Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj stałam do 14.oo bo też było mało ludzi a umarzłam nieźle, dziś wogóle nie stoimy, bo właśnie za chwilę wyjeżdżam z Mikołajem na wizytę do logopedy w związku z jego więzidełkiem, a P. z Wiką do ortopedy z tą krótszą nogą
Jedziemy do różnych szpitali na tą samą godzinę. Jak wróce to opiszę gdzie trzeba co i jak. Od jutra jednak handlujemy ostro bo inaczej to będziemy z tych zniczy zupę gotować.
Freiya- BRAWO dla Emilki !
Nastazja- on podobno w smaku jest obrzydliwy...
Milva- niestety po tych bluzeczkach śladu już nie ma :-(.. to 50 % o którym pisałaś niedawno sprawdza sie u Ciebie, działa ?

Dostaniesz w każdej aptece-tylko...nie każde dziecko to lubi...moje żadne nie chciało...pluły tym moje dzieciaki na wszystki strony-polecam smecte jakby to nie wypaliło.Nie wiecie czy w aptekach dostanę ten kleik marchwiowy Hipp ORS? Czy raczej jest z tym problem?
Sama jestem zła na siebie ,że tak ciągle narzekam - nie wiem już czy Bartek jest tak wymagający,czy ja taka nieporadna...:-(