agapa
Fanka BB :)
CześćE. Ja dziś mega wyspana. Miki miał pierwszą pobudkę o 5.20 i od tamtej pory nie śpię bo się już wyspałam

Ale Mikołaj ma srebrny medal w tej kategori.

No to twój pobił w wadze mojegoAsienka, super, wiedzialam ze przyniesiesz nam dobre wiesciBardzo sie ciesze ze wszystko dobrze sie skonczyło :-)
Agapa Alan wazy 10.700. Chyba najwiecej z grudniowych dzieciaczkow. Klocek.
Firanka Biedny Krzysiu wierzyc sie nie chce ze motorniczy nie chcial wezwac karetkiMam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo.
Agniesia trzymam kciuki za twoja corcie, bedzie dobrze
U nas po staremu, maly marudny a mnie juz brak sil, nawet nie mam kiedy was poczytac.![]()

Ale Mikołaj ma srebrny medal w tej kategori.Kochana, na początku będą b. obfite, ale później to się unormuje. U mnie były mniej bolesne po porodzie.Inka wspolczuje, ale pociesze Cię ze do mnie @ zawitala w niedziele a juz mialam nadzieje ze przez caly okres karmienia jej nie bedzieAle niestety przylazla i to jeszcze taka bolesna i obfita ze szok.. A podobno po ciazy sie wszystko ladnie reguluje i miesiaczki sa bezbolesne i skape a tu zong ;/ Ja przec ciazami tak mialam ze nic mnie nie bolalo i kapalo tylko delikatnie..A tu u mnie juz 3 dzien i mam wrazenie ze leci ze mnie coraz wiecej a nie mniej
Mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo.