Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To wracajcie szybko, a ty mykaj do łóżka spaćhej! Firanka ja tez mam tez mam ten piękny rodzaj niedoczynności tarczycy.. z Kamilem przytylam 25 kg.. ale w sumie z wlasnej glupoty bardziej, teraz troszke bardziej sie pilnuje, no ale czasem słabosć zwycieza.., na szczescie tak jak ty w pol roku juz tego nei bylo.
Nie jestem w stanei nadrobić wszystkiego co pisałyście, widziałąm tylko troszke urywki wiesci po wizytach itp, wiec mamusie gratuluje!!!
My mamy prenatalne we wtorek.. zobaczymy jak bedzie, niestety cholera jestem dalej w szpitalu, dzis wieczorem zastapil mnie na noc maz, zebym sie normalnie polozyla, bo przeciez tu nawet lozek nie maja do wypozyczenia dla rodzicow. spimy jak kto moze. Więc 3 noc w takich warunkach to troszke za duzo jak na kobiętę w ciąży. A niestety za duzo od niego nei mogę wymagac tez jest wiecznie w pracy i zmeczony. Dzis juz mialamw poludnie kryzys balam sie nosic kamil bo mi rece odmowili posluszenswa ze zmeczenia, teraz wpadlam na chwile do was i zzmykam sie wyspac, do poludnia obiecalam znowu go przejac. To jest pierwsza moja cała noc bez mojego maluszka. ALe wiem że jest w najlepszych rękach![]()
A jesli chodzi o moje dziecię, to dziewczyny nawet nei wiece jak mi ulżyło pani ordynator na wizycie stwierdzila, ze moj syn chyba wie jak bardzo mi zalezy wyjsc najp[ozniej we wtorek rano, bo wszystko zaczyna sie ladnie goic, biegunka ustala juz w czwartek wieczorem, a dzis juz jadl ladnie wszystkie posilki stałe, moze nei w imponujacych ilosciach ale zawsze jadł malo, za to bułka z masełkiem i dzemem to był pozerana, że az widac było że dziecko kilka dni nei jadło nic poza mlekiem i herbatką. No aaa i jużbroi na maxa, znają go wszyscy bo jako jedyne dziecko zwiedziło całyyyy dosłownie oddzial. Nauczyl sie nawt otwierac drzwi i mi ucieka przy kazdej mozliwosci z pokoju.
Dzieki za kciuki dziewczyny, juz jestem o niego spokojniejsza, efekty widac golym okiem, choc jeszcze kolorowo nei jest.
buziaki dla was wszystkich 3 majcie sie cieplutko, teraz pewnie pojawię się jak juz wroce do domku z młodym.![]()

Mam nadzieję, że Mąż zrozumie błąd...
Ile razy wychodzę na miasto to przychodzi taki moment, że zaczyna mi być duszno, niedobrze, ręce się trzęsą, jest mi słabo... A może to cukier?
Kiedy masz termin usg kolejnego? Ja tez mam przeczucie, że u mnie w brzuszku chłopczyk ;-) My już po pierwszych zakupach jesteśmy - moj G. stwierdził, że skoro I trymestr już za nami, to trzeba pecha odgonić
I tym sposobem mamy już dla Szkraba 3 pary body z krótkim rękawkiem ;-)