Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
Freiya ja tez bym nie powiedziala ze tyle wazysz, wiec nie jest zle
A w cameiou wlasnie dzis kupilam zakiecik, fajne przeceny są, dodatkowo dostalam kartę podarunkową na 30 zl
Mła Alanek peawie codziennie spi na brzuchu
Poczatkowo przekladalam go na plecy czy bok, ale on uparcie wracal na brzuch w innym wypadku byl placz. Po kilku nockach dalam za wygraną, ale ładnie spi, buzia wysoko na bok. A ponadto co noc właczam monitor oddechu, do tej pory, inaczej nie potrafie usnąć...
Mój maruda dzis marudny jak nigdy, a moze juz jak zawsze, sama nie wiem, rany niech te zęby szybciej wychodzą bo oszaleje
Zaraz ide go kąpac mam nadzieje ze szybko usnie.
A w cameiou wlasnie dzis kupilam zakiecik, fajne przeceny są, dodatkowo dostalam kartę podarunkową na 30 zl
Mła Alanek peawie codziennie spi na brzuchu
Poczatkowo przekladalam go na plecy czy bok, ale on uparcie wracal na brzuch w innym wypadku byl placz. Po kilku nockach dalam za wygraną, ale ładnie spi, buzia wysoko na bok. A ponadto co noc właczam monitor oddechu, do tej pory, inaczej nie potrafie usnąć...
Mój maruda dzis marudny jak nigdy, a moze juz jak zawsze, sama nie wiem, rany niech te zęby szybciej wychodzą bo oszaleje
Zaraz ide go kąpac mam nadzieje ze szybko usnie.
Nie jedna dziewczyna by Ci pozazdroscila figurki po czwórce dzieciaczkow.I nie pisze Ci tu zeby poprawic humor czy tez pocieszyc tylko kochana taka jest prawda.A co Mazur wiesz jedziemy 20km za Biskupcem
bo przez tydzien nie mnie raczej nie bedzie bo tam interetu nie ma
Odłożył je na podłogę przy łóżku no i zgrzytnęło mi coś pod stopą... Szła ślepa do ślepego