reklama

Grudzień 2011

maxwell gratulację dla Martusi w końcu i Wy się doczekałyście :-)

nikuss trzymam kciuki za udane chrzciny i żeby Lenusia była grzeczna w kościele :-)

Jestem dzisiaj mega niewyspana wczoraj sobie posiedzieliśmy z kolegą do 1 a potem jeszcze jak ten pojechał to M się zebrało na przytulanki a rano Maciejek się obudził o 5,30 i wylądował u nas w łóżku pospał jeszcze chwilę i ok 7 był koniec spania.

reklama
dzień dobry
Nikuss trzymam kciuki za Lenkę.
MAxwell GRATULACJE!! zębów nie było i nie było a tu bach... nagle dwa :-)

u nas nadal pogoda kiepska ale niebo nieco się rozchmurzyło i może gdzieś dziś wyskoczymy.
ja skończyłam wczoraj mój koszyk (zdjęcia wrzuce na odpowiednim wątku) :-)
a dziś od rana pilnuje mojego Łobuza bo nie ma dla niego miejsc niedostępnych, próbuje wejść wszędzie !! teraz soti przy mnie oparty o kaloryfer a ja uciekłam z laptopem na parapet bo inaczej bym posta nie napisała.

dziewczyny pomóżcie mi- jak zlikwidować zastrzał na palcu ?? zrobił mi się jakieś 2-3dni temu i jest coraz gorzej, palec puchnie, boli jak cholera. macie jakieś sposoby?? bo mi pierwszy raz w życiu sie takie coś zrobiło. to zapewne po moich generalnych porządkach bo robiłam wiele rzeczy bez rękawiczek:sorry2:

Maxwell- o nowe ;) Myślałam że może już coś działacie z przeprowadzką..;-) Ale jeszcze macie ponad miesiąc.. U mnie na ulicy ostatnio 3 domy się sprzedały- mam więc nowych 3 sąsiadów i jeden stoi pusty.

M. wrócił z pracy o 3:00, Adaś po dwóch cudnych nockach znowu zafundował mi koszmarną.. czuję się jak zombie. A teraz jeszcze marudzi bo już słaby ale spać nie pójdzie taki jakiś uparty. Gra w piłkę z M. bo muszę choć chwilkę odpocząć.
Coś Adasia w nocy pogryzło aż w 4 miejscach, ja nie wiem żadnego komara nie słyszę.. :-(

Maxwell gratki dla Martusi :)

U nas nawet nie jest źle, Emilka zaczarowała się kuzynem M i tylko chce być u wujka, dostała nawet od niego w prezencie taką śmiejącą się świnkę z FP :)

Powodzenia dla wszystkich którzy jutro zaczynają rok szkolny :)

Uciekam, robimy dziś grilla na obiad :)

00anusia00 Ja również mam wrażenie, że ja najlepiej zajmuję się Ninką więc ciężko mi dać ją pod opiekę komuś, nawet z rodziny... A co do Męża to mój dopiero w stopniu Kaprala ale on od 3ch lat w wojsku jest dopiero. Są plusy i minusy bycia żołnierzem, dodatki pieniężne są ok, nagrodówki, gratyfikacje urlopowe, 13stki, dodatek mieszkaniowy. Trochę się tego nazbiera ale cholera jak każą tak robisz i żona ma mniej do powiedzenia niż dowódca :wściekła/y:

Sosnowiczanka uzasadnij:tak:
Maxwell super super, gratuluję. U nas, mimo niespokojnych nocy, widzę tylko małe zalążki :szok:

Netka no wlasnie ja o tym ze "jak kaza tak robisz". Mojej kolezanki M jest wojskowym, to non stop ma jakies wyjazdy, poligony, to znowu cos innego i nigdy nie ma go w domu:(
Nie ma to jednak jak normowany czas pracy od 6-14 :) Moj M pracuje akurat w systemie 12-sto godzinnym, ale dzieki temu ma sporo wolnego :)

Maxwell gratuluje ząbków :)))

Mojemu synowi sie odwidzialo i jak dotad caly czas gadal tata tata tata, to od rana jest tylko mama mama mama :)) A mama dumna jak pawica :D

Sosnowiczanka no to jest prawda i minus wojska. Moja Ninka jeszcze ciągle tata tata więc zazdroszczę, bo mama to jest tylko jak jest jej smutno. A miałam zapytać ile płaciłaś za założenie spirali i na jaki czas miała być założona?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry