Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a wiec dziewczynki wzielam
do Asko numer telefonu jak bedzie sie cos dziac to naapisze
Asko mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko
ale jeszcze jestem do niedzielitakze o wizycie napisze
![]()

Ja bym się na pewno popłakała...
:-) A co do gardła, to jeśli masz prawdziwy miód w domu, to nabierz sobie łyżeczkę od herbatki i zjedz, ale wiesz, tak powoli, jakbyś miała lizaka jeść (przez dłuższą chwilę). Pomaga na podrażnienia no i miód ma naturale właściwości bakteriobójcze 
No i wybieram się dzisiaj 
Zdziwiona tylko byłam, skąd ta informacja no i szybko połączyłam fakty... W poniedziałek wysłałam list priorytetowy polecony z żądaniem świadectwa pracy z tej firmy i podaniem przyczyny mojego zwolnienia, agencja skontaktowała się z firmą a ta zapewne domyśliła się że zamierzam dochodzić sprawiedliwości z tytułu niesłusznego zwolnienia i żeby sobie pomóc zwolniła całą agencję - teraz się będą tłumaczyć, że mieli to pewnie w planach cały czas
No niestety, chyba im się nie uda
A dziewczyny zwolniono we wtorek, bez podania przyczyny, agencja straciła kontrakt na stałe... i wszystko dlatego, że dotarł no nich mój list z żądaniem!
I chyba się teraz mnie boją, skoro zatelefonowali po miesiącu olewania mnie i z taaaaaaką milutką gadką, że mało im słodycz uszami nie wyciekła 
Dziś może być gorzej bo czekam na 5 ubianek truskawek (10kg) do przerobienia na dżemy. My lubimy dzem truskawkowy, a niestety słoiczki się w tym roku pokończyły i trzeba to nadrobić, jutro kolejne 10kg. Ale spoko dam radę - muszę
.
. Wyjeżdżamy w nocy to mniejszy ruch będzie no i Majka będzie spała.
I trzymam kciuki za wyjazd, na pewno będzie dobrze, a w nocy faktycznie jest dużo spokojniej. Ja w ciąży jechałam z UK do Polski na urlop i spowrotem, po 1500km w jedną stronę
A drogę powrotną jeszcze miałam z plamieniem i przykazaniem leżenia... W sumie - 3000km...