maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Hej dziewczyny:-)
U nas noc znów taka sobie..Marta ślini się na potęgę i nic z tego nie wynika..
Zarezerwowałam i wpłaciłam zaliczkę na krótki wyjazd w przyszłym tygodniu - pojedziemy do Wisły na 5 dni:-) Niby niedaleko, ale zawsze mała zmiana;-) A przynajmniej Marycha będzie miała gdzie się wyszaleć, bo to gospodarstwo agroturystyczne:-)
A dzisiaj na 11.00 przychodzi do mnie dietetyk, umówiłam się z nim, bo muszę w końcu coś z sobą zrobić. Wstyd przyznać, ale mój ślubny jest 20 kg lżejszy ode mnie
, a ja juz na ciążę nie mogę zwalić..
2701..- gratuluje dostania kredytu!!Super:-)
Kota - trzymam kciuki za staranka o rodzeństwo..ja tez właśnie tak chciałam, żeby była mała różnica wieku (i wyszło idealne 2 lata):-)
Freiya- powodzenia na szczepieniu;-)
Dorotar, niezły tekst dowaliła Mela
:-) Oj, my się też maksymalnie pilnujemy, żeby czegoś nie strzelić przy Marysi, bo wszystko cwaniak łapie;-)
Rojku, Mła - skąd ja to znam - zakochany tatuś..mój ma aż dwie plus ja;-):-)
Agniesia, trzymam kciuki, żebyście zebrali te pieniążki na operację, no i powodzenia!!!
Kota - u nas też uśmiech bezzębny;-)
MamaOskarka - powodzenia u lekarza!!! Kurcze, to chyba raczej nie przyjedziesz w niedzielę z małym?
Inka - do lekarza? Nie doczytałam albo nie pisałaś..Ty czy Aleksy?
Rojku - całusy dla 6-miesięcznej księżniczki Anielci!!!Buziaki:-)
U nas noc znów taka sobie..Marta ślini się na potęgę i nic z tego nie wynika..
Zarezerwowałam i wpłaciłam zaliczkę na krótki wyjazd w przyszłym tygodniu - pojedziemy do Wisły na 5 dni:-) Niby niedaleko, ale zawsze mała zmiana;-) A przynajmniej Marycha będzie miała gdzie się wyszaleć, bo to gospodarstwo agroturystyczne:-)
A dzisiaj na 11.00 przychodzi do mnie dietetyk, umówiłam się z nim, bo muszę w końcu coś z sobą zrobić. Wstyd przyznać, ale mój ślubny jest 20 kg lżejszy ode mnie

, a ja juz na ciążę nie mogę zwalić..2701..- gratuluje dostania kredytu!!Super:-)
Kota - trzymam kciuki za staranka o rodzeństwo..ja tez właśnie tak chciałam, żeby była mała różnica wieku (i wyszło idealne 2 lata):-)
Freiya- powodzenia na szczepieniu;-)
Dorotar, niezły tekst dowaliła Mela
:-) Oj, my się też maksymalnie pilnujemy, żeby czegoś nie strzelić przy Marysi, bo wszystko cwaniak łapie;-)Rojku, Mła - skąd ja to znam - zakochany tatuś..mój ma aż dwie plus ja;-):-)
Agniesia, trzymam kciuki, żebyście zebrali te pieniążki na operację, no i powodzenia!!!
Kota - u nas też uśmiech bezzębny;-)
MamaOskarka - powodzenia u lekarza!!! Kurcze, to chyba raczej nie przyjedziesz w niedzielę z małym?
Inka - do lekarza? Nie doczytałam albo nie pisałaś..Ty czy Aleksy?
Rojku - całusy dla 6-miesięcznej księżniczki Anielci!!!Buziaki:-)

Wieczne próby doprowadzenia domu do porządku, walka o pracownię (G. obiecał że mi skonstruuje regały i blaty do pracy, tak, żeby "miało ręce i nogi")... Na szczęście, z Gabi wszystko ok, rośnie radosna i zdrowa jak rybka :-)
Jakbym miala za duzo czasu to ten jeszcze doklada