reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

reklama
TOFIKA trzymam kciuki za Twoją babcię !!

Przed 21 zostałam opuszczona przez moich mężczyzn M poszedł na nockę a chwilę po nim Maciulek spać. Na szczęście dzisiaj ostatnia nocka szkolenia i koniec ... ciekawa jestem jak M pójdzie dzisiejszy egzamin hehe.
Brrrrr jak mi cholerka zimno dzisiaj cały dzień a było na dworze 2 stopnie a jak przyjdą większe mrozy które zapowiadają w Anglii to ja zamarznę.

Zaraz się zmywam spać bo łapie po woli jakiegoś doła jakiś smutek mnie ogarnia itd.
Nie będę smęcić na noc tylko spróbuję się wyspać :-)
Dobranoc.

Pisze z tel, wiec z góry przepraszam za błędy. Przyszłam się pochwalić, ze zostałam dzisiaj ciocią. Na Świat przyszedł Kacperek. Monika, (bratowa) miała cesarke, ponieważ tetno dziecka bardzo szybko obnizalo się i ciecie było koniecznością. Kacperek wazy 3600, a ile wzrostu, to nie wiem, bo brat zapomniał. Aha i jeszcze miałam napisać ze byliśmy dzisiaj z Karolinka u anestezjologa. Wydal zgodę na narkozę dla niuni. Zmykam spać. Odezwę się jak będziemy mieć internet. Pa;)

Tofika &&& za babcię, będzie dobrze.Musi..
2701 gratki dla bratowej ;) no i czekam co dalej z Karolką Twoją....
Pyszczek może M też miał wypędzanego jakiegoś złego stwora i nawet nie wiesz haha... no a sytuację jaką opisałaś z zębem miał mój brat- Wyrwali mi 8 i okazało się, że w zatoce są torbiele, po obadaniu netu brat stwierdził, że umiera ale jeszcze żyje...o dziwo ;) Haha nic mu nie jest i czeka na rozwój syt. tak jak TY.
Zło dopiero zasnęła.
Idę i ja...

Nastazja życzę wam przepieknego ślubu a co za tym idzie, wielu lat w miłości i szczęściu. Niech ta istotka która stworzyliscie, zawsze wam przypomina cel i wartości na waszej nowej drodze życia! :*

27012701 gratulacje dla bratowej i brata :-)

OGROMNE BUZIACZKI DLA 11 MIESIĘCZNEJ KAROLINKI :-)

Nocka ok poza tym że spałam z niuniem heh ciekawa jestem jak to będzie dzisiaj jak M nie idzie na nockę bo Maciuś sobie przywłaszczył jego miejsce w łóżku :-)
Dzisiaj znowu zimno jak cholerka no ale chociaż w kuchni pokombinowałam i włączyłam grzejnik i dało to tyle że mam 13 stopni ja nie rozumie już którędy to ciepło wywiewa :wściekła/y:
Po 15 idę po paczkę z PL bo pozamawiałam rzeczy a mama musiała wysłać :-)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
Karolciu najlepszego dla Ciebie na te 11mcy!
Nastazja a Wam życzę duzo miłości, zrozumienia i wzajemnego szacunku!!

Ja niestety w nastroju fatalnym!! Musze sprzątać i tez zrobic rzeczy o które prosiłam M już rok czy dwa lata temu...
Kapiący kran, przyklejenie listw podłogowych, zamontowanie zegara....i wiele, wiele innych!!
Ręce mi opadają jak widzę jak on syfi- bo bałagan to zbyt lajtowe określenie :-(
Niestety Mlody już na widok odkurzacza wpada w histerię więc nie wiem jak sobie poradzimy bo odkurzanie z ponad 11kilowym balastem na rękach jest trudne!

Pomarudzilam... Ake nikt inny mnie nie wysłucha więc musiałam'
Wam życzę milego dnia!

Karolciu buziaki od Ninki na te 11 miesięcy!!
Inka u nas też była histeria z odkurzaczem w tle. Na szczęście im częściej go teraz używam tym bardziej Nina się przyzwyczaja, tylko czasami zatyka uszy- nie wiem skąd zna takie rzeczy haha... No i dosżło do tego, że jak ja odkurzam, ona bawi się i ciąga za kabel, i gania wszędzie tam gdzie jest odkurzacz. I mam to samo z P co Ty z M. Już ponad rok robi pewne rzeczy... i jeszcze protestuje i ma focha jak Mój tata przychodzi i sam coś zrobi-za niego, że przecież on by sobie poradził-a od roku już nie radzi. Dobrze, że mam tatę!
Nastazja dużo miłości ;) zrozumienia dla siebie na wzajem i samych pięknych chwil na tej drodze życia-NOWEJ!

Chyba nie muszę mówić, że trol poszedł spać najpóźniej jak się dało ,wstała dziś po 9 i znów oczy trze-przestawia się.... KUR.... zajefajnie...P na rybach a później idziemy na imieniny mego wuja. Nie Andrzeja ;) Janusza haha

Witam sie i ja.
Za mna kolejna fajna noc, chyba zaczynam wierzyc ze Alan ladnie spi jak M jest w pracy w nocy :D
Wstawilam juz pranie, zupę (dzis barszczyk czerwony) Aluś ładnie sie bawi, a ja mam chwilę dla was:)

Nastazja wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia! Duzo miłości, szczęścia , cierpliwości i szacunku! Obyscie zawsze sie kochali i byli szczesliwi jak w tym dniu!

Tofika trzymam kciuki za babcię!

2701 super ze juz u siebie! daleko się wyprowadziliście?
No i gratulacje, ciociu! :-)

Mój M na szczescie zawsze robi to co musi juz, nie odklada na pozniej, ale mojej kolezanki M tak ma ze "co ma zrobic dzis robi pojutrze, bedzie mial dwa dni wolnego" I wiecie co ona zrobila?Miala kran do przetkania, uszczelkę do wymiany i cos tam jeszcze... wezwala fachowca, a M dala rachunek:) efekt taki ze teraz jej M wszystko robi wtedy kiedy jest potrzeba a nie kiedy sobie przypomni, czyli kiedys tam :)

reklama
inka u nas też jest histeria z odkurzaczem jak tylko go włączam, bo jak wyłączony jest git przyjaciel Maciusia tu se wciśnie tam przekręci ale tylko zacznę odkurzać krzyk jakby go kto ze skóry obdzierał i u nas noszenie na rękach przy odkurzaniu też już nic nie daje bo drze się i szczypie wtulając się.

Maciuś siedzi i bawi się klockami a ja nie mogę ruszyć tyłka z sofy taką mam niechęć do wszystkiego a muszę wziąć się za sprzątanie i przydał by się ktoś kto kopnął by mnie w tyłek na rozruszanie :-D

Do góry