Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tym płaczem przez sen to u nas jest nieraz tylko takie pojękiwanie i kwilenie a nieraz zdarza się głośny płacz.
Violett, dorotar planujemy wrócić tak żeby Maciuś poszedł do szkoły w PL bo sobie tutaj życia nie wyobrażamy na dłuższą metę w sierpniu minie mi 3 lata jak tu jestem a mam serdecznie dość.
Sosnowiczanka trzymam kciuki za Alanka
Qrcze dekoder mi się coś zwiesił i nie mogę dojść ładu z nim wrrrrr. Tak jakoś się dzisiaj dziwnie czuję sama z Maciulkiem a przez 3 tyg miałam dokoła siebie tyle osób.
Maciulek padł mi o 19-tej ciekawa jestem czy to tylko drzemka czy już sen nocny.
A miałam wcześniej napisać ale zapomniałam wiecie jak się wczoraj na lotnisku wkurzyłam bo mieliśmy wykupione pierwszeństwo wejścia na pokład a te bałwany lotniskowe puściły wszystkich na raz i weszliśmy jako jedni z ostatnich do samolotu wrrr masakra normalnie klełam ile wlezie bo siedziałam na siedzeniu od brzegu i co chwilę mi ktoś szturchał dziecko dobrze że Maciuś się nie budził. Właśnie planuję napisać skargę do linii którymi leciałam bo dlaczego ktoś kto nie płaci za pierwszeństwo idzie pierwszy a ja co zapłaciłam na końcu =/
Nie pamietam ile razy wstawalam do malego ale tez o 5 byl juz koniec spania :-( Jedyna dobra rzecz, A. wzial malego o 5.40 na dol wiec dospalam do 7.20 bo bym nie dala dzis rady. 

A co do speedy boarding to ja nie kupuje bo to jest smiech na sali, jak my lecielismy to easy jet chcial 70 funtow za nasza 4 za ta usluge, ludzi ktorzy wykulili bylo moze 15, my bylismy nastepni za nimi bo z dziecmi, puscili ich pierwszych, my bylismy za nimi a ze drzwi byly zamkniete to reszta ludu doszla za nami tak wiec i tak byl wyscig szczurow do samolotu
Ale skarge pisz jak najbardziej