reklama

Grudzień 2011

2701, Tofika dzięki Kochane :*

Inka, podziel się efektami pracy! To coś, co zawsze chciałam umieć, a nigdy nie starczało mi czasu i cierpliwości - ustawianie aparatu i obróbka zdjęć :)
A wracając do tematu krzesełka.... jak ja Cię rozumiem! :D Ale jest na to patent. Zawieź je do nich i powiedz, że jak Aleksy będzie DUŻY, to będzie miał u nich swoje "wygodne" miejsce ;)

Phelania, jak odpoczniesz, zapraszam na sprzątanie do mnie :D

2701, dasz radę! Teściowa już niedługo pozostanie koszmarnym wspomnieniem ;)

Agapa, aż mam ciarki. Dobrze znam to nabrzeże, bo moje rodzina mieszka rzut kamieniem od portu. Naprawdę nie zazdroszczę wrażeń ... :(

Ostatnia edycja:
reklama
hejka!:-)
koszmarna noc... placz i pobudki co pol godziny.... nie poznaje mojego dziecka....:no:
Malenstwo, Sosnowiczanka - udanych chrzcin!:tak:
Inka - jaki masz sprzet? Dzieki za link!:tak:
Agapa - wspolczuje nerw... nawet sobie tego nie jestem w stanie wyobrazic....:szok:
Violett - udanej zabawy! No i jakas fotka potem....;-)
27012 - oby jak najszybciej udalo wam sie wyprowadzic od jedzy....;-)
Mla - jestes kopalnia przepisow kulinarnych... Dzieki! Na szczescie wiekszosc dan w podobnej lub nieco zmienionej formule juz testowalam, bo inaczej chyba bym stracila glowe i przybrala jeszcze kilka kilo z obzarstwa:-D
Planuje dzis wieczorkiem grilla, a tu niebo zachmurzone... moze do wieczora sie przejasni....

maleństwo, Sosnowiczanka udanych chrzcin :-)

papayka wszystkiego najlepszego dla Igorka :-)

agapa to Ci Majeczka napędziła strachu dobrze że Twój M ją dogonił, ale nawet sobie nie próbuje wyobrazić co musiałaś przeżyć.

U nas dzisiaj pobudka o 6,20 ale to jaka ... słodkie gadanie Maciusia ja się patrze na łóżeczko a tu niunio stoi w łóżeczku i patrzy jak rodzice śpią pierwszy raz mu się zdarzyło że stanął w łóżeczku od razu jak się przebudził.
Dzisiaj ponoć ma być ładna pogoda i nie padać zobaczymy jak to będzie jak na razie słoneczko świeci i mam nadzieję że tak zostanie to pojedziemy gdzieś z M.

halo,

czy Wasze dzieci podczas snu obracają się na brzuch i podnoszą głowę (oczywiście śpiąc!)? Bo mi od kilku nocy tak właśnie "lunatykuje" mój syn, nie budzi się, tylko później kładzie głowę i śpi dalej na brzuchu :confused::baffled:

Agapa, buziaki dzielna mamo! oby wszyscy szybko wyzdrowieli!

do mnie za kilka godzin przyjżdżają teściowie, więc humor iście wisielczy :/ eh.. na szczęście jutro już wyjeżdżają, więc nie jest tak źle.

hej:) witam sie z poranna kawka:)

Mam romans do Was:) czy któras mogła by podac prosty, sprawdzony przepis na pierogi ruskie? Bo A. sobie wymyslil je dzisiaj na obiad a ja nigdy nie robiłam:P

Pozniej zawita na duzej, buziaki!

kota u nas Maciuś też tak się obraca a co lepsze nieraz śpi obraca się prawie usiądzie spojrzy się na nas szeroko otwartymi oczami i dalej śpi tyle że na brzuszku i często podparty na kolanach z wypiętym tyłeczkiem :-)
Współczuję wizyty teściów.

Moje dziecko męczy tatusia nie chce do mnie na ręce tylko do M i musi go bawić hehe dziecko samo wybrało komu daje chwileczkę luzu i na szczęście padło na mamusie.

Kota- takze dolanczam sie do wspołczujacych (tesciów):cool2:

Izi85
- Na poczatku Meridia która wycofali z aptek(lek na recepte) a pozniej dukan tylko jakos wziasc sie za niego nie moge....moze dlatego ze czas mi na to nie pozwala ....caly czas w biegu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry