reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny ja tylko na chwilkę.
Gratuluję nowych zębolków naszym grudniaczkom :)
Kota miałabyś za dobrze bez okresu, sprawiedliwość musi być;P Niektóre z nas już dawno się męczą :) A tak serio to powodzenia w starankach :*
Sosnowiczanka oby było już tylko lepiej, z całego serca Ci tego życzę kochana !
Maxwell u nas też upał, nie ma czym dychać:/
Agapa jestem pewna, że jeszcze nie raz pójdziesz :)

My dzisiaj robimy u moich rodziców grilla z okazji rocznicy. Od rana biegam jak szalona:/ Zakupki już porobione. Ze słodkości upiekłam 2 chlebki Koty z rożnymi dodatkami w zwykłej foremce do babki, bo keksówki nie posiadam:P Muszę przyznać, że przepyszne wyszło!! Kota wielkie dzięki za przepis!! Z Mikołajem nie mam czasu na wielkie wypieki, ale ten przepis zagości napewno na stałe w naszym menu. Można pokombinować z dodatkami :) Będzie kurczak, karkówka, kiełbaska, szaszłyki z warzyw, sosik jakiś i sałatka, aha i pomidorki z oliwą i przyprawami. Mam nadzieję, że nie nagrzeszę za dużo;)

Miłego dnia dziewczyny:)

reklama
Witajcie,
wczoraj was tylko poczytałam ale nie miałam siły napisać. Ja już nie wiem czy nocki są gorsze czy dni? Wiem że biedak się męczy i dlatego jest taki marudny, ale czasem już nerwy mi puszczają tym bardziej że prawie cały czas jestem z nim sama..:-( Dziś sie wydarłam na M. niepotrzebnie, ale to z bezsilności. Ubrał się i poszedł do pracy, pewnie już dziś nie wróci.

Sosnowiczanka, przykro mi że tak cierpisz.. Czytałam że spirala działa na zasadzie - utrzymywania stałego stanu zapalnego, niby nie szkodliwego dla organizmu, ale każdy organizm jest inny i widocznie twój sobie z tym nie radził. Ale teraz już mam nadzieję będzie dobrze.

Kota- u mnie @ jak bolała kiedyś tak i teraz. Szczególnie 2 go dnia jak się rozkręci to ledwo chodzę. Ja teraz czekam, powinnam dostać na dniach i zaczynam brać tabletki.

Ehh młody dziś tak płacze, dałam mu czopek z paracetamolem jest lepiej, ale widzę że męczy się bardzo.

Sosnowiczanka, biedna jesteś :( Chciałaś sobie ułatwić życie, a wyszło paskudztwo :( Mam nadzieję, że nie będzie to miało żadnych konsekwencji dla Twojego samopoczucia zdrowotnego w przyszłości :(
Ja nie myślałam nigdy o spirali, bo nie wyobrażam sobie życia bez tamponów. Okres połogu był dla mnie z tego powodu horrorem. Czułam się źle i niekobieco w podpaskach. Najchętniej trzymałabym się z daleka od ludzi :/

Kota, ja biorę anty, więc u mnie bóle okresowe nawet łagodne. Jedna dawka przeciwbólowych załatwia całą sprawę.

Venus, gratuluję rocznicy :)

2701, gratuluję Karolciowego zebola :)

Freiya, tyle czekałaś, że teraz będzie pewnie wysyp ząbkowy :) Gratulacje :)

hej hej:)
ja dzis mialam rece pelne roboty a to z mieszkaniem a to z pasami i z mala ale juz ogarniete mala spi a ja mam chwilke dla sievbie:)
sosnowiaczanka ale ty sie bidulo masz oby to krwawienie sie skonczylo a jak nie to moze lepiej zebys zostala na tej obserwacji.
freiya gratki zabkowe:)
maxwell udanej 3 zabawy:)
Kota nie zazdroszcze @ ale teraz mniej wiecej bedziesz wiedziala co i jak:) i oby szybko brzunio się pojawil:)
czy tylko ja nie mam jeszcze @ czy jeszcze ktoras z mam tez nie ma????

Sorki, że tak z doskoku, ale mam pytanko do naszych fryzjerek :) W poniedziałek idę się ostrzyc bo już mnie długie włosy denerwują tylko nie wiem jak?? Macie może jakieś pomysły (fotki?) fajnych krótkich fryzurek? Wiem że w googlach jest pełno ale nie wszystko jest dla każdego, ja mam włosy raczej cienkie i rzadkie, ze skłonnością do falowania, ale dość podatne na układanie i prostuję sobie. I nie mam na siebie pomysłu :eek:

Mła, ja bez tamponów nie mogłam życ przed ciążą, a teraz czuję do nich awersję i mam wrażenie że brud mi się kumuluje w srodku...wiem że to nieracjonalne ale nie mogę się jakoś do nich przekonać na nowo..:-)

A ja dzisiaj przetrzepuję informacje o odkurzach w necie, bo mam chrapkę na samobieżny, taki jeżdżący/tańcujący po mieszkaniu i samoładujący się, bo czasu i sił na sprzątanie mi szkoda, wolę go dziecku poświęcić, ale jakość działania tego czegoś chyba nie jest za dobra... Może któraś z Was ma i wie jak to funkcjonuje w życiu, bo na filmikach producenta - bajka.....

My właśnie siedzimy i czekamy na gości, Maciuś się bawi ale nie daje mu spokoju stół i szklanki chipsy itd co na nim stoją co chwilę jest pisk bo przy nim staje a ja go sadzam z dala od stołu.

Dzisiaj był dzień w pośpiechu zakupy sprzątanie itd. no i meczyk siatkówki hehe że nawet czasu nie było dobrze zjeść.

reklama
Witam wieczorowo,
Adaś zasnął właśnie, w południe dałam mu taką małą dawkę paracetamolu i wyciszył się i on i ja. Jesteśmy oczywiście sami, bo M. w robocie, a rodzice na urodzinach, ale fajnie nam minął wieczór razem z moim synkiem. Nawet razem podlaliśmy ogródek sąsiadce która jest na wczasach- Adaś miał kupe radości.

freiya- ja też kompletnie nie wiem co zrobić z włosami?Ty przynajmniej już wiesz, ze chcesz krótkie a ja myślę- ściąć , zapuszczać, przyciemnić, zrobić grzywkę, zapuścić grzywkę??? Łeb wielki, zero pomysłów!

Mła, Tofika- ja kiedyś używałam tamponów, ale raz przez zmianę tabletek nabawiłam się infekcji, bolało jak nie wiem. Od tego czasu musiałam używać podpasek przez dłuższy czas i tak już zostało. Teraz już tamponów nie kupuję.

Żabcia- zdolny ten twój Maciuś ;) No i już wie że chipsy dobre :tak:

Dobrej nocy Wam życzę ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry