Czesc Dziewczyny, wybaczcie że ostatnio rzadko piszę, ale Adaś śpi w dzień coraz mniej, a ja też czasem z nim się kładę, bo całe dnie sama z nim spędzam i czasem nie wiem jak się nazywam.
AnetaW- Adaś w nocy je raz około 24-1:00 w nocy, kiedyś jadł 180 ml teraz daję mu 150 albo czasami 120 ml, bo chcę go powoli oduczyć tego jedzenia. Pózniej je dopiero kolo 8-9 rano (kaszkę na gęsto).
Mła- ja używam kaszek bobovity- Adaś niestety nie chce mleka, je tylko 2 razy więc rano i po południu dostaje kaszke na gęsto. Najczęściej kupuję ryżowe (banan, brzoskwinia, malina) i robię je na naszym MM, choć czasem daje mu mleczno-ryżową (wieloowocową) bo bardzo mu smakuje.
Ewka- dzięki za podpowiedź z kaszką Nestle- bobovita jest smaczna, ale wkurza mnie że sypię, sypię i ciągle jest rzadka. Nestle nigdy nie miałam ale jak mi się skończą bobo to kupię.
Asienka- tak mi szkoda Michasia, całuski przesyłam i dużo zdrówka..
Dorotar- mój M. pracuje w ekskluzywnym hotelu i jakoś nie wyobrażam tam sobie fryzjera.
Kota- jakos nie mogę sie przyzwyczaić do twojego nowego avatara..
Ja wróciłam ze spaceru, młody spi, a ja idę coś zjeść i w wolnej chwili szukam kiecki i fotografa..