reklama

Grudzień 2011

Cześć mamuśki:)
Milva ponton super-pozazdraszczam :)
Izi gratulacje co do Patryczka. Zobacz jakie te dzieci są czasem skomplikowane hehe, też bym nie wpadła, że woli czerwony nocniczek;)

Co do chodzikow i skoczków to podzielam zdanie że wszystko z umiarem!Napewno kupię, ale nie po to żeby mieć spokój ;) Dopóki można decydować to warto zadbać w 100% o zdrowie dzieci, jak będą starsze to nie zawsze się da je przekonać;)

Inka Ty wiecznie w biegu :)

Maleństwo, Kota mój facet robi to samo, czasem mi przykro, bo wie że zdarza mi się wstawać kilka razy w ciągu nocy, a rano pobudka ok 5 i full obroty cały dzień. Staram się już nie zwracać na to uwagi bo cały czas bym miała focha a jego by to pewnie nie ruszyło;/

Jakiś czas temu pisałam na forum coś o teściowej a mój M. często siedzi z laptopem bo tak zarabia;P i akurat zobaczył otwartą stronę bb. Widział kiedyś jaki mam nick i się dowiedział co nie co hehe Uważajcie co tu piszecie ;)

Dzisiaj idziemy na wesele. Mikołaj będzie z moimi rodzicami. Ostatnio zrobił się taki "mamuś" że szok i jak tylko mnie dłuższy czas nie widzi to jest taki smutny...Robi podkówkę i lecą mu łezki-widok dobijający:( Ostatnio jak był 2 godziny z moją siostrą to patrzył na nią i leciały mu łezki ale głośno nie zapłakał!! Siostra mówiła, że o mało się nie popłakała... Nie chce mi się nigdzie iść, bo szkoda mi i mojego skarba i moich rodziców...

reklama
Dzien dobry
Jeśli dobrze pamietam to dziś Salsikowe dziewczynki kończą 7 miesięcy! Najlepszego drogie Panie!
Ja zaraz uciekam do miasta jakieś zakupy zrobić bo wieczorem w domu otwieram prywatna strefę kibica! Moi ulubieńcy grają!
Venus ja tak już mam- ADHD,nie potrafię usiedziec w miejscu!

Miłego dnia!!

Hej laseczki,

Cos mało do czytania:-pChyba długi weekend:tak:.....
U nas narazie ok mały dosyc ładnie spi, ząbki narazie dały spkoj.... młody nie marudzi...

Milva - ponoton wymiata!!!!

Dziewczyny zamowilam ta pilke tylko nie fp w poniedzialek odbieram osobiscie.
Dzis ide do kumpeli z M na urodzinki ale tylko na 2 godz bo pozniej M idzie do pracy a nie chce mi sie targac młodego ....

Łysa, my mamy podobną. Nazywamy to ufo, albo kosmodromem. Mała szaleje w tym minutkę, a potem już ma dość. Na to też jest jeszcze za mała :) Graco - Baby Einstein
Pediatrics for Parents

Salsik, najlepsze życzonka dla naszych najstarszych Grudniaczków :)

Cześć laski z "rana"
biggrin.gif

Moi tradycyjnie u teściówki, mogłam spokojnie posprzatać mieszkanko
biggrin.gif
Jak wrócą, to obiad (kluski na parze) i jedziemy do moich rodziców
biggrin.gif
Muszę zawieźć im ciasto, bo zrobiłam, a mój małż stwierdził, że po co, jak on tylko ze dwa kawałki zje..wrrr..i po co się starać??
Salsik - najlepszego dla Twoich księżniczek..to już 7 m-cy!!:szok::-)
Mari88 - najlepszego dla Twojego półroczniaczka!
Kota, Maleństwo, Milva - współczuję "bezduszności" facetów..kurcze, czasem się zastanawiam, czy mój, jakby nie był po rozwodzie, to też by się tak zachowywał (Kupinosia, myślałaś nad tym kiedyś)?
Izi - super!!!Gratulacje dla Patryka!!!
Rojku - ja z takich "zabawek" to uznaję jedynie pchacza..
Mła - Emi w tym skoczku - to chyba tylko używanie jako gryzaka;-)
Agapa, oby to nie był półpasiec!!!Trzymam kciuki za pomyślne wieści od lekarza..
Asko- gratki za nocnikowanie i dla Kamilka!! Kurcze, jak ja się cieszę, że Marysię "mam już z głowy" w tym temacie..
Venus, to udanej zabawy na weselichu!!!
Inka, czyżbyś była za Niemcami?:-p:-)
Phelania, miłej odskoczni na urodzinach;-)
Milego dnia!!!

Wczoraj Emilka kibicowała naszym i nie wiele pomogła, trzymałyśmy kciuki zwłaszcza za Wojtka Szczęsnego bo to mój kolega jeszcze z najwcześniejszego dzieciństwa (chociaż bardziej jego starszy brat bo Wojtek jest 4 lata młodszy ode mnie) a tu taki klops i już na euro nie zagra. Zdjęcia w strefie kibica ;)

Kupiłam dziś Emilce pierwszy kubek niekapek z Aventu bo jak pije coś z butelki to strasznie chce trzymać butelkę a nie wychodzi jej to za bardzo więc może z uchwytami będzie jej łatwiej.

Mła Emilcia faktycznie wygląda w skoczku jakbyście ją do kąta postawili za karę ;-) A w ogóle to nasza Emilka jest mega szczęśliwa ze śliniaczka od was bo o ile żadnego do tej pory nie akceptowała, zrywała od razu z szyi i była wiecznie brudna i opluta to ten strasznie jej się podoba a dziś to nawet przytuliła go rano do spania :-D

Fajne te wyspy do skakania co pokazujecie ale pewnie drogie :-(

Moją wyspę mama kupiła na wyprzedaży garażowej za grosze. Kosztowała ją w zasadzie tylko przesyłka.
Cieszę się, że śliniaczek został zaaprobowany. Zawsze to mniej prania ;)

Hej u mnie nawet nie ma co pisac... Mam straszne nocki, Alan codziennie w nocy zaczyna mi strasznie plakac przez sen, spi i po prostu ryczy, muszę go wybudzic i dopiero sie uspokaja, powiedzcie czy wy tez tak macie??????? Bo szukam informacji w necie, ale juz pomalutku schizuję, wiec nie chce juz szukac... :( Wogole ppgoda za oknem taka ze odechciewa sie wszystkiego :((( Chyba mam jakis dołek :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry