Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a dzis sobie zrobie a co tamNinka zdała egzamin na 10 miesięcy. Na 11 miesięcy nie było egzaminu jest od razu na 12 miesięcy. Nina nie umie sama chodzić, nie umie wstać, nie chodzi za rączkę i nie umie sama jesc łyżką, nie umie rysować, nie umie pić sama ze zwykłej szklanki....Więc ***** chyba rzeczywiście coś jest na rzeczy...no bo tego Nina nie umie ale jakie dziecko w jej wieku umie?Czy Pani Psycholog jest na tyle tępa albo dzieci nie ma? Może ja jestem w błędzie ale nie wydaje mi się by większość z grudniaczków umiała już się poczesać albo jeść łyżką czy pić ze szklanki nie oblewając się. Może są tu takie dzieci, które to potrafią, bo bardzo możliwe ale to chyba nie jest reguła... Kto nie umie tego co my niech podniesie rękę. Albo ja jestem głupia albo ten system... A ta PSYCHOLOG MÓWI, że oczy Ninka ma .... sami wiecie JAK ZD. I to tyle.
;-) zresztą uwielbiam obdarowywac bliskich prezentami. W tym roku beda raczej skromne, wszystkiemu winien remont kuchni, no ale cóż... Cos za cos.
Wyslalam paczke do siebie
cóż....