A mi mały o 5.40 pobudkę zrobił ach ale mi nie po nosie było, poleżalałam z nim do 6 oddałam go do babci a sama wstawiłam wodę na kawkę i ruszyłam do piwnicy po małe ciuszki po Kacperku bo obiecałam swojej szefowej pożyczyć dle dzidzi, a miałam tow niedzielę zrobić ale brak czasu.
Melcia świetnie w przedszkolu zostaje.
Jak Wasze dzieciaki w przedszkolu??
A a moja sąsiadka nie zadowolona z przedszkola, a to dopiero 3 dzień. Ech ludzie.
A jutro wyjazd z dziećmi i mamą do Wawy do alergologa, Amelka testy będzie miała robione i mały na wizyte. Mela już się cieszy, że będzie pociągiem jechać.
W Kaufie fajna promocja skarpetek dla dzieci, dla maluszków jak i dla większych dzieciaczków trójpak za 2.49, kupiłam Meli 4 tórjpaki, dwa na teraz i dwa większe na później ale za takie pieniądze nie mogłam nie wziąść.
A dla mojego maluszka ostatnio od znajomej 20 par dostałam skarpeteczek za darmo.
MAXXEL, KUPINOSIA czy u Was w przedszkolach u Oli i Marysi rodzice strasznie rozpaczających dzieci mogą w pierwszych dniach zostawać z dziećmi trochę czasu by się uspokoiły???
MALEŃSTWO no włosy odrastają ale raczej nie zaryzykuję i im tego nie zrobię, ściąganie koloru z prawie czarnego na rudy to już jest drastyczna sprawa dla włosów a jeszcze zrobić im teraz trwałą boje się, że mogą mi wypaść, a tego nie chcę bo za wiele ich nie mam a i zapuścić chcę a tak wolno mi rosną.
ŻABCIA ja po swoich dzieciach też nie widzę, że się zmieniają, rosną a jak kotś je zobaczy to też w szoku jest jak one rosną ale wystarczy popatrzeć na fotki i już widać jak nasze pociechy się zmieniaja.
No jednak na razie chyba odpuszczę jak napisałam MALEŃSTWU szkoda mi włosów.
NETKA hmmm solarium-marzy mi się, ale zawsze brak czasu i szkoda mi kasy a po jednym razie efektów nie będzie, zresztą nie wiem czy można jak się karmi piersia. Hennę robię sama ale regulacji już nie, jak sama wyrwe sobie jedną brew i łzy z oczu lecą.
SOSNOWICZANKA to daj nazwę tego płynu do włosów rozjaśnionych. Kurczę ale i tak trochę się boję, 2,5 miesiąca temu kolor ściągałam, myślisz, ze mogę zrobić trwałą??
Dobrze, że tarczyca w normie, my czekamy na wyniki mojej mamy.
Dziękuję za życzenia dla Kacperka, również życzę wszystkiego wspaniałego dla Karolci 270...
MŁA właśnie też chcę ufarbować ślubne buty ale nie są one skórzane i nie wiem jak to zrobić.
FREYIA popieram Twoje zdanie o studiach.
PYSZCZEK ja mam strach w oczach jak widzę te latające szerszenie nad naszymi głowami.
Co do nie sadzania w wózkach sklepowych wydaje mi się, że chodzi o to, żeby nie wsadzać dziecka do części zakupowej, przeceż po coś są dorobione w wózkach te siedziska dla dzieci.
VIOLETT a miałaś skierowanie od pediatry na pierwszą wizytę u alergologa??? Jeśli nie i jeśli to wizyta na NFZ to powinnaś wziąść takie skierowanie od pediatry.
PAPAYKA ale przecież nie każde dziecko musi raczkować.