kota-behemota
Q & H team
Sosnowiczanka, ale sie uśmiałam, niezła jesteś
) w Narcyzie byłam na pierwszych w życiu koloniach, miałam wtedy chyab 9 albo 10 lat.
Maleństwo, moja mama jest w "Równicy".
Maleństwo, moja mama jest w "Równicy".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Netka o matko! Ze wszystkich tych rzeczy które wymieniłaś to Emilka tylko wstaje, chodzi jedynie za dwie rączki... Ta psycholog to chyba rzeczywiście taki specjalista jak z koziej dupy skrzypaczka.
ale mnie rozbawiłyście tą skrzypaczką i paczkąWitam
Od rana w pracy, próbuje was nadrobic.
Netka o pani psycholog nie bede sie wypowiadac.....
Kupinosia, bardzo podoba mi sie wasz prezent- wspolny wyjazd, prezent duzo fajniejszy niz niespodzianka pod choinką.
Agala super ze robota ci sie szykuje
Dorotar swietnie ze kuzynka sie nie rozmyslila i Kacperek bedzie mial opiekę
Kota moja mama tez jedzie do sanatorium do Ustronia. Na początku stycznia zdaje sie
Salsik super ze przyznali wam te pieniążki. Dziecko to spory wydatek a u ciebie to wszystko idzie razy dwa...
W temacie prezentow, u nas prezenty muszą byc. Nie wyobrazam sobie swiat Bozego Narodzenia bez prazentow pod choinką;-) zresztą uwielbiam obdarowywac bliskich prezentami. W tym roku beda raczej skromne, wszystkiemu winien remont kuchni, no ale cóż... Cos za cos.
Wogole to wyobrazcie sobie co zrobilam... W weekend sprzedalam zabwakę Alanka na allegro, która od dawna sie nie bawil. W poniedzialek zanioslam na poczte, wyslalam dziewczynie, do Warszawy. We wtorek wychodze rano z mlodym na zakupy, juz wyjezdzam wózkiem z podwórka- idzie listonosz i niesie mi moją zabawkę.. Patrze na niego jak na wariata i pytam co sie stalo. A on mowi ze ma paczke zaadrasowaną na moje nazwisko. Paczkę jaką dzien wczesniej wyslalam... No i co sie okazalo... W miejscu "adresat" wpisalam swoje dane... a w miejscu "nadwaca" dane tej dziewczynyWyslalam paczke do siebie
cóż....

) usnął i spał do 8 rano 

Siostra moja co dzis z nim siedzi musiala przyjsc do niego bo spal jak szlam do pracy