reklama

Grudzień 2011

reklama
Żabcia, gratki dla Maciusia, wiedziałam, że to będzie kwestia dni :)
Ewka, faktycznie koszt niemały, ale coś za coś, ja Cię doskonale rozumiem, tutaj też koszty są podobne, ciężko znaleźć kogoś odpowiedniego za mniej niż 8-9zł za godzinę :(
ALE ALE właśnie się dowiedziałam,że jeśli do listopada Kuba nauczy się chodzić to obędzie się bez opiekunki, bo moja babcia będzie mogła przyjeżdżać i pomagać mamie! więc mocno trzymam kciuki, żeby Kuba mając 11 miesięcy sam już chodził :) o dźwiganiu go przez moją babcię nie ma mowy, ona ma już swoje lata, więc nie miałam odwagi prosić ją o noszenie Kubina.

wróciłam właśnie z firmy, zawiozłam zaświadczenie, że karmię Kubę piersią, ustaliłam wstępnie jak będą wyglądały moje godziny pracy i zdałam sobie sprawę, że trochę się cieszę, że wracam, ale cieszyłam się mając na kolanach Kubinka, a nie wiem jak to będzie w następny poniedziałek kiedy jednak moje kolana będą puste. W każdym razie obiecuję sobie, że nie będę dzwoniła do domu... i już mnie zaczyna boleć żołądek...

no i my wrescie po chrzcinach ciesze sie ze mam juz to za soba:) mala na poczatku gadala sobie i bawila sie kaczka a potem jak tylko organista zaczoł grac to poszla spac na recach u A:) i obudzila sie dopiero przy polewaniu glowy woda i tak spojrzala na ksiedza jak by go miala zabic za to ze jua obudzil hehe pozniej juz ladnie do konca siedziala i pozowala fotografowi do zdjec:) a wytrzymala w kosciele ponad 1.5 godz bo akurat u nas byl odpust i tak dlugo msza trwala ze sama juz nie moglam usiedziec:(( jestem dumna z niej jak nie wiem:)) pozniej w domu troche marudzila bo duzo ludzi i kazdy ja chcial na rece a do tego ida nam gorne zabki . Dom juz ogarniety i zostalo duzo pysznosci takze jak ktoras z ciotek bb chce wpasc to zapraszam:D
violet kurcze a tak czekalas na to wesele
sosnowiaczanka ciesze sie ze alanek tez byl grzeczny:)
zabcia moja zuzia tez dzis poraczkowala za kotem ale sie cieszylam:))
Kota ja tez nadal bez @
freyia podoba mi sie twoje podejscie co do wagi :) tez bym chciala tak myslec ale jak zobaczylam na zdj ajki mam brzuch i cycki to sie zalamalam
sergi mam nadzieje ze dotrzymasz slowa i te 15 min bedzie nasze:P
jeszcze cos maila napisac ale zapomnialam

Hej :*

Ja dopiero teraz bo rano byla u mnie siostra cioteczna, teraz Marika spi Fabianek se bawi wiec wpadlam. Nadal niewyspana bo wczoraj dugo z P usnac nie mogismy;/ a jak juz usnelam to co chwila budzil sie Fabian z placzem tez mu cos nie pasowalo, i tak wkonuc wyladoal u nas w lozku ale tez sie budzil wiec tez spania nie bylo.. a rano po 7 juz pobudka wiec myslalam ze w dzien pospie ale dzisiaj jak na zlosc dzieci sie nie zgraly;/

Sergi to ja przyjmuje Twoje postanowienie i jak nie będziesz tutaj zaglądala codziennie to będe Cie nękać na FB :)

Venus dziękuje :* Z wierzchu może i bomba ale jak bym zdjel ubranie i odsloniła swoj brzuch to juz by tak super nie bylo. Uwierz mi, nie chcecie zobaczyc mojego brzucha ;/

Mła dziękuje :*

Nastazja u kazdego dziecka inaczej. U mojej Mariki np wyszly dwie dolne jedynki pozniej gorne dwojki pozniej gorne jedynki i gorne 4 i koniec zabkow narazie:)

Zabcia, Malenstwo gratulacje dla dzieci:)

Witajcie.
Sergi jak ja się cieszę że się odezwałaś.

Ja z samego rana pojechałam do CZD z dziewczynkami do ortopedy. Ogólnie nie jest źle, ale p doktor troszkę chyba się zaniepokoiła Wikunią. Ma coś ze stawem biordrowym, prawdopodobnie ma krótsza prawą nogę
:-(. Narazie mamy wkładać wkładki filcowe do prawego buta i na koniec października kontrol i zobaczymy.

Witajcie.

Ja w pracy, małemu K wczoraj łóżeczko na sam dół obniżył i młody zadowolony, a Melci już co dzień mi marudzi i płacze, że tęskni za przedszkolem.
Cieplutko dzisiaj.

KUPINOSIA ha ha ach te rozgadane 3 latki.
Swoją drogą drogą czy Ola ma fotelik w którym jest zapinana pasami z fotelika czy już tylko pasami samochodowymi??
Bo gdzieś we wrześniu jak mały wyrośnie z fotelika-nosidełka to Kacper pójdzie do fotelika w którym teraz Mel jeździ 9-18kg a jej będę kupować albo 9-39 albo 15-36 zależy jak wagowo wtedy ona będzie bo teraz to 13kg waży tylko i chyba myślę by kupić taki, żeby jeszcze zapianać ją w pasy fotelikowe, bo samymi samochodowymi to boję się, że może jej coś strzelić i może wychodzić.
Dobrze, że przynajmniej macie jakieś foty, my z kościoła mamy tylko 2 robione telefonem, bo też cuda z aparatem były.

AGAPA tulę, na pewno mimo wagi i tak wyglądasz super, a mąż i dzieci kochają Cię taką jaka jesteś.

NASTAZJA Ty na Ukrainie mieszkasz??

SOSNOWICZANKA to Twój okres oszalał:szok:
To z Alanka już Aniołek, super, że był grzeczny.
Toż Ci się wesele przyjaciółki udało:no:

Słyszałyście o tym Rodzice zostawili 2-latkę na lotnisku w Pyrzowicach i polecieli na wakacje - Wiadomości - WP.PL no jakiś szok, co to się dzieje na tym świecie???

A czy ktoś wie co się dziej z MAMĄ OSKARKA, jak tam u nich??
Napisałam czy ktos wie co u Ciebie, zjeżdzam niżej a tu post od Ciecie.
Kochana ja też dzieciaki myję co drugi dzień i krzywda im się przez to nie dzieje.

PHELANIA wypoczywaj.

IZI oj tak to forum jest uzależnieniem chyba.

VENUS gratulacje ząbków, o uciekającym czasie to już nawet się nie wypowiadam:szok:

KOTA nie nie ja też bez okresowa, ale ja to przez tabsy-oczywiście nie narzekam:-) , nie wiem jakby było jakbym nie brała tabletek, oczywiście dalej karmię piersią a jak u Was??
Ogólnie od kiedy zaszłam w pierwszą ciążę, tj. już 4 lata mineło w czerwcu to miałam tylko 4 razy okres. Melę karmiłam 20 miesięcy, oczywiście przez ten czas też te same tabletki i brak miesiączki, potem odstawienie, właśnie te 4 cykle i ciąża z Kacperkiem i po 6 tygodniach od porodu znowu tabsy.
Kciuki za Kubusia.

VENUS u mnie mama przetwory robi.

NASTAZJA tulę.

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW.

MILVA udanego wypadu.

VIOLETT to szkoda, że wesele trochę kijowe, oj tak jak dzidzia długo nie je to cycochy dają się we znaki.
A jakie MM Fabianek dostaje jak mu cyca nie dajesz???
Gadasz, przeciesz Ty masz cudną figurke po dwóch dzieciach.
Uwierz, że pewnie bym chciała zobaczyć Twój brzuch i porównać go ze swoim.

SERGI witaj znowu.

MŁA Twoja teściowa wymiata:-D

INKA skoro chciałaś to super, że okres Ci przyszedł.

ŻABCIA Maciuś to zdolniacha.

MALEŃSTWO to i chrzest za wami, "lecę" na pyszności.

Dorota Fabianek dostawal pierw Nan ale po nim bolal go brzuszek, a teraz dostaje enfamil ale jednak ma chyba ta saze bialkowa bo caly zsypany po tym wiekszej ilosci butelek mleczka;/ wiec udam sie do lekarza i poprosze o mleko na recepte i zobaczymy.

A cd do mnie to dziekuje Wam dziewczyny, ale naprawde zwierzchu to wygladam ok, ale moj brzuch, tylek to jakas masakra bo caly w rostepach :(

reklama
agapa venus to ja poprosze o zaproszenie na zamkniety to z wielka checia dolacze do was bo nie moge na siebie juz patrzec
dorotar jej ci rodzice to az brak slow widac wakacje wazniejsze

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry