po tych nerwach :*

Izi, Twoje dobre wieści o serduszku Naduni są kolejną cudowną informacją :* Idę spać uśmiechnięta :)

reklama
Dziewczynki dziekuje za miłe słowa,tak sie ciesz ze Was mam i ze jestem tu z Wami,bo Wy zawsze pocieszycie i napiszecie cos milego:) ehhh musialam to napisac:*

Dobranoc Kochane...

P.s. zjadłam danio i teraz moge isc spac:) hehhee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry