Mła tak o tym próbowaniu wszystkiego... Pare dni temu co byly takie upaly M dal Alanowi trochę loda spróbowac, malemu smakowalo, jakby inaczej a M na tyle sie rozochocił ze wieczorem smażył kaszanke z cebulką i tez chciał mu dac

A jaki byl zdziwiony gdy zaprotestowałam ;-)
Inka moze jogurty dawaj Aleksemu?
Violett mi tez przeszlo przez mysl poronienie, ale zaraz odpędzilam te mysli bo po pierwsze to moj pierwszy okres od ciąży a po drugie ja bez leczenia farmakologicznego to raczej mam nikłe szanse na ciąże... No ciekawa jestem jaki bedzie wynik badania, bo wycinek pobrali, za 2 tyg bedzie wiadomo...
Pyszczek nie szukaj choroby kochana... Ja sama tez lubię spac, typ leniuszka poprostu moze ci sie trafił ???
Papayka to kiedy znowu przylatujecie?
Wczoraj nie moglam karmic Alanka piersią. Kupilam mleko hippa, niestety mlody nawet łyka nie wypił

Wieczorem M pojechal do tesco kupil Nan, i tez nie chcial... Ostatecznie mlody poszedl spac glodny, z placzem. Wieczorem juz nie zjadlam tabletki, zeby móc dac mu pierś juz w nocy, jak sie obudzi. Niektóre mamuski karmily na początku piersią i potem przeszly na MM. Powiedzcie mi czy nie mialyscie z tym zadnego problemu? Dzieci zaakceptowaly przejscie bez problemu??? Przeciez jeszcze moze nie raz sie zdarzyc sytuacja ze bedzie musial dostac MM i co wtedy? :-(