Phelania
Mama 2 urwisów :P
My takze wybieramy sie na urlopik na Mazury od 19 lipca:-)juz nie moge sie doczekac ,kumpela pochodzi z Mazur i nas zaprosila tylko ona z M jedzie wczesniej a my dojedziemy i jescze kumpla zabieramy
heh nie wiem jak my sie pomiescimy+pies
Oakze sie w praniu.
Dziewczyny u mnie cos Alus zaczał mało jesc
Tzn o 5-6 je mleko z kliekiem ok 210 ml pozniej ok 10-11 sinlac ok 150ml ,ok 13-14 pół duzego obiadku, o 17 mleko 210ml i juz dalej nie chce jesc ,dzisiaj na wiczór musialam mu cos dac to dokonczył z ledwoscia obiadek moze bylo z 4 łyżeczki...Nie wiem troszke sie martwie..
Gosia- dobrze ze mała wszystko ok
Kota- ale Kubuś to pływak widzialam fotki na FB mistrzostwo Świata
A jak ładnie siedzi...
Mojemu to daleko...
Mła- to Ci sie udało Emilka was uratowała od mandatu
juz łamie męskie serca
Żabcia- kurcze nie zdziwie sie jak Maciulek bedzie zaraz biegał po domu
POwiem Ci ze mojej kumpeli córa miala 9 miesiecy i juz latała sama
heh nie wiem jak my sie pomiescimy+pies
Oakze sie w praniu.Dziewczyny u mnie cos Alus zaczał mało jesc
Tzn o 5-6 je mleko z kliekiem ok 210 ml pozniej ok 10-11 sinlac ok 150ml ,ok 13-14 pół duzego obiadku, o 17 mleko 210ml i juz dalej nie chce jesc ,dzisiaj na wiczór musialam mu cos dac to dokonczył z ledwoscia obiadek moze bylo z 4 łyżeczki...Nie wiem troszke sie martwie..Gosia- dobrze ze mała wszystko ok
Kota- ale Kubuś to pływak widzialam fotki na FB mistrzostwo Świata
A jak ładnie siedzi...
Mojemu to daleko...
Mła- to Ci sie udało Emilka was uratowała od mandatu

juz łamie męskie serca
Żabcia- kurcze nie zdziwie sie jak Maciulek bedzie zaraz biegał po domu
POwiem Ci ze mojej kumpeli córa miala 9 miesiecy i juz latała sama
:-

Wczoraj nawet Benio spal na drzemce 1,5h wiec spalam tez ja :-) A tak to Zuzia byla u taty a my pierwszy raz zostawilismy Benia z moja mama i na 3h bylismy sami. Pojechalismy na lyzwy a potem na lody i bylo super!
, wczoraj jak jechaliśmy na zakupy, to w samochodzie tez krzyczał, akurat zadzwoniła do mnie kumpela , to nie szło rozmawiać. Zbójniki małe;-)