Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Milva, Violett- no 12.12.12 wymyśliłam ja na początku, ale to jest środa (nie każdy da rade załatwić wolne) i właśnie dlatego się wahamy. M. stwierdził, że lepiej w sobotę 08.12.12- to znowu są urodziny Adasia - no i mam łeb jak sklep!
Maleństwo- jestem ze śląska
Dobrze że z miejscem nie mamy problemu- M. już w pracy układa nam menu, haha
Co do raczkowania- Adaś chodzi na czworaka tylko wtedy gdy się nie spieszy, a jak chce gdzieś szybko dotrzeć to się czołga jak w wojsku.. ;-)
zaraz przyjdzie koleżanka z synkiem- on jest ze stycznia 2011 czyli jednak prawie rok starszy. trochę mi ta wizyta nie pasuje, bo M. zaraz z pracy wróci i zawsze już spędzamy czas razem ( mało go dla siebie mamy) no ale nie mogłam odmówić bo już dwa razy mi nie pasowało..
Maleństwo- jestem ze śląska
Dobrze że z miejscem nie mamy problemu- M. już w pracy układa nam menu, haha

Co do raczkowania- Adaś chodzi na czworaka tylko wtedy gdy się nie spieszy, a jak chce gdzieś szybko dotrzeć to się czołga jak w wojsku.. ;-)
zaraz przyjdzie koleżanka z synkiem- on jest ze stycznia 2011 czyli jednak prawie rok starszy. trochę mi ta wizyta nie pasuje, bo M. zaraz z pracy wróci i zawsze już spędzamy czas razem ( mało go dla siebie mamy) no ale nie mogłam odmówić bo już dwa razy mi nie pasowało..

Skonczyl sie z spokój