reklama

Grudzień 2011

reklama
Sosnowiczanka 23 czerwca jest dzień ojca :-)

Ja się zastanowię czy coś kupić bo w sumie mój M nie pomyślał o dniu Mamy.

M pojechał do pracy Maciuś poszedł spać a ja jestem jakaś ospała głowa mnie boli i najchętniej bym też się położyła i nie wiem czy tego nie uczynię korzystając z okazji że niunio śpi.

Hej :*

My dzis od rana na dworku, bo bylo ladnie wiec wstalismy zjedlismy sniadanko i popedzilismy na plac zabaw tym bardziej ze zapowiadaja po poludniu deszcz - juz sie cos chmurzy. Teraz dzieci spia, obiad ugotowany prawie wiec wpadlam.

Cos mi forum nie chcialo dzisiaj chodzic;/ pokazywal sie jakis error;/

DorotaR to trzymam kciuki zeby sie udalo :)

Maxwell dziekuje juz prezent otrzymalismy i fakt dla Mariki jest jeszcze za wczesnie na ta farme ale polecam wszystkim mama ktore maja strasze dzieci. Nazywa sie "Pianki dought" my mamy farme ale sa inne zestawy i jest to cos w stylu ciastoliny tylko tak nie brudzi bo rzeczywiscie to taka pianka i mozna robic rozne figurki itp. Super sprawa :)

oo prosze ile tutaj internetowych znajomosci:)

Freyia dziekuje:*

Łysa haha ja sie smieje ze jak małe dziecko to spac nie mozna bo onoi budzi a czym starsze to tez spac nie bedziuemy bo beda lataly na imprezy i sie bedziemy denerwowac:P Widze to po mojej mamie - ostatnio sie wprowadzil brat ma 24 lata bo sie rozstal z narzeczona i ktoregos razu wyszedl na impreze i moja mama nie spala do 4 az nie wrocil:P

Łysa zaciskam kciuki bo ja to nie daje rady, teraz karmie wiec nie mam diety ale od nowego roku postanowilam nie jesc slodyczy i wytrzymalam tylko 2 dni haha:p

Freyia szkoda ze nie znalazłas :(

Papayka ja juz sie boje dzisiejszego meczu bo mieszkam przy samym stadionie narodowym, a ze Rosjanie pokazali na co ich stac na ostatnim meczyu, a Polscy kibice tez lubia awantury i rozruby moze byc ciekawie;/ Najgorsze ze mecz jest pozno i dzieci beda mieli ciezko ze spaniem bo przy zamknietym oknie bedziemy sie dusic a przy otwartym moze byc glosno//

Nikus ja mam bronsoletki takie: Kelly Melu na takiej mam wygrawerowane "Fabian " na szarym rzemyku i taka : Kelly Melu tyle ze na czarnym żemyku z napisem "Marika" ta druga podoba mi sie bardziej bo to serduszko jest z ładniejszego tworzywa, na odwrocie ma napis "Kelly Mellu" i jest ladniejsze serduszko kształtem.
A cd planów na dzien ojca to wlasnie nie mam pomyslu ;/

Łysa ja mam tak samo, ostatnio mój P kupił mi zegarek - fakt cholernie mi sie podoba ale po pierwsze dostalam go bez okazji, po drugie byl za drogi i tez mu powiedzialam ze bez sensu kupil bo kase bysmy przeznaczyli na co innego a on mi powiedział ze jak kupil to mam przyjac i sie cieszyc a nie jeszcze narzekac i ze wkoncu tez cos mi sie nalezy od zycia jak siedze ciagle w domu i wychowuje dzieci:D

Sosnowiczka to czekam na relacje z badan i ogolnego pobytu w szpitalu. Powiem Ci ze moj Fabian w szpitalu chociaz lezelismy na sali z 4 innymi dzieciaczkami spal lepiej niz w domu:)

My już po lekarzu i po sklepach (musiałam m.in. kupić Marcie skarpetki, bo te, co mam dla niej są za małe, a te większe jeszcze są u jej kuzynki)..Udało mi się wygrać na portalu internetowym miasta Zabrze dwie wejściówki do klubu Bahamas plus kupon na 100zł (Kota, nie wiem czy kojarzysz ten klub, jest w Rybniku)..i tak sobie myślę, że chyba go dam mojemu tacie na Dzień Ojca..a S. - hm..no i tu mam zagwozdkę, bo on poszalał z tym karnetem na masaż i mam problem:-D:-)
Violett, bransoletki super!!A bliskości w dniu dzisiejszym stadionu współczuję:-(;-)
Sosnowiczanka, kciukasy za Alanka zaciśnięte!!!
Agapa, trzymaj się kochana, pamiętaj, że masz w nas wsparcie, przynajmniej psychiczne:tak:

A ja muszę się wziąć za pakowanie..już mi się odechciewa...wrrrr...

violett ja dostalam taka bransoletke od siostry teraz na urodzinki! Mam zlotego chlopczyka i jest na nim napis Ben i dziewczynke na ktorej oczywiscie jest Zuzia, siostra nie omieszkala dodac ze sa dodatkowe supelki na kolejne..:baffled: Rozwiazalam zeby juz zadnych dodatkowych nie bylo :-D

Phelania a ile masz cm ?
Lysa- trzymam kciuki !
Milva- gratuluję ząbka ! ...mój też to lubi oglądać
Fraiya- szkoda , może jeszcze się znajdzie w najmniej spodziewanym momencie
Maxwell- gratuluję wygranej !
Dorotar- będzie z tatą, tradycyjnie ...
Papayka- gratuluję ząbka !
Sosnowiczanka- trzymajcie sie !

U nas problemu nie ma bo ja z M uważamy że dziecko samo powinno pamiętać o takim święcie jak DM czy DO a trudno przecież od półroczniaka spodziewać się życzeń czy prezentu.:-) Nawet przedszkolak może co najwyżej wierszyk i laurkę podarować, tak od serca. Nauczyć tylko że są takie święta, szepnąć coś do ucha a reszta to dobra wola ( i możliwości ) dziecka ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry