reklama

Grudzień 2011

Asienka, ale jestes zakrecona :) ale to na bank z przemeczenia, za duzo masz na glowie, zeby jeszcze sie zastanawiac, wktora strone kluczem krecic :**

Agniesia, Freiya, ja uwazam, ze nie ma zlotego srodka w zywieniu dzieci, nawet swoje warzywa z ogrodka wcale nie daja 100% pewnosci ze sa super zdrowe i eko. Rownowaga przede wszystkim, znam mamy, ktore karmia dzieci daniami sloiczkowymi do 3 r.ż., a znam tez takie, ktore ani razu nie podaly dzieciom gotowych posilkow, ja od poczatku raczej gotuje Kubie sama, uzywam warzyw z roznych zrodel, rowniez z marketow, oczywiscie podaje mu tez czasem cos ze sloiczka, ale te obiadki gotowe sa wg mnie tak niesmaczne, no ale podobno nie o smak tu chodzi ;)

o 12.30 mam dzis gina i sie niesamowicie stresuje! poza tym, nowoscia jest to, ze uwaga: MAM MDŁOŚCI i nie moge zniesc zapachu serka Danone, normalnie mi sie zoladek podnosi do gardla, az wczoraj kazalam M. wachac, czy ten serek nie jest zapsuty. Smial sie ze mnie. No nic milego, z Kubinem takich akcji nie mialam. Poza tym w ogole nie dociera do mnie, ze jestem w ciazy... ale wizyty sie boje okrutnie! prosze trzymacje kciuki!!! Wasze kciuki maja moc!

reklama
Asienka, Sosnowicznaka- niezłe z Was Agentki , hahaha :-D
Kota- biedna, mnie się przypomniało jak nie mogłam znieść zapachu żwirku drewnianego dla mojego królika. Niestety musiał zostać biedak przeniesiony, bo od razu wymioty. Trzymam kciuki za wizytę :****

My wstaliśmy o 7:00 w nocy tylko 2 pobudki :-D Ale rano trochę płakał.. Teraz znowu sobie śpi, a ja gadam sobie z M. bo idzie do pracy na 12 , a ja o 12 jadę na przymiarkę sukienki. Muszę też do rossmana wpaść bo są kaszki po 5.99 a druga 50% taniej. A nie mamy już nic. No i soczki kupię przy okazji!

Agniesia - moja pani doktor polecala dania ze sloiczka jesli nie mam warzyw znajomego pochodzenia. Lena na początku dostawała słoiczki, teraz gotuje jej ja i nie widze żadnej róznicy!

Kota - trzymam kciuki!:tak:

Kota- ja Ci mowie bedzie córeczka;p mialam podobnie w II ciazy a z Alanem nic nie czulam:)Wiec mam nadzieje ze jednak bedziemy miec parki:P Trzymam mocno za was kciuki napewno bedzie wszystko ok:tak:Najgorsza jest ta pierwsza wizyta zeby potwierdzic ciaza a pozniej chodzisz rutynowo hihihi,u mnie tak jest tylko czekam na polowkowe badanie i koniec stesu:PPP

A u nas lipa M pracuje juz nawet w dzien nie tylko w nocy:/ a ja siedze z mlodym caly dzien...Dzis moze sie przejde z mlodym do kumpeli i troche posiedzimy(tej dołujacej:PPP) mam nadzieje ze nie przyjde bardziej zdolowana;)

Agapa- napisalam do Ciebie wiadomosc na watku "spotkanie warszawianek" i jak preferujesz?:)

Kota jestem wzruszona Twoją ciążą, trochę zazdroszczę a przede wszystkim życzę żeby przebiegała pomyślnie:-)

Net-ka lekarze jak chcą to zawsze coś wypatrzą.a ten test psychologa bym wyśmiała. Samodzielne jedzenie i picie jak moje dziecko dopiero pa pa się uczy.żal i papierologia. A nie można zrobić badań genet. na obecność trisomii 21?

U nas nocka znowu kiepska, już mnie zaczyna to drażnić.
Kacperek zaczyna chodzić, wyznacza sobie jakiś cel i daje kroki do tego celu, np. do łóżka czy krzesła. Wolałam żeby teraz nie zaczął chodzić. Ach ale raczej go nie zatrzymam.
Kupiłam na necie dla Kacperka na imprezkę urodzinową taką o to muchę
48de2410.jpg
dziś z poczty ją odebrałam, ale kurna jest ale, pani sprzedająca miała w ofercie muszki w rozmiarze NORMAL oraz MAXI, wybrałam NORMAL i mucha w takim rozmiarze w moich oczekiwaniach powinna być mniejsza niż ta wykonana przez tę panią oraz zapięcie na szyjkę jest na rzep i normalne zapięcie pani powiedziała, że starcza na dziecko od 0 do 3 lat, więc napisałam, że to roczniaka i że powinno być ok, potwierdziła mi, że na pewno będzie dobra na mojego Kacpra i okazuje się, że ta pani albo nie ma świadomości jaki obwód szyjki mogą mieć dzieci do lat 3 i chyba sama nie ma dzieci, no obwód absolutnie nie
pasuje na mojego kawalera, a raczej na noworodka dobra będzie, a przecież Kacper nie jest jakiś tam grubaskiem, dobrze, że mamę mam która zna się na szyciu i powiedziała, że coś wykombinuje i może jakąś gumkę doszyje czy coś takiego.

SOSNOWICZANKA a to numer odwaliłaś:-D
Ja dwie nocki temu cieszyłam się z pięknie przespanej nocy a dwie ostatnie teraz to masakra.

PAPAYKA to dziś do lekarza z wynikami badań??

ŻABCIA oj tak czas pędzi jak szalony, gratuluje kolejnego ząbka.

TOFIKA biedna Lenka a na co szczepienie mieliście??

KOTA trzymam kciuki, a co do mdłości pamiętaj każda ciąża inna, sama wiem po sobie.

NASTAZJA dzięki za info o kaszkach.

Anusia zrobiliśmy już test ale czekamy na wyniki. Do Świąt;) czeka się 6 tygodni.
Asieńka jesteś mistrzem ;) Blondyno ;))Fajnie, że dajesz radę, dzielna z Ciebie mama!
Tofika Współczuję ;) oby szybko przeszło!To osłabienie.
Phelania ja widzę u Ciebie i Koty dziewuszkę!Musi być równowaga!
Nastazja daj znać jak po przymiarce!!!!
Kota&&&&& wiesz!Ja rzygałam jak kotka i miałam mdłości na wszystko do 4 i pól miesiąca także znam ten ból!!!
Sosnowiczanka Alan robi postępy!
Agniesia Freiya my ze słoików jemy jeszcze tylko desery. Co do warzyw-mamy je z ogródka mamy, czasami ze sklepu ale jeszcze częściej z firmy mojej ciotki, gdzie warzywa się mrozi, przechodzą one atesty ;) rożne przeróżne ;) a czy jest różnica-wielka-Nina nie znosi słoików. Czy ma to wpływ na rozwój-możliwe ale dowiemy się pewnie tego za 100lat, jak porobią odpowiadanie badania ;)

BYLIŚMY DZIŚ NA REHABILITACJI. JAK BĘDĘ MIEĆ CZAS OPISZĘ W WĄTKU ODPOWIEDNIM.

Kota trzymam kciuki za wizyte:)
I moze bede odmiencem bo zycze ci chłopca!!!!!!!!!!!! Bo chłopaki do debesciaki:rofl2: haha

Dorotar mucha super!

Nastazja czekam na relację : jak sukienka??

Ja zaraz koncze prace i uciekam do Alanka, ale postaram sie pozniej zajzec jeszcze do was:)

reklama
SOSNOWICZANKA super, super ale wkurzona jestem bo były zapewnienia, że na bank obwód będzie dobry na wiek 0-3 lata a te:no:raz okazuje się, że Kacprowi brakuje dobre 2cm do początku rzepowego zapięcia i będziemy musiały kombinować co z tym zrobić ach.

Własnie piję kawkę w pracy i zeżarłam pączka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry