reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka i teraz mam problem, blond robić czy znów brąz. Jak po urodzeniu Młodej :-(
Kacperku 100lat kochany! Wszystkiego co najpiękniejsze i dużo uśmiechu!!
14-20067-000-217x260.jpg
Karolinko buziaki dla Ciebie na 11 miesięcy :-)
U nas leży śnieg. Jest cudownie, wózka mi mąż nie zostawił, wozi w aucie. Sanki są u moich rodziców więc jestem zła, że nie wyjdziemy a jest bosko.
Wczoraj Nina miała tylko 1 drzemkę. Poszła spać w miarę normalnie.
Tak ją kocham, że wymiękam... jest moim przytulaskiem.

Co do sylwestra chyba pójdziemy do baru ze znajomymi i częścią rodziny. W rodzinie jest taki lokal/ bar/zajazd i wczoraj nazbierało się ludzi i okazało, że jest wolny w sylwestra, więc ustawiamy stoły, robimy tam imprezę. Niesiemy jedzenie i ustawiamy DISCO POLO. I JEST SYLWESTER:-D

reklama
Inka- a dziś rano właśnie myślałam o tobie i miałam pytać co tam z @? No ale czytam że dalej nie wiadomo co się dzieje.. : Confused: Może wybierz się na Bete?

Ja właśnie wczoraj dostałam @ I trochę mnie pobolewa. Adaś ma katar, ściągamy fridą bo leci jak z kranu. M. w pracy, a ja szukam nowej pościeli bo chcemy mieć jedną kołdrę w nowym łóżku..

Dużo zdrówka dla KACPERKA !!!! 100 lat !!!!

Mamuśki okresowe wspóczuję, ja dalej od porodu nie ma i wcale przez to nie cierpie.

Dziękuję za życzenia dla Kacperka.
Właśnie śpi mój chorutek już 2 godziny-wow zaszalał, Mela bajki ogląda a ja skończyłam pierwszą część kalendarza.

Milva - teraz poprosiłam szwagra by wysłał mi jakieś zdjęcie z telefonu. Zaraz wam wrzuce na zamknięty jedną fotkę z urzędu, szału nie ma, ale zawsze coś. Fotografka zrobiła 700 zdjęc teraz wybierają najlepsze i obrabiają , nie wiem czy jeszcze w tym tyg będą. Ale od razu wam wrzucę.

100 LAT DLA KACPERKA I KAROLINKI- MOC ŻYCZEŃ W DNIU 1 URODZIN !!!

Dorotar-
zdrówka dla dzieciaczków
Netka- dziękuję Ci za świadectwo :-) ON stał się moim guru. Zaczął wpływać na moje dążenia i upodobania. W jakimś sensie czuję sie uzależniona od Jego rad i wskazówek co do tego jak żyć i jak wychowywać dzieci :tak:

Dziewczyny zachęcam, przyłączcie sie która może do akcji szlachetna paczka Strona główna - Szlachetna Paczka . cyfrę z oczekującymi trzeba zbić do zera !
Wczoraj wybrałam rodzinkę. Z rana zadzwoniła do mnie wolontariuszka opiekująca sie tą rodziną i zadałam jej pytanie bo wśród dzieci jest 9 letnia Madzia i w rubryce upominek extra było że chciałaby dostać lalkę. Pytam sie wolontariuszki żeby podpowiedziała jaką lalkę ? a ona WSZYSTKO JEDNO, OD PARU LAT JUŻ MADZIA MARZY O LALCE. Mój Boże ! Oczywiście sie zryczałam bo też jestem przed okresem i wiele mi nie trzeba. Z tej racji że przez cały rok odmawiam sobie różnych rzeczy i w ogóle mam małe potrzeby życiowe mogę teraz zaszaleć. Jestem w swoim żywiole !

Poza tym dziewczynki chore, ale bez antybiotyku na razie. Lekarka powiedziała że mają silne organizmy bo już nie raz dawały rade bez anty. Mam obserwować i w razie pogorszenia przyjsc powtórnie na kontrole

Hej.

Fabianek spi, Marika lezy w lozeczku i tez chyba pjdzie spac bo na spacerze juz byla mega zmeczna. Zimno dzisiaj straszliwie - bylam na zakupach i zmarzlam przeokrutnie:( teraz sie ogrzewam cieplym kakao:)

Netka co Ty opowiadasz?? TY pasztet hahaha to sie usmialam:p
patrz - to jest pasztet :) Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20121008150755/nonsensopedia/images/d/db/82669-brzydkie-kobiety.png

Phelania a mi sie bardziej podobasz w ciemnych gloskach:0 Sliczny mialam klor na tych z seji
Buziaczki i przytulaski dla Karolinka na 11 miesiecy, i Kacperka na roczek:)

Ja tez mecze sie obecnie z @:/ Juz myslalam ze bedzieoiec bo wczoraj tak skapo bylo, ale to cisza przed burza bo dzisiaj leci jak z kranu;/

Łysa super ze wychodzisz do domu, zmartwilam sie po poscie ze nie jest lepiej ale jeszcze na zamkniety nie dotarlam.

reklama
Do góry