reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny jestem w szoku co do tej żyrafy:szok:, sorry za określenie ale takie małe "gówienko" a ponad 50 dych kosztuje:szok:, to już wolę zainwestować w co innego, myślałam, że to góra ze 20zł kosztuje.

KOTA powodzenia w starankach.

reklama
hej
u mnie nastrój do bani... pogoda tak na mnie wpływa no i w domu też jakoś tak dziwnie jest!
niby nie ma kłótni ale praktycznie w ogóle ze sobą nie gadamy... pewnie @ zrobiła swoje i stąd te moje nastroje i humorki!

Asieńka zapomniałam Ci wczoraj napisać, że jestem z Ciebie i Michasia bardzo dumna!! pamiętam jak się denerwowałaś i zastanawiałaś czy rehablilitacja przyniesie jakieś rezultaty a tu proszę, Michaś tak super nadrobił zaległości :-)

Dorotar no żyrafka swoje kosztuje ale ja nie żałuję, bo Aleksy ją uwielbia!

dzięki inka:):) wy też macie w tym swój udział bo wiele razy byłam już u kresu wytrzymałości i nie widziałam sensu w tych moich domowych staraniach wtedy Wy podnosiłyście mnie na duchu i dzięki Wam się nie poddałam... jak widać opłaciło się jeszcze raz Wam dziękuję moje grudniowe cudności:*

Tu jest link z reportażu. Telewizja WTK

Dorotar Krzyś jeździ w spacerówce,był przypięty pasami,koła od wózka też były zblokowane.

Kur wa nie popuszczę chociaż miałabym iść do faktu to nagłośnie to,jak można odmówić wezwania karetki do dziecka...

FIRANKA a no to sorry, moja wyobraźnia zadziałała tak, że skoro się nadział to nie był przypięty. Później obejrzę bo teraz uciekam. mam nadzieję, że wszystko ok i już w domku jesteście. Powodzenia

Dziewczyny dostałam kredyt na remont domu!!!!!:-):-):-):-) jeju jaka jestem szczęśliwa, jeszcze w tym roku wyprowadze sie od tesciowej :-D:-D

Dziękuję za życzenia dla Karolci, jesteście kochane;-)

Dorotar ja kupiłam używaną za 28zł ale Mikolaj póki co mało się nią bawi...Trochę żaluję, że kupiłam, ale może jak zaczną iść ząbki to bardziej mu się spodoba :)

Byłam 1 czerwca na wieczorze panieńskim. Impreza super, dużo alkoholu i powrót o 4 nad ranem. Mój M. nie spal jak wróciłam hehe chyba się zdziwił że żonka tak zabalowala;)

Kota powodzenia w starankach:) Podziwiam!!

Kota powodzenia w staraniach o rodzeństwo, dla mnie taka decyzja to rzecz zupełnie niewyobrażalna. Emilka jest dzieckiem zupełnie bezproblemowym ale i tak wystarczy mi jedna ;-)

Idąc za przykłademm rojku kupiłam Emili piłkę i faktycznie super zabawa, ja turlam a Emila siedzi i się zaciesza :-D

Jutro mamy szczepienie, ostatni pneumokok, ciekawe ile klocek waży

reklama
Dziewczyny, ja zamawialam zyrafe u tego samego sprzedawcy jak widze, powiedzcie mi czy wasza jeszcze piszczy? Moja przyszla w piątek a wczoraj przestala piszczec...

Asienka ja tez bym chciala drugiego szkrabka ale podobnie jak ty nie wyobrazam sobie teraz byc w ciąży... Alan zajmuje doslownie caly mój czas. Moze za 2,3 lata...

Venus Alan tez wielkiego zainteresowania zyrafą nie okazuje.

Kota tez zyczę powodzenia, i tez podziwiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry