reklama

Grudzień 2011

reklama
KOTA WIELKIE GRATULACJĘ !!!

Jakoś dzisiaj brak mi nastroju do pisania i w ogóle do wszystkiego nic mi się nie chce najchętniej bym poszła spać i przespała ten dzień.
Maciuś poszedł spać właśnie M gra na telefonie, za niedługo idzie do pracy i zostajemy sami z młodym muszę troszeczkę górę domu ogarnąć i łazienkę posprzątać jak się zmotywuję.

Najlepszego dla solenizantów.

KOTA ha ha chciałabym zobaczyć Kuby nogi na Twoje twarzy:-D
SUPER!!!!! PIĘKNY RÓŻOWY TEST Z PIĘKNYMI DWOMA KRECHAMI-WYGLĄDA MI NA DZIEWCZYNKĘ.
Kupno prezentów tylko dla dzieci ratuje budżet domowy.
A i zapraszam na następne spotkanie.
Oj tam oj tam idź dziś na 16 z Kubinem, w wózku posiedzi za parawanem.
Fajny pomysł NETKI byś wytrzymała do świąt, choć ja sama osobiście bym nie wytrzymała.

A GALA kciuki za pracę.

Kotku nasz kochany ogromne gratulacje.

Ale się cieszę, aż mi się łezka szczęścia w oku zakręciła :-D:-D:-D:-D Ja lubiłam być w ciąży, ale teraz już mi wystarczy i chyba bym się totalnie załamała gdyby tak się stało.

Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów.

kota - ja tam czasem spoglądam na to wasze "budowlane" forum i powiem Ci, że macie tak świetne gusta i poczucie stylu, że moja ingerencja nie była wcale, a wcale potrzebna ;-)

netka - moja E. to taka świąteczna panienka... rodzina dowiedziała się o jej istnieniu na wielkanoc, w wigilię wychodziłyśmy ze szpitala do domku, a chrzest był też na wielkanoc ;-) no i do tego urodziła się w pierwszy dzień zimy, a poczęta zostałą też jakoś w okolicy pierwszego dnia wiosny hihihhi....

Ostatnia edycja:
Kota - super!!! Tak strasznie się cieszę!! A myślałam o tobie w weekend.. Gdzie się podziewasz. A ty nam po cichu niespodziankę robiłaś ;-)
No to jeszcze na Inkę poczekajcie, bo dzielnie pracują :)

Ja byłam rano z mamą siostrą i Adasiem w CH i butów dalej nie mam :( Ehh nie wiem gdzie znajdę coś taniego i ładnego?! Jesteśmy jeszcze trochę chorzy ale w domu już nie mogłam wysiedzieć, a Adaś na zakupach był jak anioł!

Kota!!! Serdecznie Gratulacje!!! Przed chwilka odtanczylam taniec radosci z Alankiem i powiedzialam mu ze ciocia Magda ma maluszka w brzuszku takiego jak mama.Oczywiscie nie obylo sie sms-sem do mojego M z ta wysmienita nowina!!!Trzymam kciuki za czwartkowa wizyte:PPPP Czekałam na ta chwile!!!
Młody spi wiec wpadłam na chwilke podziekowac za zyczenia dla Alusia.I życzyc wszystkiego Najlepszego dla solenizatów!!!

Dzis mam wizyte na 19.15 bez USG ale moze mi zrobi bo cos od kilku dni brzuch mnie pobolewa na @ i zle sie czuje:/ a na dodatek nie czuje tak ruchów jak wczesniej.

Co do prezentów To ja M kupuje Xboxa (uzywke) zbieralam 6 miesiecy na ten prezent wiec bedzie zadowolny:) Chociaz bedzie w domu siedział i grał a nie chodzil po kolegach...

caly czas was podczytuje ale jakas jestem bez zycia moze dzisiejsza wizyta poprawi mi humor
:sorry2:I jeszcze na doadatek konczy mi sie L4 mam nadzieje ze mi wypisze:shocked2:ehhhh jak tylko przyjade z wizyty napisze na odpowiednim watku:)

Buziaczki dla Emilki i Mikusia !
Kota-
GRATULACJE ! :-)ale niespodzianka :-D
maleństwo- faktycznie czasu masz już nie za dużo, co ona łaske Ci robi ? wrr
Papayko- ucałuj Igorka ode mnie w ten biedny paluszek
Dorotar- no oby Twoje nocki były coraz lepsze, może Młody sie przestawi !

Co do prezentów to my jesteśmy już na takim etapie że sobie nie kupujemy nic... tak na siłę. Za to kochamy wspólne wyjazdy i zaoszczędzoną kasę przeznaczamy na wojaże. Taki odroczony w czasie prezent

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry