• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Dzięki dziewczyny... Mam już dosyć tych specjalistów, norm i reszty tego...
Mam ogromną chęć obudzenia się w innej rzeczywistości. Tego normalny człowiek w stanie nie jest unieść.
Sorki, że tak o sobie i Ninie tylko. Może jutro będę mieć lepszy czas i będę się cieszyć z Wami wszystkimi dobrymi nowinami ;)jakie tu się ujawniają!

reklama
NETKA ten babsztyl jest normalnie nienormalny. Dochodzę do wniosku że Mikołaj też jest opóźniony. No dobra umie chodzić, ale łyżeczka służy do zabawy , kubek... strach mu go dać do ręki. Na twoim miejscu olałabym tą babę na maxa bo szkoda twoich nerwów.

Netka ta pani psycholog była jakoś zdrowo jeb***a takie wymagania od dziecka w tym wieku. Mój Maciuś chodzi robi kosi kosi i takie tam ale rysować nie rysuję dałam mu raz mazaka to było kilka kropek kresek na kartce i dziecko do szorowania, jeść łyżeczką nie potrafi macha nią niby ale tylko tyle jak już to je palcami, pić z kubka sam tylko z niekapka normalnego bym mu nie dała. A pytanie czy dziecko próbuję samo jeść łyżeczką też usłyszałam tutaj na bilansie na roczek.

Moje dziecko ma jakieś kosmiczne pokłady energii ja padam na pyszczek a Maciuś w najlepsze biega, bawi się i śmieje i ani myśli iść spać. Mój salon wygląda jakby przez niego tajfun przeszedł a to tylko Maciejek wywalił większość zabawek.

Najlepszego dla Emilki, Mikusia, Ingi i Kalinki:)

Agapa
nie pamieam kiedy szłam wczesniej;) Ja chodze spać miedzy 24-2 w nocy:)

Kota
ale numer!!!!! jejciu jak ja się cieszę:):):):)przypomniał mi się tes jak robiłam w 2 ciąży:):)pieknie było....zazdroszcze;) wszsytkiego dobrego!
No i podobna różnica jak u nas:):):) heheh super!

Netka kochanie trzymaj sie!!!!!I nie przejmuj;) U nas wykryła baba u Patryka napiecie i pokazała jak rehabilitowac i jak mu wzieła noge do reki to tak zaczął płakać że nie wiem i już nigdy nie poslzismy tam...Patryk dzis biega i jest normalny..Widać na zdjeciach;)

Dzień dobry
Mlody zrobił mi dziś pobudkę o 7 co dla mnie jest środkiem nocy ;-)
Ja od rana sprzątam, pranie robię a Mlody dzielnie mi towarzyszy :-)
Teraz przerwa na kawę i Mikiego :-)

Miłego dnia!!

Netka co za patalach z tej lekarki!!!! Zuzi to samej jeść nie dalam do prawie dwóch lat bo nigdy z domu bym nie wyszla! Ben tez nie chodzi sam, wspina się i pójdzie za dwie ręce ale powiem ci ze Zuzia miala 10 miesięcy i nie umiała siedzieć, nawet jak ja posadzilam to gibala się na boki, po miesiącu nagle zaczęła siadać, wstawać i jak miała rok zrobiła pierwsze kroczki więc wszystko hurtem! Ben nie pije ze szklanki a w czwartek mamy bilans na roczek to wysmieje ich jeżeli zaputaja się o takie rzeczy. A jak ty jej trzymasz szklankę to potrafi coś wypić? Bo może o to chodxilo? Tak samo z lyzeczka, jak dasz jej to potrafi włożyć do buzi nawet w zabawie? Ale kurde co za lekarz!!!

Ben śpi bo wstał o 5:30 dzis więc i ja leze bo katar, kaszel i gardło wychodzą mi juz bokiem :-(

reklama
Netka komentować Pani psycholog nie będę bo dziewczyny już po niej tak pojechały że nic dodać i nic ująć. Wiem, że nam łatwo jest pisać abyś się nie przejmowała, a Tobie i tak w głowie to wszystko siedzi i myślą krążą straszliwie. Życzę Ci cierpliwości i żebyś już miała to wszystko z głowy.

Zulka u mnie ma katarzycho na całego. Oczko jej przy tym też łzawi-bidulka. Nie muszę pisać jaką miałam wspaniałą noc i co najchętniej bym teraz zrobiła na biurku w pracy. SPAAAAĆĆĆĆĆ......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry