• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
dziekuje Wam kochane!! M. wie i sie strasznie ucieszyl :) w sumie wie tylko on, Kubin i Wy haha, wymoglam na nim obietnice, ze NIKOMU ma nie mowic, az ja sie sama nie oswoje. Pierwszy wiedzial Kubin, drugi M. i Wy na trzecim miejscu :)

termin jakos chyba na polowe lipca by wypadal, zaraz dzwonie do gina sie na wizyte umowic, ludzie, co za stresss... :))

Kota - no co za niespodzianka. suuuuper :-) moje gratulacje :-)
co do spania, to nasz E. też nieraz się budzi, ale już tak bardziej nad ranem (4:30-5:00) zazwyczaj troszkę się pobawi, poskacze, coś tam po swojemu pogada i po pół godziny, czasem po 1h zasypia z powrotem i wtedy śpi nawet do 8 :-), a tak to zazwyczaj około 7 się budzi.

My też w tym roku robimy prezenty głównie dzieciom, rodzice i teście dostaną pewnie kalendarze ze zdjęciami E. i może po jakiejś bombonierce czy coś. Szwagrom i rodzeństwu też dajemy jakieś słodkie czy procentowe drobiazgi. I tak mamy sporo wydatków w tym grudniu, bo przecież większość z nas wyprawia urodzinki swoich dzieciaczków, a jak by nie patrzeć zawsze tam jakieś dodatkowe koszty są.

A ja sie pochwalę po cichutku, że chyba pomału wracam do pracy, na szczęście nie na etat, bo pracuję na własną rękę i szykuję mi się projekt do zrealizowania :-) Koleżanka właśnie się wybudowała i potrzebuje projektu wnętrz, jutro spotkanie. Mam nadzieję, że sie dogadamy :-)

KOTA ale sie ciesze:P normalnie wielkie ogromniaste gratulacje kochana:****

mła co do pracy to chyba zamorduje moja promotorke potem znajde nastepna i wtedy sie obronie ha ha oddalam, jej prace 14 pazdziernika miala ja sprawdzic w ciagu tygodnia i co jutro bedzie miesiac a ona jej jeszcze nie sprawdzila gnebie ja telefonami i mailami i wczoraj juz wkurzona ze zloscia zadzwonilam i wrescie kazala mi przyjechac w sobote na uczelnie i ze do soboty sprawdzi kurna mam czas na obrone do grudnia a ona jaja sobie robi tym bardziej ze jeszcze trzeba bedzie napewno poprawki itp robic i czy sie obronie w grudniu to stoi pod wielkim znakiem zapytania:((

sto lat dla Emilki i Mikolajka:**

Ostatnia edycja:
reklama
A_Gala, super, trzymam kciuki za udany powrót, gdybym wiedziala wczesniej, ze mamy na forum projektantke wnetrz, to bym Cie troche pomeczyla :))

Venus, ide do gina w czwartek na 12.30, w sumie maja wolne o 16.00, ale M. nie da rady przyjechac i zajac sie Kubinem, wiec sila wyzsza.

Netka, postaram sie wytrzymac do swiat :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry