reklama

Grudzień 2011

reklama
Phelania- aż się wzruszyłam Twoimi fotkami maluszka w brzuszku- cuuuuuudo!!!!!!!!!!!!!

Widziałam urywki tego programu o nianiach, wydaje mi się, że to wszystko ustawki, choć oczywiście możliwe, że takie historie zdarzają się na prawdę.

Najlepszego dla Igorka!!!!

Tz kupił mi jeszcze na przeprosiny czekoladki i merci...był taki skruszony hmmm, pewnie nie chciał przegapić tego iż kończy mi się @:cool2:
Dobrze, że dziś piątek, choć weekend wcale odpoczynkowy nie będzie, ale mimo wszystko łatwiej jak wszyscy są w domu.
Nocka kręcąca, dwa razy jak się przebudziłam, to Bartek sobie stał:-p
Jak ubieracie teraz na noc dzieciaczki? W długie rzeczy?

hej

Igorku szczęscia i kupę radosci!!!! I oczywiście spoznione dla Bartusia :*:*:*

Milva moja miała dziś pajaca na długi rękaw, bawełnianego.. ale było tak zimno, a ona sie non stop wykopuje i postanowiłam że dzisiaj będzie spała w welurowym. Ja sama byłam mega seksownie ubrana do spania buhaha założyłam długie grube skarpety bo dzień wczesniej tak mi nogi wymarzły. Debile napisali ze puszczają wodę i zaczynają sezon grzewczy.. a jakoś chyba im nie wychodzi, w domu miałam 20 st!!! gdzie dla mnie norma to 24, nie lubię chodzić grubo ubrana.
Dziś mała ma bodziaka bez rękawów i dresik taki misiowy na sobie bo non stop gania po panelach.

Sto lat dla igorka!

Nawet nie probuje nadrobic bo nie mam kiedy :-( z dobrych newsow to raka nie mam aczkolwiek biopsje pobrali do zbadnia czy mam zadatki. Ogolnie hosterie odwalilam bo balam sie na maksa I powiedzialam ze biopsji nie chce, jak lekarz powiedzial ze zrobi pod ogolnym znieczuleniem to od razu sie zgodzilam na normalna procedure, dobrze ze A. byl ze mna.

A oprocz tego to Ben znow mega chory, od poniedzialku biegunka, wczoraj 10 kup, dzis od 6 rano juz dwe. Bylam z nim w szpialu w srode to jak zwykle naczekalam sie 2,5 godziny, zbadali, powiedzieli ze wirus I skoro dziecko radosne to przeczekac I nic nie podawac zeby wirus Sam sie wydalil do tego oczy ma tak zaropiale ale kropli tez mi zadnych nie Dali bo niby samo przejdzie jak wirus wyjdzie, normalnie porazka i strata czasu jak zwykle, przemywam mu rumiankiem wczoraj kupila sol fizjologiczna ale oprocz tego nie wiem co robic :-( do tego mega zmeczenie bo praca, brak snu I mam dosc :-(

Ahoj dziewczyny:)

Po wczorajszej cudownej nocy, dziś katastrofa. Ale to napewno ząb, bo ma tak spuchnięte dziąsło że wyczuwam palcem wielką górkę. W końcu o 3 chyba dałam mu paracetamol i zasnął. Teraz szaleje i domaga się walenia w klawiaturę, więc się zbytnio nie rozpiszę.
Milva- Ja ubieram długie body i długie spodenki z piżamki, a to dlatego że ostatnio pogryzły go bardzo komary a mój Adaś czy jest ubrany na długo czy na krótko to i tak wykopuje się spod kołderki. Adaś nie lubi śpiochów, więc musiałam zaopatrzyć się w tradycyjne piżamki.
Lece bo Adaś wyrwał drzwi szafki :szok:
Lysa- ja bym z tamtejszą służbą zdrowia nie wytrzymała. Niestety, pamiętam jak pisałyście o opiece w ciąży, ale żeby z dziećmi tak postępować na odwal to nie dla mnie. Chyba nie dla mnie emigracja! Zdrówka dla Benia..

Ostatnia edycja:
Czesc kochane:)

Piekny dzien sie zapowiada sloneczko swieci az milo sie w okno patrzy:)

Papayka
wielkie buziaki dla Igorka :))))

Milva Alankowi zakladam na noc body z dlugim rekawem i spiochy lub body z krotkim i pajac:)mSpi pod kocykiem, ale odkopuje sie...

Lysa zdrowka dla was, Biedny Benio, oby szybko przeszlo... No i zeby twoje wyniki byly dobre, trzymam kciuki:)

Wszystkiego co najlepsze dla Igorka!

Asko u Ciebie 20 a u mnie teraz 16!! Wieczorem było 18 ale zimna noc zrobiła swoje więc i ja seksownie do spania się ubralam- długie getry, bluza z dł rekawem i skarpety. Mlody już dawno śpi ubrany na długo i w śpoworku.
No i Moj Syn nadal śpi :-) obudził się o 7:40, zabrałam go do siebie, dałam soku i usnal po chwili.
Lysa więc dobra wiadomość! Teraz zbadaja wycinek ake na pewno nic złego nie wykaże.
Zdrowia dla Bena!!
Milva chyba Tz zrozumiał ze przegial. Choć chyba każda z nas zamiast czekoladek, przeprosin wolałaby by faceci szanowania nas i naszą PRACĘ w domu, przy dzieciach.
Phelania coraz bardziej zazdroszczę Fasolki. Choć to już mały człowieczek.

Mnie niestety znów cos łapie :-( ledwo co się wykurowałam to znów gardło boli i łamie mnie w kościach.

Milego dnia!

reklama
Witajcie!

Tak Was podczytuję i nie mogę wpaść w rytm pisania na głównym...

Milva, to przykre co Twój M. powiedział... niestety odkąd jesteśmy mamami, coraz więcej przykrości znosimy zaciskając po prostu zęby :( dobrze, że się zreflektował i przeprosił.
co do spania, ja Kubę ubieram z bodziaka z długim rękawem, rajtki lub półśpioszki (częściej ratjki), zapinam do w tescowy śpiworek (jest dość cienki i mięciutki) i przykrywam cienkim polarkowym kocykiem. U nas w nocy temp. waha się w granicach 21-22st.

Lysa, kurcze, niech ten los w końcu się odwróci i będzie ok, Nastazja ma rację, służba zdrowia na wyspach to jakaś tragedia, zanim trafiłam na BB, to myślałam, że opieka medyczna jest tam o niebo lepsza niż w PL, a tu taka niespodzianka... Buziaki dla Benia i cieszę się strasznie, że wybiki biopsji są pomyślne xoxo

Net-ka
, agentko jedna :) Ty z tym księdzme uważaj, moja koleżanka uwiodła księdza :) i teraz tworzą super fajną rodzinkę, z którą czasem na grilla lub piwko wyskakujemy, swoją drogą mają synka z grudnia 2011 :) urodził się w Wigilię :)

Wczoraj mój Kubinek postanowił w ogóle nie spać w ciągu dnia, będąc przy tym w swietnym humorze, śmiał się, jak szalony, uwielbiam go takiego :) Za to zasnął mi na piersi podczas wieczornego karmienia, spał od 19.30 całą noc i musiałam go obudzić na karmienie po 7 rano, jak wychodziłam już do pracy.

I coś jeszcze, mam przeczucie, że mogę być w ciąży. Za tydzień, półtora okaże się, czy mnie intuicja nie myli.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry