Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kota gratulacje!!! Ale masz piękna mocną kreskę! Ja miałam slabiznę nawet. 3 tyg po niepojawionym się okresie. Pamiętam jak rozkładałam test na części pierwsze żeby upewnić się czy kreska na pewno tam jest
Dzieki dziewczyny, mnie nie bylo do smiechu jak zobaczylam moja paczke w reku listonosza
A kobietka na poczcie tez nielze zlewała ze mnie. Mam malutką pocztę na osiedlu, i dwie panie w niej, zawsze te same. Wchodze z paczką a ta pyta co ja tak codziennie paczki wysylam:-)
hej hej Netka jak juz pisaly dziewczyny te baby chyba na sile chca zrobic Ci chore dziecko niby takie uczone a glupie z tych rzeczy to zuza umie wstawac i chodzi za 2 raczki chociaz zamiast chodzic woli raczkowac a raz jak jej dalal kaszke do jedzenia z lyczeczka to sie cala wysmarowala od gory do dolu locznie z pipa takze mysle ze nie masz sie czym przejmowac. Ninka jest zdrowa
Sosnowiaczanka ale sie usmialam z Ciebie hehe zakrecona zakrecona....
Kota, Sosnowiaczanka do jakiego senatorium w Ustroniu jada wasze mamy???? bo ja w jednym bylam na praktykach 2 razy
Sosnowiczanka przebiłabyś nawet Chucka Norrisa. Dobra jesteś! Kupinosia to jak będziesz wiedziała kiedy jesteś mobilna i masz czas i dzieci będą zdrowe daj znać ja spróbuję się dostosować Też sobie porobimy fotki dzieci ze spotkania, wrzucimy je na forum No i sobie pogadamy. Szkoda, że z okolicy jesteśmy tylko 2 ale dobre i to
Możemy iść do sali zabaw dla mnie wszystko pasuje
Witamwłasnie robie obiadek potraweczka kurczaczek i marchewka...
Młody sie obudził;/ a Młoda zasypia.Haaaa
Zjemy się szykujemy i jadę z moja dwójeczką na zakupy
Czyli czytaj mała wyprawa
mój m. też mnie dziś mega rozbawił. Szliśmy na szczepienie Lenki i ubierając ją założył buty - lewy na prawą nogę, i odwrotnie...:-)...i jak wcześniej zestresowana byłam tym szczepienieniem tak później jeszcze u lekarki w gabinecie miałam uśmiech od ucha do ucha...