PHELANIA tak oglądałam wczoraj też tą piłkę. Jutro na zakupy jadę o coś kupię małemu, bo kasę od jego chrzestnego dostałam i coś muszę kupić.
MILVA nosek czyścimy fridą i solą morską albo euphorbium.
Mi też się wydaje, że Kacperek jest za mały na raczkowanie, jeszcze go to nie rusza.:-)
Wszystkiego dobrego dla dzisiejszych półroczniaczków.
Hej u nas pojawiły się krostki na twarzy małego wczoraj, porobiłam mu zdjęcia i przy następnej wizycie u alergologa pokarzemy, tak pani doktor kazała nam robić. Podejrzewam, że to nawrót skazy, albo po truskawkach. Niby pani alergolog powiedziała, że skazy już nie widać ale to przez to, że 4 miesiące nabiału ni jadłam i teraz kazała zacząć mi próbować wprowadzać z powrotem nabiał do mojej diety ale widać, że chyba dalej małemu nie służy. Jeszcze o truskawkach myślę, ale od kiedy nam na polu zaczęły być czerwone to co dzień trochę jem i nic nie było małemu do tej pory.
A my byliśmy już w kościele, K na ryby pojechał.Zaraz robić będę rosołek dla dzieci a my zamiast obiadku grilla później robimy.
I od niedzieli walczymy chyba z zębami, najpierw dwa dni gorączki, a teraz walczymy z strasznymi płaczami, górne dziąsła strasznie opuchnięte i coś tam chyba widać.