reklama

Grudzień 2011

Witam sie i ja:)
U nas nie ciekawie dałam Mlodej troszke jabłuszka(ze słoiczka) i biedna nie mogła zasnac:(
Napiła sie cycka i pozniej jej sie odpiło i wyleciał ten kwas:(
Chyba poczekam jeszcze z dwa tyg..
Z Patryczkiem w wieku 5 ciu miesiecy tez zaczełam podawac i bylo ok, no ale coz dziecko dziecku nierówne...

Firanka trzymam za Was kciuki biedny Krzys.

Zabcia silny Twoj Maciulek:)

Majeczka tzrymaj sie,pamietamy o Tobie...Dzici najwazniejsze,takze nie mamy za złe ze nie wchodzisz na BB ale daj znac od czasu do czasu;)

reklama
Witam jako pierwsza :-)

Maciulek bawi się z babcią a ja mam czas żeby sobie jeszcze chwilkę poleżeć z laptopkiem. Ehhh jak mi się nie chce wracać do Anglii najchętniej została bym w PL już na stałe.

izi oj tak mój Maciuś jest silny bo w kąpieli staje na nóżki stawiając go na podłodze podskakuje i przebiera nóżkami jakby maszerował no i zrobił niespodziankę że siedzi bez podbierania a jak poleci do tyłu przy skokach to się śmieje :-)

Miłego dnia :-)

Hej :*

Dzieciaczki jeszcze spia, mieszkanko juz czyste, zupka sie gotuje a ja sobie zasiadlam ze sniadankiem do was:)
Jakos cos dzisiaj spac nie moglam wiec wstalam wczesnie i dzieki temu juz mam wszystko zrobione:)

Oj cos mnie jakas choroba dopada, tak mnie glowa i gardlo bola, nos zapchany :( Mam tylko nadzieje ze dzieciaki sie nie zaraza odemnie.

2701,, najlepszego dla Karolci na te 5 miesięcy :)
Dorotar - Najlepszego dla Kacperka :) To juz pol roczku

Zapomnialam Wam napisac jeszcze:P Bylam wczoraj w kauflandzie i kupilam pampersy sleep&play za 24,99 (zwykle sa po 32 zł) wracajac zajechalismy jeszcze do tesco i tam sa takie kosze z przecenionymi artukulami bo np opakowanie popsute i byly jeszcze pampersy sleep&play za 13,50 zł bo miały własnie porwane opakowanie - byly wszystkie sztuki, i jeszcze huugisy 80 sztuk za 25 zł, i pampersy tescowe - 7 zł. Kupiłam wszystkie paczki bo akurat pampersy sllep&play byly w takim rozmiarze jak Marika nosi, tescowe tez dla Mariki a huugisy dla Fabianka :) Wiec dobry interes zrobilismy bo mamy tyle pampersow ze z tymi co mielismy w zapasie jeszcze to na conajmniej miesiac nam wystarczy :P

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
U mnie zawitała @ i do tego migrena więc dzien zapowiada się straszny...
Odpuscilam jedne zajęcia i zaraz dopiero jadę na uczelnie.
Najlepszego dla 5 i 6 miesieczniaków!
Gosiu zdrowia dla Oziego!
No i dla Krzysia Firanki tez!!

Miłego dnia

Inka wspolczuje, ale pociesze Cię ze do mnie @ zawitala w niedziele a juz mialam nadzieje ze przez caly okres karmienia jej nie bedzie:P Ale niestety przylazla i to jeszcze taka bolesna i obfita ze szok.. A podobno po ciazy sie wszystko ladnie reguluje i miesiaczki sa bezbolesne i skape a tu zong ;/ Ja przec ciazami tak mialam ze nic mnie nie bolalo i kapalo tylko delikatnie..A tu u mnie juz 3 dzien i mam wrazenie ze leci ze mnie coraz wiecej a nie mniej

Ankubator misiek jest swietny mala z nim gada ze ho ho a jak powie do niej kocham cie to sie tak smieje do niego:) naprawde fajny ten mis :)

ale u nas tez najfajniejsza zabawka to balonik na hel tweety jak bylismy z mala w zoo i zobaczyla balony to tak do nich gadala ze zal bylo jej nie kupic a w domu brala sobie i puszczala i radocha na maksa

freya u nas w zoo tez byl osiol najlepszym przyjacielem he he:D

U nas nocka bez gorączki ale mały wybudzał się ze strasznym płaczem, biedny. Mela w przedszkolu, mały idzie spać a mnie o 15 zwołali na malowanie opon na placu zabaw.
O właśnie macie tu artykuł o naszej wiosce i placu zabaw z fotką, tam z maluchem na ręku w rogu to ja jestem Gmina Wiskitki - Mieszkańcy Cyganki zbudowali Plac zabaw

Imacie jeszcze fotki w końcu zrobiłam dzieciom odlewy z gipsu co Kacperek dostał na chrzciny od mojej przyjaciółki, dlatego on ma w ramce bo tam była ranka i napis dla niego, jeszcze będę musiała taką ramkę dla Melci kupić

ANKUBATOR super, że wszystko się udało. My krzesełko mamy po Meli więc odpada, jutro jadę do miasta i popatrzę.
Kciuki za szczepienie

SOSNOWICZANKA wow body 80cm i za duże.:szok:

PHELANIA a Alanek nie ma refluksu???? U nas mega ulewanie właśnie refluksem jest spowodowane.

ŻABCIA super, że i u Ciebie udana impreza.
To widzę Maciuś silny, że już siedzi sam. U mnie taka silna Melcia była, miała 5 miesięcy i siedziała już a Kacper jeszcze ucieka na boczki jak go posadzę.
Kacperek też uwbielbia podskakiwać i jak sie go sadza to nogami zapiera i staje a jak sztywno nogi trzyma.

VIOLETT ale Ci się promocje trafiły. Ja tam Meli pampka na noc zakładam ale tego samego co Kacprowi.

Dziękujemy za życzonka na pół roczku. Jejuś ale ten czas leci, dopiero się urodził a tu już pół roczku.

Ostatnia edycja:
Ale mialam nocke... Alan tak sie wireci w lozeczku ze sie przekreca najpierw w poprzek a potem na brzuch. Ile razy go poprawiam tyle on wraca do swojej pozycji i oczywiscie za kazdym razem ryk. Po godzinie siedzenia nad lozeczkiem wzielam go do nas bo mialam juz dosc. Miedzy mna a M polozyl sie na brzuchu i usnął. Spał do 7. Najwyzej pozniej znowu trzeba bedzie go przyzwyczajac do spania w swoim łóżeczku..

Malenstwo
Alan tez mial taki sam balonik z tweety, i go uwielbiał. Nestety powietrze zeszlo i z tweetyego zostala sama skórka która trzeba bylo wyrzucic, nad czym ubolewam:(

Dorotar, zdrówka dla Kacperka na te pół roczku *

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry