Hej :*
Pisalam od rana bo ciagle cos mi przerywalo i post byl taaaki dlugi i mi sie komp wylaczyl;/ wrr juz nie bede znowu pisala tego samego
Dorotar ja dla Meli polecam pianki Moon Dought
Nastazja to zamiast sie stresowac zrob test
Kota - nie jest tak ciezko

Nawet gdybys teraz zaciazyla to roznica miedzy dziecmi bedziesz wieksza niz u Mariki i Fabianka, a ja daje rade

I nie narzekam zabardzo, nie chodze zmeczona i mam czas pomalowac paznokcie nawet
MamoO trzymam kciuki za pozytywne wiesci od lekarza.
Kota - u nas zebow brak ale ja sie ciesze bo po pierwsze czym pozniej tym sa zdrowsze a po drugie to ja nadal karmie piersia
Freyia moja Marika zaczela raczkowac jak miala prawie 8 miesiecy bo jakos jej sie do tego nie spieszylo, a jak miala 9 to chodzila juz przy meblach a majac 11 juz biegala samodzielnie. Wiec spoko, nie denerwuj sie moze tez nie chce raczkowac tak jak moja córa
Maxwell kobietko nie narzekaj, bo na zdjeciach wygladasz bardzo dobrze, zadbana zadowolona mamuska

Zreszta ja cd wagi to jeszcze ok, ale brzuch to mam jak bym byla 3 raz w ciazy i to juz w 4 miesiacu;/
Rojku bo tak z tatusiami jest

Córeczki to cały ich świat. Ja widze po moim P jakie ma podejscie do Mariki i jakie do Fabiana - Mariczka to dla niego najwiekszy skar. JAk gdzies idzie to z Mariczka. Ostatnio ogladalam fajna strone ze zdjeciami dzieci i mowie do niego " zobacz kochanie jakie fajne dzieci" a ten nawet nie spojrzal i mowi "Marika i tak fajniejsza"

Zakochany jest w niej do szafenstwa a pomyslec ze jak bylam w ciazy to chcial miec synka i jak sie dowiedzial ze dziewczynka to troszke zmizernial..
Rojku - najlepszego dla Anieli :* MM kawusia pyszna
Ja tez wlasnie nie mmoge sie zebrac za odchudzanie;/ A brzucho duzy..
Ja waże 50 kg przy wzrosnie 160 wiec jak dla mnie to ok, ale zachodzac w ciaze z Fabianek wazylam 49 a z Marika 47

i pamietam ze przed ciaza pierwsza chcialam strasznie przytyc a nie moglam;/
Łysa mocno zaciskam kciuki

a cd pitolka to u nas Fabianek jakos bardzo sie nie interesuje ale za to Marika nadrabia zawsze jak przebiram Fabiana to leci i zaglada, patrzy co on tam ma
Papayka - u mnie niedawno byla taka sama sytuacja. Ale cale szczescie wszystko ok. tez bylismy u lekarza zeby sprawdzic czy wszystko ok. Lekarz mi powiedzial ze dzieci maja jednak bardzo mocna czaszke i musialo by byc naprawde sile uderzenie/upadek zeby sie cos stalo.. Obserwuj na wszelki wypadek. Wymioty, brak skoncenrowania, wzmozona sennosc, wieksza placzliwosci, roznice w wiekszosci źrenic mogą być objawem wstrzasu mozgu.