reklama

Grudzień 2011

Pisałam tu rano, ale chyba się nie przyjęło:-). (Mam problem z netem i komputrem, ale jakoś nie chce mi się go oddac do reklamacji bo jako tako ale zawsze dziala).
nikuss, dobra informacja dla Was, niestety historia smutna:-(
asko, jestesmy po wizycie u tego okulisty. Fajny gośc z dobrym podejściem do dzieci. Mała się do niego smiała i zdziwiona byłam,bo jak jej na pogotowiu babki ogladały oko żeby stwierdzic czy nie ma ciała obcego to sama patrząc z boku przeżywałam traumę tak bardzo płakała. Dobry namiar dałaś:-)

reklama
Witam:)

niikuss z jednej strony fajnie ze mieszkanko sie powiekszy,tylko szkoda ze Włascicielka z taka informacja o chorobie przyszla;/

inka
ja mam tak samo co do Tesciowki,na szczescie wszystko mi sie pyta:) czy moze przewniac,czy moze ja wziasc na rece itp;)

asko my to mamy z tymi dwoma rozrabiakami:) (no i nietylko my,bo jeszcze inne dziewczyny rowniez maja wiecej niz jednio dziecko...no i dobrze w koncu niedługo my bedziemy sie obijac a nasze dzieci beda sie same sobą zajmowac:):)::):)

ankubator u nas cały czas jedno oczko jes zaropiałe,ale lekko i dzis na wizycie lekarka powiedziala ze jak sie mega nie zakleja to lepiej tylko sola fizjo i sama woda przemywac ,a jak sie pogorszy to dopiero do okulisty bo okulista czasem nic nie zrobi bo powie ze jak lekko to czekac;/

Zabcia
wiem co czujesz ;) fajnie ze przyjezdzasz do PL,a gdzie zamieszkujesz w PL?
na ile przyjezdzasz na urlopik? pewnie Maciulek bedzie w centrum uwagi:)

A my czekamy na dziadkow bo biora Patryczka,a ja z Mała jade do mamy na noc i sobie posiedzimy..Przedtem jeszcze chce wziac chrzesniaka(mieszka z siora u mojej mamy) na zakupy do HM i go obkupic,bo ostatnio siora mi dała tyle ciuchow po nim ze az mi głupio i chce sie odwdzieczyc i wziac go na zakupy:)
Nie bedzie mnie do jutra wieczorem...
a jutro rano dentysta!!!!!na 8.00..
a pozniej kosmetyczka na oczyszczanie i pedicure na 11.;)

Trzymajcie sie dziewczynki!!!

Dzwonili do M z agencji z której mamy mieszkanie ale on nie rozumiał i oddał mi telefon i co się okazuję podnoszą nam opłatę wraz z nowym kontraktem tylko zastanawiam się dlaczego nam o tym nie powiedzieli wczoraj jak płaciliśmy mieszkanie i przedłużali umowę. Jutro mamy iść do agencji porozmawiać bo za tą cenę co oni chcą to nam się tu nie opłaca mieszkać bo nie ma ogródka w zimie jest zimno normalnie :wściekła/y: Jak się uda to zostaniemy tylko 3 mies na tym mieszkaniu a potem poszukamy coś innego a jak nie to pół roku i przeprowadzka. A tak już polubiłam ten domek.

Maciuluś usnął M poszedł do pracy a mi się wszystkiego odechciało po tym telefonie.

izi mieszkam w Tarnobrzegu woj. podkarpackie ale jak jesteśmy w PL to jesteśmy wiecznie w trasie hehe troszkę u mnie troszkę u teściów to u moich dziadków to gdzieś na wycieczkę jedziemy :-)

Nikuss - smutna ta historia z tą panią Beatą... co by nie było macie "fajną" wynajmującą.
Żabcia - wiem co to znaczy polubić i przeprowadzić sie, w ciągu 4 miesięcy w UK przeprowadzałam się 3 razy :szok: a w Polsce 2, i stanęło i tak na powrocie do rodzinnego domu przed brak funduszy.

Co do prezentów na DM, to ja swojej zamówiłam srebrny długopis z życzeniami wygrawerowanymi i etui :)

Gdyby to nie było przed urlopem to jeszcze teraz byśmy szukali mieszkania i się przeprowadzili ale niestety nie ma teraz ani czasu ani kasy na to :wściekła/y:
A jak braliśmy to mieszkanie w listopadzie to jeszcze mówili że cena jest stała i się nie zmienia a tu nagle chcą podnieść cenę ... zobaczymy co jutro powiedzą w agencji.

ludzieee, jaki mój syn dziś jest marudny :angry::angry::angry: wszystko źle, w końcu zasnął i mam chwilę na złapanie oddechu i na jakś posiłek. gdyby nie zasnął to już mi po głowie chodził niecny plan zapakowania go do samochodu i zawiezienia M. do pracy ;))

ja na dzień matki kupiłam mojej mamie 2 płyty Maleńczuka :-D bardzo go lubi. i standardowo jej ulubione czekoladki.

ja mojej kupie tregginsy, (bo strasznie zachwalała moje), spodnie lub bluzke. Problemu z wyborem nie bede miala, bo mamuska ubiera sie podobnie do mnie (oczywsicie bez przesady i z umiarem;p)
Takich standardowo pamiatkowaych z okazji dnia matki nadostawala w poprzefnich latach, ze nie ma juz pomyslu na cos nowego, wiec zdecydowalam sie praktycznie:)

Czy Wasze dzieci tez tak szczypia? moja jak złapie mnie za skore to nie chce puscic i ciagnie- robi tak kazdemu, a to naprawde boli;p

Ostatnia edycja:
reklama
a jednak wolalam nie czekać i wybrałam się do lekarza. no i okazało się, że Mikolajek ma ropne zapalenie spojówki:-(:-( dostaliśmy kropelki, mamy też robić okłady z herbaty ( tylko nie rumiankowej, bo rumianek wysusza)
bidulek, chociaż u lekarza był dzielny i do wszytskich się usmiechał
teraz śpi, zobaczymy, czy jak wstanie to znowu oczko będzie sklejone :(

kota: niecny plan byl genialny :P ciekawe jaką by miał minę :-D:-D:-D
żabcia: zagłosowane;-)
nikuss: tak, też tak szczypie ;p czasami, az siniaki mi zostają:szok: :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry