reklama

Grudzień 2011

reklama
Violett ja mam dobrego dermatologa u siebie w pracy, co prawda u nas to koszt 140zł ale ona przyjmuje na nfz w miedzylesiu, a po znajomości wszystko się załatwi. Możemy się też umówić że u mnie na wiatracznej bez płacenia spróbuje wam załatwić ;)

Kupinosia znam też określenie "home manager" ;)

Hej:)

Jestem juz w w domu, żyję :-)

Wczorajsza noc byla masakryczna, krew sie ze mnie tak lała ze sama byłam w szoku ze jeszcze żyję.
Ok 2 w nocy sama wyleciała mi ta spirala..... :szok: Jak ją zobaczyłam to oczy mi sie zrobily jak 5 zlotych. Rano bylam w szpitalu a o 11.30 poszlam na zabieg. Trwal poł godziny. Byłam pod narkozą wiec spałam. Teraz czuję sie juz duzo lepiej niz wczoraj, ale caly dzien leże, lekarz kazał odpoczywac... Mogę jeszcze krwawic ok tygodnia, ale juz duzo mniej... Wycinek poszedl do badania histopatologicznego, wynik za dwa tygodnie, wiec musze czekac. Zaraz spróbuję was nadrobic, chociaz troszke:) A potem wracam do łóżka.

sosnowiaczanka oby badanie nic nie wykazalo i oby krwawienie przeszlo jak najszybciej i odpoczywaj bo musisz sie zregenerowac:**
lysa gratulujemy kolejnego zebola:)
2701 rowniez gratulujemy zebola:)
violet ta dermatolog to chyba jakas pomylka jak nie ona ma wiedziec to kto? az brak slow oby szybko sie wyjasnilo od czego to

Violett, oby w końcu jakiś normalny lekarz pomógł Fabiankowi!
Lysa, u nas też nie po kolei, mamy 2 dolne jedynki i 2 górne dwójki, choć widzę, że górne jedynki już niemal też wylazły.
Sosnowiczanka, cholerka! czyli organizm sam się pozbył "intruza" :/ oby już było tylko lepiej. Po Twojej historii chyba nigdy nie odważę się na spiralę.

Kota ja tez sie juz nie odważę, choćbym miala urodzic 15 dzieci ... :/ Tak naprawdę nie wiem czy to krwawienie przez spiralę, zawsze mialam nieregularny okres, który trwal ok dwóch tyg czasem troszkę dłuzej, ale zawsze sie konczył, a tutaj krwawilam coraz mocniej i mocniej... Zobaczę co to badanie wykaże, co mnie dzis jeszcze zdziwilo, po usg dostalam kartke z opisem badania i jeden lekarz spojzal na nią i zaptal czy jestem w ciąży? A inny tam cos sie pytal o ciążę pozamaciczną...
Ale bylam tak słaba ze nawet nie jestem pewna czy to o mnie chodzilo. No nic, czekam na wyniki badan.

Widzę ze martwiłyście sie o mnie :) Miło wiedziec ze ktos o mnie myslał, szczególnie w takim ciężkim dla i nieprzyjemnym dla mnie czasie, dziękuję wam moje drogie :)

Zyczę duzo zdrówka dla dzisiejszych i wczorajszych solenizantów

Gratuluję wszystkim nowych ząbków.

I cieszę sie Asienka ze z waszymi wynikami wszystko dobrze :) Wiedzialam ze będzie ok ! :)

Sosnowiczanka ja też miałam podobnie jak kota przeczucie, że organizm chciał się pozbyć intruza. widocznie Twój organizm nie tolerował materiału z czego była wykonana. teraz dużo odpoczywaj i dbaj o siebie.

Młody po mega awanturze właśnie zasnął ale na głodniaka więc się pewnie niedługo obudzi. w końcu udało mi się zajrzeć mu w paszczę i ma już pęknięte dziąsło- więc ząb powinien lada dzień wyjść. prawa dolna jedynka!
ja padam ze zmęczenia więc robię sobie drinka i idę przed TV oglądać igrzyska!

Alanek szybciutko mi dzis zasnął, az sie sama zdziwilam, po kąpieli, ubraniu dostal cycka (ostatni cyc byl rano, przed szpitalem) Pociągnął chwile, wypuscil i przekręcił sie na bok i spi :)

Największym moim bólem dzis bylo to ze musialam odciągnąć mleko i wylac a Alanowi dac MM.
M kupil mleko z hippa zrobilam 150ml wody + 5 miarek proszku a Alan wypil z tego 50 ml i wiecej nie chcial... Wogole to przez tą moją butelke antykolkową cos marnie to lecialo, M musial dodatkową dziurkę zrobic... Z jakich butelek dajecie dzieciom mleko??? chyba ze moze to smoczek ma byc jakis inny? Musze cos kupic zeby awaryjnie bylo w domu..

Kota
a przyslali ci jakąs odpowiedz z tego gerbera???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry