reklama

Grudzień 2011

Inka- z jednej strony mnie uspokoiłaś, ale z drugiej, jak mam tyle czekać to chyba zjem wszystkie paznokcie. W prawdzie, nie szalejemy bez zabezpieczenia, ale jednak wolałabym zeby Adas został jedynakiem i mój stres jest przez to ogromny!

Ide spac, bo noc zleci i kolejny dzien pełen wrażen z moim synkiem :-)

reklama
Dobry wieczór:)

Kota, ale super ze juz planujesz rodzenstwo dla Kubuska:)

Dorotar, swietna pamiatka na całe zycie!! Sto latek:)

27... sto latek dla Karolinki:) no i fajnie ze dostaliscie kredycik!!!i w koncu zamieszkacie samii:):):)

Phelania, ja mam tak samo ze kupuje zabawki a M po co tyle??pozniej leza;( ale swieta prawda,widze po Patryczku wszystko lezy;/

dzien dobry,

chyba się dziś piękna pogoda zapowiada, w końcu świeci słońce!
co do rodzeństwa, Kuba jest mega absorbujący, ale na szczęście potrafi sam się sobą zająć przez jakiś czas, tzn on i jego zabawki :) chcemy mieć na pewno 2 dzieci z małą różnicą wieku, więc to chyba najwyższy czas. Wiem, że będzie MEGA ciężko, ale plusem jest to, że odchowam dwójkę "za jednymi pieluchami" :)

czy tylko u nas wciąż uśmiech jest bezzębny? kurcze, chyba większość Grudniaków już ma ząbasy, a u nas prócz wodospadów śliny nadal nic.

Witam dziewczyny :)

Znowu wpadam tylko na chwilkę bo jak zwykle lecę do.... lekarza z małym. Mamy wstępne wyniki, z krwi wynika, że mały ma anemię i bardzo podwyższone limfocyty. W moczu również jakies nieliczne bakterie ale wydaje mi się, że one chyba mogą być. teraz czekamy na posiew kału i zobaczymy co się tam wyhoduje.

Po wizycie u lekarza powiem Wam co dalej.
Życzę miłego dnia dziewczyny :)

Kota Emila z zębów to ma tylko białe kropeczki na dziąsłach

Trochę mnie zmartwiło że dzieciaczki zaczynają już pełzać, Emilka NIENAWIDZI leżeć na brzuchu to jak ma się nauczyć pełzania... :-(

No nic, wstaję ubierać siebie i malą bo za godzinę lecimy na szczepionkę

Czesc Dziewczynki,
Adaś dostał mleczko a ja idę pod prysznic. Jeszcze nie wiem co dzis robię, bo mój M. nieprzytomny- powie mi dopiero około 9:00. Bo nie spał pół nocy.. Tak jakbym ja spała :baffled: No tak to że wstaję o 2:00 , karmię i przewijam, a później o 5:00 daję herbatkę i o 7:00 wstaję to nic !

Kota, u nas też zębów brak, a juz od 2 miesięcy słyszę, że dziąsła obrzęknięte, ślini się, marudzi, gryzie i nic! Aż się boję co będzie jak zaczną wychodzić..

Kota- ja tez mam bezzebnego syna:tak:młody kweczy jeczy ślini sie na potege ,tylko ani słychu ani widu.....:nerd:
Freiya- ty sie nie martw o rozwój Emilki inne dzieciaczki próbuja pełzac ,a inne tak jak Emilka próbbuja siadac, jak patrze na Alana to jeszcze daleko mu do siadania:sorry2:

A my czekamy do drugiego śniadanka,zjemy i idziemy na spacerek do biedronki.Po dzis naprawde ładna pogoda...

reklama
dzień dobry
kota u nas zębów też brak!
MamoO czekamy na wieści, najlepiej dobre wieści.
Nastazja no bo my to SuperMamy jesteśmy i dla nas nocne wstawanie to norma... a facet nie pośpi i już tragedia!
Freyia a może Emi od razu zacznie wstawać i chodzić, przecież nie każde dziecko raczkuje.

na 11:30 lecę do lekarza a na 13 na zajęcia! ufff już prawie koniec

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry