reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2011

Asienka Maleństwo ja to mam tak różnie, czasami ciśnienie 3ma mnie kilka dni, a czasami jestem zimna jak głaz. A to wszystko przez P. Jak wyda mi się, że jest przystojny i taki zawadiacki, kokietka mała-to mi się chce. Jak chodzi i ględzi to mnie odpycha!

reklama
Asienka, malenstwo, to sie usmialam:p

Netka mam tak samo:p Raz mnie ciagnie do P ze hej, a raz nie moge na niego patrzec:p I zazwyczaj mam mega ochote jak nie ma mozliwosci:p To juz nie te czasy ze sie szlo byle gdzie, wazne ze razem i sie robilo co chcialo:)

Ja tez juz mam opiekunke dla dzieci na sylwestra a my pomyslu nie mamy:p Ale stwierdzilismy z P ze nawet jak nie bedzemy mieli pomyslu t dzieciaki i tak oddami jemu siostrze a sami sobie zrobimy romantyczny wieczor, z ostrym zakonczeniem haha

Nam chyba jednak przyjdzie spędzić Sylwestra na Białej Sali ;-) Jak już, to jedynie moi rodzice "wchodzą w grę" do pilnowania małej, ale jeszcze z nimi nie rozmawiałam... ale coś czuję, że raczej będą spędzać sylwka poza domem, bo co roku tak jest

Aż wstyd się przyznać... pisałam, że przysłali mi pusty karton z allegro. Napisałam reklamację, a babka mi odpisuje żeby dokładnie sprawdzić karton, bo tam jest "drugie dno" i na pewno towar jest. No i co... sprawdziłam i faktycznie... ach... śmieję się sama z siebie :-) no ale mam wytłumaczenie, w końcu jestem blondynką ha ha ha (fakt, że farbowana, ale jednak...). Cieszę się, że moja "zguba" się odnalazła :-)

Ja wyszłam z domu jak siostra wróciła, pojechałam zapłacić rachunek, opłacić przedszkole, do apteki po coś na przeziębienie dla mnie i byłam w przychodni zapytać jak to jest z domowymi wizytami, bo Kacper zaczyna bardziej pokasływać, mam nadzieję, że to się dalej nie rozwinie bo ręcę opadają. Byłam pytać o te wizyty bo jest napisane, że są domowe wizyty a okazuje się, że z wizytami jest mega problem bo niby doktor nie ma czym jeździć-do cholery przecież wiem, że przychodnia ma na 100% kierowcę który wozi lekarzy i pięlęgniarki po domach. Masakra chyba po nowym roku jak nic się nie zmieni to faktycznie zmienię przychodnię bo aż żal.
(HEH NAJLEPSZE CO MI PIELĘGNIARKA POWIEDZIAŁA JAK STWIEDZIŁAM, ŻE PO BAŃKACH NIE MOŻNA Z DOMU WYCHODZIĆ: NO NIBY TAK ALE NAJWYŻEJ UBIERZESZ DOBRZE DZIECKO, ZAPAKUJESZ DO SAMOCHODU I PRZYWIEZIESZ, JEBNIĘTA JAKAŚ.)
A jak tak sobie pomyślałam, że mimo, że uzgodniliśmy, że robimy na święta tylko prezenty dla dzieci to postanowiłam zrobić coś dla najbliższych własnoręcznie, potrzebuję pomysłów dla męża, mamy, siostry i przyjaciółki. Może pomożecie, coś zaproponujecie.

INKA ja Ty robisz te bombki swoje piękne???

MALEŃSTWO oby choroba się nie rozwineła.

NETKA ja pracuję w sylwestra zapewne cały dzień a potem na pewno nie będe miała chęci nigdzie się ruszyć ale K coś tam wymyśla, jeden pomysł nawet mi się spodobał by jechać do Warszawy na plac.

AGALA czyli jednak paczka nie pusta, cieszę się.

VIOLA a może umówimy się na sylwestra, co Ty na sylwestra pod chmurką na placu Defilat. Byłaś kiedyś??

Mój syn usypia, ale co się dziwić jak po południu tylko pół godziny spał.

Dziewczyny zdycham od wczoraj. Boli mnie brzuch tak, że normalnie zaraz chyba zwymiotuję. Podejrzewam woreczek żółciowy. Masakra. Miał ktoś juz takie "przygody"?

reklama
Rojku ja miałam i wycinałam;p laparoskopowo, a jakie piękne kamienie mam na pamiątkę... wielkości paznokcia z kciuka okrąglutkie...
ale do rzeczy, wymiotowałam, było mi niedobrze bolało mnie w okolicach mostka, ale najbardziej charakterystycznym objawem okazał się ból pomiędzy łopatkami i poniżej, dopiero jak powiedziałam lekarce że mnie tam boli to skierowała mnie na usg i wszystko było jasne.

Do góry