reklama

Grudzień 2011

reklama
Inka- rozumiem cię doskonale. Wczoraj przyszła paczka od ciotki z niemiec. Oczywiście wysłała fotelik - jakiejśc niemieckiej firmy osann :baffled: Przynajmniej z kolorem trafiła. No ale cóż trzeba było podziękować i tyle. Jest od 9-36 kg, ale Adaś mimo swoich 10 kg się w nim jeszcze topi, tzn głowę ma jeszcze pod tym zagłówkiem, więc nie da się go tam usadowić. No ale cóż , innego nie kupię bo po co dwa razy wydawać pieniądze, a ten wątpie ze sprzedam. Dzięki bogu pisze tam made in france, a nie china ;-)

Dorotar- u nas też kaszel - oczywiście udawany.

Dorotar Emilka też czasami udaje, z tydzień temu miała na to fazę :-D

Maxwell jeszcze raz gratki, oby teraz udało się z tym mieszkaniem które wam się podoba. No i powodzenia w powrocie do pracy.

Inka
doskonale Cię rozumiem, też bym się wnerwiła.

Nastazja
a może ten fotelik nie będzie zły? :)

Emilka posiadła nową umiejętność, jak na naszym łóżku leży to na brzuchu "jedzie" do tyłu, cofa się w kierunku brzegu, a potem powoli się spuszcza w dół na brzuchu, aż całkiem zjedzie i stoi na podłodze :-D cwaniara, ale oczy trzeba mieć już przy nie naokoło głowy

Wnerwia mnie ta pogoda, chcieliśmy trochę pogrilować, trochę na ogródku się pobawić, a w taką pogodę to nikomu nie chce się nawet trawy iść skosić i zarosło nam tak, że dżungla za oknem :rofl2:

Freiya- innego kupować nie będę- z wyglądu mi się nawet podoba bo jest szary BeLine SP Luxe a ja kocham ten kolor ale wiadomo że nie to w foteliku jest ważne. Tylko tak to niestety jest z takimi drogimi prezentami, że każda z nas wolałaby żeby ktoś konsultował ich zakup z rodzicami. Bo mogłabym nawet dołożyć i kupić taki jak chciałam, albo przynajmniej za taką samą kwotę poszukać czegoś i jak już tak bardzo chciała to mogła go kupić i kasy mi do ręki nie dawać, ale już machnęłam ręką i ładnie podziękowałam. Trochę poczytałam i nawet ta firma dosyć znana tam w Niemczech.
Adaś w ogóle nie kuma raczkowania, na ziemi jedynie na prostych rękach odpycha się do tyłu.. :-D czasem przez cały pokój tak "przejedzie", no i w łóżeczku próbuje wstawać, ale narazie tylko próbuje. Wczoraj tak się turlał po łóżku że w ostatniej chwili go złapałam już przy ziemi :szok: a siedziałam obok niego.
Teraz pojechał z babcią na krótki spacerek, a ja szykuję mu kąpiel i wodę na mleczko.

Dorotar podeszlam do sprawy bardzo fachowo i powiedzialam mu, ze na razie zetniemy boki i tyl, a górę musi troszkę zapuscic i wtedy zrobie mu budkę, ale tak mi sie smiac chcialo ze ledwo sie pochamowalam:-D:laugh2:

Malenstwo
no ja tez mam nadzieje ze pogoda bedzie, wogole to slyszalam ze wracają upały, wiecie cos na ten temat?????

Izi
bylismy w Ustroniu, ale ciezko to nazwac wakacjami, bylismy tylko 3 dni, no ale lepsze 3 dni niz nic:)

Co do niechcianych prezentow, to ja myslalam ze padne trupem gdy zobaczylam co moja kochana chrzestna kupila nam w prezencie slubnym, kupila nam, UWAGA- kuchenkę elektryczną indukcyjną dwupalnikową. A wiecie co jest najlepsze? Ze my wtedy juz od paru lat mielismy kuchnie cala w zabudowie, lacznie z normalna kuchenką 4-palnikową, ale co jest jeszcze lepsze, na zakup tej kuchenki zostala namówiona na jakims pokazie, zaplacila za to dziadostwo ponad 2 tys a na allegro z tej samej firmy ten produkt kosztowal 500zl.

Dorotar
Alan tez udaje ze kaszle, kiedys nawet rozmawialam z pediatrą, potwierdzil ze dzieci udają
Z tą szczotką sie nie spotkalam, dlugie wlosy rozczesuję grzebieniem z szeroko rozstawionymi zębami cos takiego

Hercules kauczukowy grzebień 372/WW3.5 (2478319244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A co do odzywek do splukiwania, jestem za:tak:

A jutro mamy usg bioderek mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:)

Witam Was dziewczyny:)_

dawno mnie było ale musicie mi to wybaczyć ponieważ moja mama wyjechała na wakacje, M w pracy,ja z małym sama cały dzień a że ma jakieś gorsze dni ostatnio to nie mam czasu na cokolwiek... zostają mi tylko wieczory jak go położe na odpoczynek a że przyjeżdża mój brat z bratową i Błażejem w piątek na weekend to wszelkie sprzątanie i gotowanie odbywa się wieczorem;p;p
dziękuję że dopytujecie co u mnie to bardzo miłe;p:*:*

violett ekstra buciki:*

nastazja mój mały przy obcych najczęściej jest wpatrzony we mnie na maxa nawet na sekunde nie spuści ze mnie wzroku jakby bał się że uciekne i zostawie go z obcym;D i w ogóle w dużym sklepie, kościele i nowych miejscach zawsze nie spuszcza ze mnie wzroku;)

mimozami witaj po przerwie:)

papayka nie ma jak to mamusia ugotuje nie?;p ja osobiście uwielbiam kuchnie mojej mamy;D

inka zdrówka:*

phelania mam nadzieję że poinformowałaś agapę co i jak;):) podziękuj jej za troskę :*

freyia cieszę się że powrót do pracy się udał, jakby nie patrzeć to długo Cię tam nie było;p

kota trzymam kciuki za Twój powrót na pewno będzie dobrze zobaczysz. ściskam:*

sosnowicznka u nas świece i szatkę kupowali chrześni:)

inka nie dziwię się że się wkurzyłaś- przesada z tym krzesełkiem;p

nastazja Adaś na pewno szybko podrośnie do fotelika mam nadzieję że będziesz z niego zadowolona mimo wszystko;p BTW ja też uwielbiam szary;)

sosnowiczanka trzymam kciuki za bioderka:)

nooo nadrobiłam;p

co do kosi to mój Michaś to uwielbia ale jeszcze sam nie robi za podaję rączkę na hało cześć i ostanio ma manie wstawania na nóżki:)

Ostatnia edycja:
Sosnowiczanka - ja oglądałam pogodę i do końca tygodnia ma być bardzo brzydko około 20 stopni i deszcze.. :-( Aaaa i zazdroszczę kojca- kurcze też bym chciała, bo z Adasiem to nic zrobić nie mogę, ale nie stać nas na to cudo.
No i zapomniałabym, dziś Adaś w wannie pierwszy raz stanął na czworaka, ale to było w takim szaleństwie że chyba nawet nie wiedział że to zrobił. Później przy ubieraniu sam zszedł z łóżka tyłem :-D Coraz większe postępy robi, szkoda tylko że jego tata tego nie widzi.

asienka- no ja to mam świra na punkcie białego i szarego ;) no i chyba cię ściągnęłam myślami na forum ;)

Ostatnia edycja:
violett- bo to powinno tak właśnie być jak Ty masz z teściową ;-)
żabcia- a jam takiego leniuszka że nawet butli nie chce jej sie trzymać, starsza też taka była
dorotar- Ola włosy ma długie, ale nie jakoś bardzo . Ostatnio grzywke podcinaliśmy. Myjemy szamponem dla dzieci a potem wcieramy krople jedwabiu i w zależności od nastroju młodej suszymy suszarką bądź samym ręcznikiem
Sosnowiczanka- kuchenka dobra na wczasy :-) moi tescie też łażą po tych pokazach i przepłacają....
papayka- jak jesteś w PL to w jakiej części Polski ?
xasienka- no to miłego weekendu ;-)

reklama
nastazja;*:*

kupinosia mam nadzieję;D po ciężkim tygodniu mi sie należy a co!xD już M nawet zapowiedział że w weekend on zajmuje się małym żebym miała trochę relaksu w gronie najbliższych;D no ale i tak wszystko na mojej głowie bo nie ma mamusi więc ja jestem gospodynią tego domu;p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry