Witam sie wieczornie
Niedawno wrocilismy ze wsi

Fabianek juz spi, Marike tez zaraz kladzie P spac i chwila relaksu we dwoje
Jej uwielbiam jezdzic tam na wies tak na weekend bo tesciowka jest ok

nawet serrnik mi specjalnie upiekla bo uwielbiam jej roboty

Odpoczelam, dzieci sie wybiegaly wiec super
Pyszczek mnie tam porod nie bolal wiec bolu nie pamietam, ale porod ogolnie pamietam i ten pierwszy i drugi i jak sobie mysle o nich to az tak mi sie serduchu cieplej robi

Ja nawet pamietam pierwsze słowa jakie powiedziałam kiedy kladli mi na brzuch moje dzieci
Izi filmik robilam w programie Windows Move Maker i tam wlascie wklejasz zdjecia masz przejscia mozesz muzyczke. Program jest bardzo latwy w obsludze i po polsku
Dziewczynki ja też życze wam wszystkiego najlepszego z okazji naszego świata ( zyczenia spoznione ale szczere) Zeby kazdego dnia nasze kochane dzieci pokazywaly nam jak bardzo nas kochaja

A ja sama od swoich dzieci dostalam - chwile odpoczynku bo P ich zabral na spacer, a wrocili z pieknym bukietem kwiatow z karteczka - NAJWSPANIALSZA MAMA NA SWIECE. KOCHAMY CIE BARDZO

Wzruszyli mnie bardzo

Moje kochane dzieciaczki i P :*
Inka haha usmialam sie z Twojego posta o morderstwie
Haha wy tak o tych tesciowych, a ja wlasnie wrocilam od mojej przyszlej tesciowej i najchetniej to bym tam jeszcze zostala

Kiedys na nia bardzo narzekalam, ale po jednej naszej klotni gdzie zobaczyla ze ja sobie nie dam dmuchac w kasze a P i tak wybierze mnie a nie ja i nie mielismy kontaktu z nia przez ponad pol roku (ani ja ani P) to chyba sobie darowala z nami klotnie bo wie ze porzez jej zagrywki moze stracic kontakt z synem
Agniesia wspolczuje tego "znajomego" nie rozumiem takich ludzi, jak nie chce pomoc to niech nie pomaga i siedzi cicho;/ wrr. Nie przejmuj sie kochana :*
Lece juz spac bo oczy mi sie kleja
Dobranoc