• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Netka też teraz doczytałam- i u nas Adaś jedynie wstaje sam i chodzi za rękę. haha z tym jedzeniem łyżką i piciem z kubka to mnie rozbawiła ta pani. I to bardzo!!! Może jeszcze ugotować sobie powinna umieć! CO za KRETYNKA!

reklama
Nastazja Kota nie wiem może powinna tez umieć już pisać i czytać. Dla mnie to nienormalne. Nina jakby sama miała szklankę w ręce to 1 co to by wsadziła w nią rękę albo się oblała. Jak chce pić umie sama się napić z niekapka, sama weźmie lub mi pokarze, że chce pić...

Kota- najszczersze gratulacje. Bardzo ciesze się z Waszego szczęścia.

Netka- Kota ma racje. Z tych rzeczy co wymieniłaś, które Ninka "oblała", to Karola jedynie potrafi sama wstać i chodzi czasem za jedną rączkę.
Kurcze, aż mnie krew zalewa, że niby psycholog, a powinna wiedzieć, że każde dziecko rozwija się inaczej.
A tak na marginesie, to dobrze, że nie dała testu dla trzylatka ;/
Kochana nie przejmuj się, masz wspaniałą córeczkę i wszystko będzie dobrze :))

Netka wiem że to trudne i jest Ci-Wam ciężko ale bądź silna!
Młody fizycznie jest super rozwinięty ale do Niny umiejętności pokazywania, robienia kosi kosi, pa pa i innych to mu baaaaaaardzo daleko!! nie umie nic z tych rzeczy!
ale wiem, że i na niego przyjdzie pora!!
a przeciez Nina była rehabilitowana z powodu skracania boku- czyli wzmożone napięcie a teraz mówią o obniżonym?? heeeelllooooo??

Kota a ja tam czuję, że będziesz mieć drugiego synka. nie wiem dlaczego ale jakoś tak mi się wydaje, że Tobie się lepiej z chłopami będzie dogadać :-)
z resztą ja pewnie też będę miała dwóch chłopaków! choć zazdroszczę dziewczynom tych spineczek, sukienek :-) to jednak chyba mi też (nawet na pewno) lepiej idzie dogadywanie się w facetami :-)

Dzięki dziewczyny. Martwię się strasznie, nie życzę nikomu takich "atrakcji". Koszmar.
Pocieszam się, że Ninka usiłuje wstawać, Dźwiga się...może potrzebuje więcej czasu a Inka masz rację... najpierw mówili, że napięta -teraz mówią inaczej. Jeszcze niech w papierach pozmieniają, będzie bombowo.

Netka, Kubinowi zajęło ok tygodnia-dwóch od pierwszych prób podniesienia dupska z podłogi do samodzielnego wstania, ale to jest leń, po tacie, zobaczysz, za chwilę Ninka wstanie.

Inka, co racja, to racja, od zawsze była ze mnie chłopczyca i lepiej mi z facetami, ale te dziewczęce ciuszki tą taaaaakie piękne! co będzie to będzie, byle zdrowe! Inka, grzeję Ci miejsce na pokładzie ciężarówkowym ;)

Net-ka niezły bajer, ha uśmiałam się chociaż wiem że Tobie nie jest do śmiechu.... może ta lekarka sobie wydrukowała dyplom z psychologii i go oprawiła dla niepoznaki????

Karolcia jak na swoje 10 mies. owszem moze umie duzo, np. chodzic. ale nawet nei probuję jej dać do ręki kubka bo od razu go wypierdziela, nie mowiac o jedzeniuu czy jakim kolwiek operowaniu łyżeczką.... no matko od każdych "norm" są odstępstwa... mojej przyjaciółki córka zaczęła chodzić jak miała 14 mies.!!!! a jest zdrowa jak rydz.
3maj się dzielnie. masz mądrą zdolną córkę ale ona nie musi być omnibusem pamiętaj o tym Ty, innych olej sikiem prostym!

Kota- ja bardzo marze o dziewczynce :) Ale dokladnie tak jak piszesz najwaniejsze zeby bylo zdrowe:)drugi chłopak wcale nie jest zły:) 3 przystojniaków w domu....
Ne-tka - z tej calej rozmowy z Pania psycholog wywnioskowalam ze moje dziecko jest meeega opoznione!!!!Co ona p******i !!! Kazde dziecko inaczej sie rozwija i ma swoj tok myslenia!!! w porównaniu do Mojego Alanka Nina,jest duzzzzo do przodu.Juz blizej niz dalej do wyników nie stresuj sie choc wiem ze nie jest łatwo:*

Emilka,Inga, Kalinka i Mikuś-100 lat z uśmiechem na buziaczku!!!
kota
jaka wspaniała wiadomość-GRATULACJE-zazdroszczę Ci tego "początku":tak: Chłopiec? czy Dziewczynka?....a może bliźniaki hihihi zdrówka dla WAS.
netka wychodzi na to,że większość dzieci jest"opóźniona",a widać ,że dorosłych też to dotyczy oceniając tę pseudo panią psycholog jak i tych którzy konstruowali te testy.Trzymaj się dzielnie!!!

reklama
Dziewczyny proszę o głosy,codzienie można oddać trzy BebiKlub, Bebiko - Galeria Gratuluję kolejnej ciężaróweczce :-) by mi się nie zdarzyło,bo ledwo z dwójką wyrabiam.Net-ka tej pani psycholog nawet nie skomentuję,bo ręce opadają.Moja Julka mająć 14 miesięcy nawet nie siadała,tym bardziej nie wstawała i w żaden sposób nie chodziła,nie raczkowała... i nie miała ani niskiego,ani za dużego napięcia :wściekła/y:co za głupie babsko!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry