• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
Dzieki dziewczyny, mnie nie bylo do smiechu jak zobaczylam moja paczke w reku listonosza:baffled:
A kobietka na poczcie tez nielze zlewała ze mnie. Mam malutką pocztę na osiedlu, i dwie panie w niej, zawsze te same. Wchodze z paczką a ta pyta co ja tak codziennie paczki wysylam:-)

A BO LUBIE SOBIE PREZENTY ROBIC :-):-):-):-):-)

No to sie posmialysmy :D

hej hej:P
Netka jak juz pisaly dziewczyny te baby chyba na sile chca zrobic Ci chore dziecko niby takie uczone a glupie z tych rzeczy to zuza umie wstawac i chodzi za 2 raczki chociaz zamiast chodzic woli raczkowac a raz jak jej dalal kaszke do jedzenia z lyczeczka to sie cala wysmarowala od gory do dolu locznie z pipa:D takze mysle ze nie masz sie czym przejmowac. Ninka jest zdrowa:D

Sosnowiaczanka ale sie usmialam z Ciebie:P hehe zakrecona zakrecona....:D

Kota, Sosnowiaczanka do jakiego senatorium w Ustroniu jada wasze mamy???? bo ja w jednym bylam na praktykach 2 razy:P

Sosnowiczanka przebiłabyś nawet Chucka Norrisa. ;) Dobra jesteś!
Kupinosia to jak będziesz wiedziała kiedy jesteś mobilna i masz czas i dzieci będą zdrowe daj znać ja spróbuję się dostosować ;) Też sobie porobimy fotki dzieci ze spotkania, wrzucimy je na forum ;) No i sobie pogadamy. Szkoda, że z okolicy jesteśmy tylko 2 ale dobre i to ;)
Możemy iść do sali zabaw ;) dla mnie wszystko pasuje ;)

Witam:):)własnie robie obiadek potraweczka kurczaczek i marchewka...
Młody sie obudził;/ a Młoda zasypia.Haaaa
Zjemy się szykujemy i jadę z moja dwójeczką na zakupy;)
Czyli czytaj mała wyprawa:P

reklama
Sosnowiczanka, ubaw po pachy:-D:-D, niezła jesteś...

mój m. też mnie dziś mega rozbawił. Szliśmy na szczepienie Lenki i ubierając ją założył buty - lewy na prawą nogę, i odwrotnie...:-)...i jak wcześniej zestresowana byłam tym szczepienieniem tak później jeszcze u lekarki w gabinecie miałam uśmiech od ucha do ucha...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry