reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Sosnowiczanka- znam takie historie,M jak jezdzi na TAXI to mi czasem opowiada co ludzie mowia po pijaku jacy rozlewni sa
Ne-tka- i wydaje mi sie ze bedzie Ci sie bardziej oplacalo
Mła- to zapiernicz ma w pracy ...chyba...cos tak kiedys wspominała
A ja dostalam doła
M dzis sobie zrobił wolne i siedzi z kumplem w garazu pija piwo i mi oswiadczył ze jutro wyjedza do pracy o 14 i wraca w sobote nad ranem bo musi ubezp zaplacic za auto itp....A jutro ma caly dzien padac co ja bede robic z młodym krew mnie zalewa....ehhhh.
Rozrabiaka śpi , a ja mam chwilke i zaraz wlacze Reolucje kuchenne i ide spac
Ne-tka- i wydaje mi sie ze bedzie Ci sie bardziej oplacalo
Mła- to zapiernicz ma w pracy ...chyba...cos tak kiedys wspominała
A ja dostalam doła
M dzis sobie zrobił wolne i siedzi z kumplem w garazu pija piwo i mi oswiadczył ze jutro wyjedza do pracy o 14 i wraca w sobote nad ranem bo musi ubezp zaplacic za auto itp....A jutro ma caly dzien padac co ja bede robic z młodym krew mnie zalewa....ehhhh.Rozrabiaka śpi , a ja mam chwilke i zaraz wlacze Reolucje kuchenne i ide spac

Papayka ja też się chętnie z Tobą spotkam ale to chyba w moich rewirach szybciej by wyszło)
ODWOŁAŁAM AUKCJĘ, CHYBA POJEDYNCZO BĘDĘ SPRZEDAWAĆ. Ktoś coś chce?
Net-ka, a możesz podać raz jeszcze link do aukcji?
Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Sosnowiczanka- wiesz nie mogę śmiać się na głos, bo Adaś śpi, ale całe łóżko się trzęsie..
Aż się popłakałam, tak to super napisałaś!! Hahahahaha...
Maxwell- co za kretynka- "wstyd!" Ja jak sobie przypomnę ten ból to dalej mam dreszcze, ale koleżanka pewnie będzie cicho, wymalowana, pięknie uczesana, raz dwa się z tym uwinie, a majtek pewnie też nie ściągnie bo wstyd. Ehhh..
Kładę się powoli, bo jutro załatwiam jeszcze pare spraw a po południu podobno zwali mi się trochę osób. Ale od poniedziałku nie będę już was zaniedbywać.
Aż się popłakałam, tak to super napisałaś!! Hahahahaha...Maxwell- co za kretynka- "wstyd!" Ja jak sobie przypomnę ten ból to dalej mam dreszcze, ale koleżanka pewnie będzie cicho, wymalowana, pięknie uczesana, raz dwa się z tym uwinie, a majtek pewnie też nie ściągnie bo wstyd. Ehhh..
Kładę się powoli, bo jutro załatwiam jeszcze pare spraw a po południu podobno zwali mi się trochę osób. Ale od poniedziałku nie będę już was zaniedbywać.
kota-behemota
Q & H team
Papayka, kolegę coś na treningu strzyknęło w barkach i jest szansa, że pójdzie na L4, bo ledwo chodzi!!
)
Sosnowiczanka, no poryczałam się ze śmiechu
)
Kupinosia, BOSKA przysięga, wzruszająca, bardzo...
Net-ka, ja chcę!!! dawaj linki do aukcji, chcę te bluzki, które Ci zalinkowałam w odpowiednim wątku, spodni nie biorę bo tak się roztyję, będę się tylko smucić
Sosnowiczanka, no poryczałam się ze śmiechu
Kupinosia, BOSKA przysięga, wzruszająca, bardzo...
Net-ka, ja chcę!!! dawaj linki do aukcji, chcę te bluzki, które Ci zalinkowałam w odpowiednim wątku, spodni nie biorę bo tak się roztyję, będę się tylko smucić
Pyszczek28
Fanka BB :)
Kota ja mogę zajść w ciążę ale na własne ryzyko czy dziecko urodzi się, czy będzie miało chorobę hemolityczną, czy umrze w brzuchu. Bardzo dużo przeszlam z Krzysiem i nie podejmę kolejnego ryzyka. Nie dam rady psychicznie, a poza tym dla mnie to troche nie fair decydować się na dziecko wiedząc że może być chore – tu nie chodzi tylko o krew (bo można zrobić transfuzję) ale często wpływa to na rozwój m mózgu.
Dzięki za pomoc. Strasznie to wszystko poplątane :*
Sergi drugim dzieckiem w konflikcie czy w zestawieniu serologicznym? Bo to ogromna różnica. Zestawienie nie przeszkadza rodzić 2,3,4 dzieci a konflikt jak już wystapił tak jak u mnie to dla kolejnego dziecka bardzo duże zagrożenie. Medycyna poszła do przodu ale niestety nie aż tak żeby zagwarantować że dziecko się urodzi. Dziękuję Ci za troskę ale okazuje się że Krzysia problemy wynikały właśnie z konfliktu więc nie był zdrowy po porodzie, ani donoszony (36 tc)

Violett ja już mam przeciwciała we krwi i jak tylko zwęszą obcą krew dzidziusia będą chciały ją zabić. Byliśmy już u specjalisty. Nic się nie da zrobić – jak będę w ciąży można monitorować ilość przeciwciał i w razie dużej obecności zakończyć ciążę wcześniej. Nawet już po 27 tc. Oczywiście to zależy od organizmu. Bo może się okazać że przeciwciała nie powstana i będzie super. Ale tego nie dowiem się przed ciążą tylko w trakcie więc lipa.
Kupinosia popłakałam się czytając a co dopiero jakbym była w przedszkolu
Maxwell niezła ta laska. Uwielbiam ludzi którzy wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia.
Sosnowicznka no nie mogę!!! Maskarka z takimi babami. Ludzie to mają mnóstwo czasu na takie gadanie a mogli nam młodym matkom np. poprasować albo popilnować dziecka

jutro ide do dentysty wyrwać 8-kę. Proszę trzyajcie za mnie kciuki bo znieczulenie nie zawsze na mnie dziala tak jak powinno
Dzięki za pomoc. Strasznie to wszystko poplątane :*
Sergi drugim dzieckiem w konflikcie czy w zestawieniu serologicznym? Bo to ogromna różnica. Zestawienie nie przeszkadza rodzić 2,3,4 dzieci a konflikt jak już wystapił tak jak u mnie to dla kolejnego dziecka bardzo duże zagrożenie. Medycyna poszła do przodu ale niestety nie aż tak żeby zagwarantować że dziecko się urodzi. Dziękuję Ci za troskę ale okazuje się że Krzysia problemy wynikały właśnie z konfliktu więc nie był zdrowy po porodzie, ani donoszony (36 tc)
Violett ja już mam przeciwciała we krwi i jak tylko zwęszą obcą krew dzidziusia będą chciały ją zabić. Byliśmy już u specjalisty. Nic się nie da zrobić – jak będę w ciąży można monitorować ilość przeciwciał i w razie dużej obecności zakończyć ciążę wcześniej. Nawet już po 27 tc. Oczywiście to zależy od organizmu. Bo może się okazać że przeciwciała nie powstana i będzie super. Ale tego nie dowiem się przed ciążą tylko w trakcie więc lipa.
Kupinosia popłakałam się czytając a co dopiero jakbym była w przedszkolu
Maxwell niezła ta laska. Uwielbiam ludzi którzy wypowiadają się na tematy o których nie mają pojęcia.
Sosnowicznka no nie mogę!!! Maskarka z takimi babami. Ludzie to mają mnóstwo czasu na takie gadanie a mogli nam młodym matkom np. poprasować albo popilnować dziecka
jutro ide do dentysty wyrwać 8-kę. Proszę trzyajcie za mnie kciuki bo znieczulenie nie zawsze na mnie dziala tak jak powinno
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
Sosnowiaczanka to sie usmialam haha co za babsztyl
Violet, dorotar, phelania zazdroszcze spotkania
Maxwell tak jak pisala asienka dla takiej to tylko bole krzyzowe
Violet, dorotar, phelania zazdroszcze spotkania
Maxwell tak jak pisala asienka dla takiej to tylko bole krzyzowe
Maxwell usmialam siez twojej kolezanki z pracy, no coz taka jest 'uroda' kobiec bezdzietnych
Ja mimo ze naprawde przy porodzie nie krzyczalam to nigdy ale to nigdy bym nie powiedziala ani mi nawet przez mysl nie przeszlo ze to wstyd krzyczec, bo ja np darlam sie ale juz przy zszywaniu
Ale to tak, ze az ordynator sie potem ze mnie smial ze przy porodzie nie jeknalam a przy zszywaniu postawilam pol jak nie caly szpital na nogi
Sosnowiczka hahaha no to mialas klientke;D
Netka ja poprosze dokladne wymiary tych leginsow z paskiem skorkowym
Pyszczek to straszne ze tak jest
Ehh bardzo wspolczuje, a nie mysleliscie o adopcji jezeli chcecie drugie dziecko a jednak boicie sie ( czego sie nie dziwie) zajsc w kolejna ciaze??
ehhh bylam na zakupach kupilam produkty na tort, *******ki do ozdobienia mieszkania - i tak malo, i pare rzeczy na dwie salatki i poszlo ponad 230 zl;/ Masakra jakas,,
Sosnowiczka hahaha no to mialas klientke;D
Netka ja poprosze dokladne wymiary tych leginsow z paskiem skorkowym
Pyszczek to straszne ze tak jest
ehhh bylam na zakupach kupilam produkty na tort, *******ki do ozdobienia mieszkania - i tak malo, i pare rzeczy na dwie salatki i poszlo ponad 230 zl;/ Masakra jakas,,
reklama
inka85
Mamusia Aleksego
Netka ja tez jestem chętna! Leginsy wszystkie :-) i kilka innych rzeczy :-) Licutowalam na aukcjo tu taki psikus :-(
Nawet nie zauwazylam bo konpa noe odpalalam dzisiaj.
Ja dopiero idę spać! Wybieralam zdjecia do albumu i zeszło mi 4godz a to jeszcze nie wszystko!! Szok!! Ile tego sie uzboeralo!
Papayko ja musze cos robić z nudów i zeby nie myśleć. Każdy samotny wieczór jakos musze spędzić a ze w tyg mam ich praktycznie 5-6 to wierz mi ze mimo braku talentu i chęci i tak bym tworzyła.
Nawet nie zauwazylam bo konpa noe odpalalam dzisiaj.
Ja dopiero idę spać! Wybieralam zdjecia do albumu i zeszło mi 4godz a to jeszcze nie wszystko!! Szok!! Ile tego sie uzboeralo!
Papayko ja musze cos robić z nudów i zeby nie myśleć. Każdy samotny wieczór jakos musze spędzić a ze w tyg mam ich praktycznie 5-6 to wierz mi ze mimo braku talentu i chęci i tak bym tworzyła.