papayka: u nas przoduje sinatra, janis joplin, a największa radocha jak Freddy i Queen w głośnikach- Tatuś strasznie z synka z tego powodu dumny
Freiya: ale dobrze, że się udało
nikuss: no, może sie nie wysilil, ale to zawsze coś

u mnei podobnie- Mężol dał mi trochę kaski i miałam zrobić sobie kolorek u fryzjera, ale za późno się wybralam i tylko podciełam jak miałam w planach
dorotar: ja sama nie mam prawka, ale czasami jak nas z M zatrzymują do rutynowej kontroli to też mam stracha, chociaż wiem, że wsszystko ok i mndatu nie będzie;p
kuponisia: współczuje nerwów z teściem, ale Oleńka wraca więc już nic innego nie powinno pusć Ci humoru
Byliśmy na urodzinach znajomych i powiem wam, że wybawiłam się wreszcie i dawno tak nie odpoczełam! a Miki na 5h zostawiony u Babci z czego 3 przespał

dzielny był strasznie

chociaż ja co chwilkę zerkałam na telefon, bo jednak pierwszy raz był zostawiony na dłużej
a i pochwalę się jeszcze: sprzedaliśmy naszego seatka aroskę i kupiliśmy troszkę starsze, ale większe BMW

wreszcie mam drzwi z tyłu <jupi> i nie musze się męczyć z fotelikiem
milva, sosnowiczanka: troche zmiany jest :

z tyłu całkiem na krótko ;D niestety nie mam innych zdjęć, jak naprawimy aparat to się jeszcze pochwale