Mła
Jestem, jestem ;)
Asko, trzymam kciuki, żeby uczulenie wreszcie zeszło. Różnorodność środków świadczy o tym (moim skromnym zdaniem) że lekarz nie wie dokładnie co leczy. Przecież Clotrimazolum jest na grzybicę.... Może powinnaś pójść do dermatologa? Szkoda Karolci i szkoda Waszych wypadów na basen....
Sosnowiczanka, moja Miśka ostatnio wygina się w łuk na boczku i tak zasypia. Podczas zasypiania jedną ręką wachluje w górze szukając zaczepki (trafia albo na karmiące ramię, albo na lalkę zaczepioną nad ochraniaczem) XD
Sosnowiczanka, moja Miśka ostatnio wygina się w łuk na boczku i tak zasypia. Podczas zasypiania jedną ręką wachluje w górze szukając zaczepki (trafia albo na karmiące ramię, albo na lalkę zaczepioną nad ochraniaczem) XD
Ostatnia edycja:
strasznie smierdzi, jak aie patrzy to prawie czarna ale po przetarciu chusteczka ewidentie bardzo ciemna zielen, myslicie ze to po pozeczkach? Niby drugi zabek juz wyszedl a on nadal marudzi w ciagu dnia, bujaczek nie, raczki nie, dostal nurofen ale nawet po nic spal tylko 30 minut i budzil sie z placzem, kurcze nie wiem czy to zeby czy moze ten nieszczesny gluten :-( za cholerke nie wiem jak mam odroznic :-( chyba tylko kupka co? 
nie swieci piosenki sa do duuu... i wogóle ale znalazłm w tej samej cenie pileczke na dotyk i o niej słyszlam pozytywy i ja wlasnie zakupie warta jest swojej ceny