kota-behemota
Q & H team
Witajcie mamuśki!
Sergi, ale bajzel z tą Twoją pracą
Trzymam mocno kciuki, żeby im się nie udało wywinąć iżeby ponieśli zasłużone konsekwencje!
asko_, trzymam kciuki, żeby synek szybko wydobrzał!
ja sobie wzięłam jeszcze jeden dzień wolnego dzisiaj, już trochę mniej mnie kłuje w brzuchu, ale dla pewności postanowiłam poleżeć jeszcze 1 dzień. no i lenistwo totalne, nic mi się nie chce robić, nie wiem, czy to przez tą pogodę, czy nadal senność z 1 trymestru się mnie trzyma.
Kupiłam też dziś Femibion i jak wykończę ostatni listek Folika, to powoli przerzucę się na witaminy, mam nadzieję, że nie będzie żadnych rewelacji.
miłego dnia kochane!
Sergi, ale bajzel z tą Twoją pracą
Trzymam mocno kciuki, żeby im się nie udało wywinąć iżeby ponieśli zasłużone konsekwencje!asko_, trzymam kciuki, żeby synek szybko wydobrzał!
ja sobie wzięłam jeszcze jeden dzień wolnego dzisiaj, już trochę mniej mnie kłuje w brzuchu, ale dla pewności postanowiłam poleżeć jeszcze 1 dzień. no i lenistwo totalne, nic mi się nie chce robić, nie wiem, czy to przez tą pogodę, czy nadal senność z 1 trymestru się mnie trzyma.
Kupiłam też dziś Femibion i jak wykończę ostatni listek Folika, to powoli przerzucę się na witaminy, mam nadzieję, że nie będzie żadnych rewelacji.
miłego dnia kochane!

dawaj fotkę tą szyjki też możesz wrzucić to będziemy podziwiać