reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Ninta poszła spać!

Kota Asieńka u nas w poczekalni do lekarza jest super. Ninka bawi się wyśmienicie, brakuje tylko dyskotekowej muzyki i kuli, która się obraca, plus wino. Gdy przychodzi nam rozebrać się w gabinecie lub ją ubrać-w moje dziecko wstępuje szatan i tak z anioła przemienia się w wiszczącego stworka. Wije się jak piskorz. Asienka ja się wcale nie dziwię, że Michaś nie znosi białego kitla-u nas to samo, po wszystkich szpitalach, specjalistach, pobieraniu krwi-też już 10 razy Nina ma dość serdecznie i ja. Wszystko to 1 wielki stres. Kolejne szczepienie już 21 grudnia na 12:30!!!!!!!!!:-:)-:)-(Ble!
Zjadłam już 2 talerze zupy. ROSSNĘ W DUPĘ!

Co robicie w sylwestra? Mam komfort, że Ninę zabiera na sylwestra moja mama, sama zaproponowała i zabiera mi ją...a ja nie mam się gdzie podziać haha... Nawet moja córka ma już plany... a ja?

reklama
Na szczepienie pielęgniarka kazała nam przyjść po skończeniu roczku , kiedy będzie pasowało...pewnie 27-28 pójdziemy ehh, Bartek też boi się lekarzy...zresztą on się chyba boi wszystkich oprócz nas i moich rodziców i siostry:no: Dziś jak przyszła niania, to całe 3 godziny wisiał na mnie, nie mogłam nawet wyjśc do drugiego pokoju, bo ryk...jestem tak zawiedziona i zła ,nie wiem już co robić...:-(

Lysa - oby doszli do tego co ci jest !!

Spoko spoko Asienka może ja też będę w dresie, na 2gim krańcu Polski z Sylwestrowym Polsatem :-D:-D jeszcze nic nie wiadomo.
Milva Was Bartuś widzi najczęściej, co się dziwić, taką ma naturę chłopak. Musi się do kogoś przekonać. U nas Ninka to cyganka. Zostałaby z kimkolwiek, kto jej da cukierka lub dobrze ją zabawi. Ma problem jak widzi, że znikam ale jak ma faje towarzystwo to mama jej nie potrzebna. Musicie Bartka oswajać z tą Nianią. Ona musi się postarać.
Maleństwo tego jeszcze nie słyszałam hahaha ale znam już Białą Salę i Pierzynowo!!

reklama
Do góry