reklama

Grudzień 2011

cześć dziewczyny
u nas ciągle leczenie ale już lepiej Ozik prawie doszedł do siebie , ja też trochę lepiej z Zu różnie , najgorsze że byłam z nią u laryngologa bo mówiła że czoło ją boli i katar miał ciągle jest po antybiotyku katar ma ciągle i na czoł ciąle pokazuje ze boli???
laryngolog stwierdził że to napewno o od infekcji przedszkolnych nie wiem co mam sądzić ?????? niby mówi że boli a zaraz biega ??? napewno to nie jest duży ból bo nie płacze

ja dokładnie miesiąc temu skończyłam karmić a okresu brak?????? jajnik mnie boli jak ch....ra boje się że torbiel mi się zrobiła często tak mam że pęcherzyk mi nie pęka przy owulacji i po okresie przechodzi wszystko a okresu brak ciągle????????
czy wy też tak długo na okres czekałyście?????
chyba muszę na usg pójść i po jakieś tablety na wywołanie bo ja czesto tak miałam okres co 40 -60 dni i kończyło się tabletami na wywołanie , a myślałam że coś mi się ureguluje:-(

kupinosia mam tak samo czytam z dopadu cały dzień i nie mam czsu, a czasem siły aby napisać coś...
no to biedna Ola tulę również
inka, sosnowiczanka u nas też płacz w nocy coraz częściej się zdarza mi się wydaje że zęby

już nie wiem czy w tym wątku czytała o śliniaczkach są super w tesko są też 2 szt po 25 zł polecam fajne

reklama
Dzięki, dziewczyny za odpowiedz, ja juz zaczęłam w necie szukac i jak sie pewnie domyslacie, znalazlam wiele odpowiedzi, bardzo róznych... Ale skoro u was podobnie to postaram sie nie przejmowac, najgorsze jest to ze ja go muszę obudzic, co wcale nie jest łatwe i dopiero po jakims czasie jak nie spi to przestaje plakac...Biedaczek moj :(

Kupinosia, biedna Ola, tulę mocno:)

Ja kupiłam sliniak w Tesco na próbę za 10zl taki z kieszonka i jest ok. A te w zestawie po 25xl były tylko w kwiatki więc zrezygnowalam i ten jeden mamy z misiem piłkarzem :-)

Sosnowiczanka - u nas Bartek też płacze przez sen często, myślę, że to od wrażeń w dzień, a teraz u nas dochodzi ząb- bo idzie na 100%. Dzisiaj tez sobie popłakiwał w nocy od 3-5 ....
Kupinosia- z katarkiem lepiej , dzięki . Trzymam kciuki za Olkę!

A dziś dyżur mam na telefonie bo czekam na wieści moja koleąznka rodzi w tym samym szpitalu na tej samej sali i z tą samą położną i aż ciary mi przechodzą bo sobie przypomiałam!!!!!!!! jak to było...
teraz ma regularne skurcze co 10 min rozwarcie na 3 palce więc już pewnie niebawm ...oby się nie męczyła czekamy na małą Nadinkę:)

kupinosia dziękuję, już ciut lepiej:) powierzchniowo wiele się nei zmieniło ale jeśli chodzi o intensywność, kolor itp to jest poprawa:) mam nadzieję że u Olci też będzie lepiej:)
sosnowiczanka u nas tez placz przez sen, nerwowość, w nocy jest ok ale wieczorem przy zasypianiu chwila grozy potem po jakichś 3 godz to samo, nie chce się uspokoić, muszę ją wybudzać, ale zauwazyłam ze jej zabalek się zbliza i wydaje mi się ze to to, mam nadzieję że się nei mylę, i nie ma to nic wspolnego z pupą.

Hej :*

Nie zaglądam ostatnio tutaj bo walczymy z choroba;/
Mamy z Fabiankiem zapalenie gornych drog oddechowych. Trzyma nas ciagle goraczka. Mnie troche mniejsza bo zwykle 38,4 ale Fabianek sie meczy niestety bo ciagle mu skacze do ponad 39 stopni :( Juz podaje co 4 godziny srodki na zbicie raz z paracetamolem raz z ibuprofenem a ciagle rosnie;/ Wiec robimy oklady i jakos leci.
Przez goraczke mlody baardzo placzliwy, no ale wclae sie nie dziwie bo jeszcze cholerny bol gardelka i jezeli boli jego tak jak mnie no to biedny moj.

Teraz dzieci juz spia,ja zbilam goraczke u siebie wiec postaram sie poczytac co naskrobalyscie ale odpisywac nie bede..

Mam nadzieje ze wybaczycie mi moja nieobecnosc :)

Sciskam wszystkie dzieciaczki Was :*
Odezwe sie jak wyzdrowiejemy

Violett, dużo zdrówka dla Was!

Agapa, nie wiedziałam, że Miki miał już kontakt z ospą... Musisz Kochana uważać, bo teraz Ty również jesteś narażona - osłabiony, zestresowany organizm łatwo ulega. Trzymajcie się i zdrowiejcie szybciutko!

Gosia, ja też przeżywam za każdym razem, nawet jak widzę w telewizji poród. Oby gładko szło u koleżanki :)

reklama
Agapa, ja miałam półpaśca i to oka i nie mam żadnych powikłań, nawet mnie to nie bolało, ale musiałam leżec w szpitalu. Także trzymajcie sie z MIKUSIEM - Będzie dobrze :tak:

Violett-zdrówka wam życzę !!!

Ja się kładę, dzis się strasnie zle poczułam, a później sobie uświadomiłam że miałam tyle na głowie ze jak tylko chciałam coś zjesc to ciągle cos sie działo i pewnie z głodu, teraz młody zasnął, zjadłam bułkę popiłam soczkiem marchewkowym i połozyłam się. M. jakiś małomówny dziś.. ehhh już wolę iść spać niż myslec jak mi ciężko ze wszystkim.

Dobranoc:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry