reklama

Grudzień 2011

reklama
Dobry wieczor!
najlepsze zyczenia dla dzisiejszych - Solenizantki i Solenizantow!
Maly zasnal i mam chwile dla siebie w oczekiwaniu na meza, kt wraca dzis okolo polnocy... i co najlepsze nie wzial klucza, wiec musze byc czujna;)
U nas dolna lewa jedynka juz troszke wychodzi... a slina jak wodospad....

dziekujemy bardzo za zyczenia:) i my rowniez skaldamy wszystkiego co najlepsze dla Michasia I Alanka:) niech rosna maluszki :D

my caly dzien poza domem bylismy mala juz w lepszym humorze ale wszystko co tylko moze wedruje do buzi a zebow nadal brak:((
spijcie slodko dzieciaczki no i oczywiscie mamusie:*

Co tu tak pusciutko sie zrobiło? Mamuski, śpicie jeszcze???

Za nami tradycyjna nocka, do 1 Alan pieknie spal pozniej zaczął sie wiercic, kręcic, budzic sie z placzem... Ah, nie wiem jak u was, ale u nas ciezkie te nocki ostatnio... Nie wiem czemu budzi mi sie z krzykiem. szukalam w necie ale nic konkretnego nie widzę :(

A pogoda paskudna...

Dzien dobry
My już nie spimy ale póki co okupujemy łóżko!
Dziś w planach fryzjer i zdjęcia- w końcu trzeba mieć jakieś ładne do dyplomu!

Miłego dnia i wszystkiego najlepszego dla Nadii, naszej ostatniej grudniowej księżniczki!
Gosiu i dla Oziego także!!

Ostatnia edycja:
Gosia, wszystkiego najlepszego dla półrocznego Oskarka! Dużo zdrówka dla niego i dla mamusi :*
Izi, nasza najmłodsza Nadunia też ma dzisiaj święto. Buziak dla jubilatki :*

Hej hej
biggrin.gif

Nocka, hm..powiedzmy w miarę - jak ja się cieszę, że S. poczuwa się do wstawania w nocy, żeby Marcie dać flachę
embarrassed.gif
biggrin.gif
Mała zrobiła pobudkę o 2.00, a potem "dopiero" o 5.30..
S. pojechał do pracy na dyżur, jakby tak przypadkiem komuś wpadło do głowy kupić wagę przemysłową w długi weekend
mad.gif
unhappy.gif
, więc wróci tradycyjnie koło 17.00..Miała przyjechać koleżanka z córą, która ma się zajmować w sierpniu Marysią, ale dzwoniła, że młoda od niej jest przeziębiona i żeby przełożyć spotkanie..
Najlepszego dla Naduni od Izi na te 5 m-cy, no i dla Oskarka Gosi na pół roczku:tak::-):-)

Faktycznie pustki..wszystkie mamusie mają długi weekend?:-)

hej u nas nocka kiepska mala z co kawalek budzila sie z placzem i tylko cys ja uspokajal. A rano moj maz zadaje glupie pytanie co ona tak w nocy plakala ale jakby chociaz raz do niej wstal to rozumiem a on tylko wypiol dupe i se spi dalej tak mnie wkur.. ze masakra
zaraz dzwonie po wyniki badan malej oby byly juz dobre...

I sto lat dla 5 miesieczniaczka Nadusi
oraz sto lat dla pol rocznego Oskarka :**

Gosia wszystkiego dobrego da Oskarka
Izi najlepszego dla Naduni

Dostałam ostatnio książkę od koleżanki, które przy jej korekcie robił: Macierzyśtwo non-fiction, parę śmiesznych rzeczy wyczytałam, ale nie ma to jak Bachor-magazyn, jego nic nie przebije :)

Zaraz się zbieram na spacer - umówiona jestem z koleżanką. Pogoda nie jest cudna, ale nie pada przynajmniej.
Wczoraj mojemu zaproponowałam, żeby poszedł na mecz otwarcia do strefy kibica w naszym mieście, bo nigdzie nie wybywa, tylko albo sjesteśmy razem we trójkę, albo robi na budowie, więc wybywa dzisiaj ze szwagrem :) A my z niunią będziemy sobie oglądać w domu :D Zrobimy sobie swoją strefę kibica :D

A pobudkę dziś miałyśmy w nocy o 5tej (właściwie rano), żarełko i do 9:30 spałyśmy :) więc dziś mżemy szaleć długo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rojku, ja też dostałam "Macierzyństwo non-fiction", ale jeszcze się nie zabrałam do lektury, za to czytam "Jak mówić, żeby dzieci słuchały..." Faber, którą poleciła Kupinosia i również szczerz polecam każdemu rodzicowi, nie tylko daje wskazówki, ale też mnie skłoniła do refleksji nad swoim dzieciństwem i relacją z rodzicami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry