reklama

Grudzień 2011

reklama
Cześć dziewczyny.jestem z wami prawie od początku ale zawsze wstydzilam się odezwać, ale czytam was zawsze i nie opuściłam chyba ani jednej strony:) jestem mamą bartusia i oczywiście też miałam być grudniowka ale bart urodził sie 3 tyg przed terminem, jeszcze w listopadzie:)
Asienka może popros o wymaz z tych krostek.niech zrobią posiew i okaże sie co to za bakteria i wtedy antybityk celowany. Ja bym się udała z dzieckiem do Czd ale ja jestem z warszawy nie wiem skąd ty.

Witaj anusia:) Buziaki dla Bartusia:-)- Bartłomiej czy Bartosz?

Jej , od dwóch dni z zasypianiem męczarnia, no tak się kręci , że szału dostaję ehh

U nas dziś jakby zupełnie inny klimat, zimno i deszcz:szok:, a mieliśmy jechać nad jezioro znowu...

Inka- czyli jednak uszko go bolało, teraz będzie lepiej jak tylko leki zaczną działać:tak:

Najlepszego solenizantom!

Co za fatalna pogoda, moja nowa fryzura na deszczu nie jest taka piękna :D W pracy obejrzałam się w lustrze i stwierdziłam, że wyglądam jak stewardessa. Emilka obudziła się dziś przed piątą i zaczęła gadać do siebie i śmiać się na głos. Nie reagowałam na nią i po jakimś czasie zasnęła.

Kurcze, biedny Oskarek, ale może tym razem już ktoś wymyśli jak mu pomóc.

Milva mój to Bartosz. Czasem jak czytałam o Twoim Barusiu to tak jak bym widziała swojego. Moj też maruda i urzadza herezje przy usypianiu;-)
Przepraszam jeśli czasem zrobie jakaś literówke ale pisze z tel bo jestem na "wakacjach" u teściowej;-) :-/

Byliśmy wczoraj na szczepieniu i nie zaszczepili nas. Badania wyszły super – nawet próby wątrobowe wreszcie są prawidłowe ale Krzysiowi wyszły jakieś plamki na ciele i mamy przyjść na szczepienie w czwartek ale jeśli plamki nie znikną musimy zameldować się na oddział :(

Dziewczyny jak wcinanie bułki przez dziecko ma się do podawania ½ łyżeczki kaszki z glutenem? Chciałabym Krzysiowi dać chlebek ale nie wiem czy mogę

reklama
anusia mam patyk do pobrania wymazu w domu chciałam to zrobić na własną rękę kosztuję ok 60 zł bo zaden lekarz na to nie wpadł ale te krostki same nie pękają a wyduszać mu nie chce zeby nie miał blizn. tam ropka się zbiera ale po kilku dniach mu samo schodzi. pójdę jeszcze do dermatologa zobaczę co mi powie i wspomne o tym wymazie...dziękuję kochana:)
śmiało pisz z nami jeśli tylko masz ochotę:):)

sosnowiczanka, maleństwo najlepszego dla naszych bąbli:):) do roczku już z górki ja osobiście zaczynam już odkładać dzięgi i planować ten piękny dzień:):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry